En BRA dEAL!!?

Japp, under spinnigpasset kom jag på att Min svägerska Fia har precis dom sofforna jag är ute efter:P... Messade henne o frågade om vi ska byta,vadå byta svarade hon ... jag berättade att hon får 1 soffa och jag får deras 2,hon har inte svarat än, hoppas hon inte blev arg, MÅSTE ju bara fråga:D

Imorgon ska jag på miljöutbildning, Sandra lovade att hämta Char-Lee på dagis! Snälla älskade syster!

Pratade med Luzia idag om JULDAGEN som bara e såååå JÄDRA skoj o parta på, mamma har lovat att Char-Lee ska få sova där, det blir 1:A gången.

Köpte fööör lite vitmossa igår till adventstaken, Jocke fick i uppdrag att shoppa det idag och så här fint blev det!











En AS kul grej Hände idag.. Jag stod o vek tvätt i nya delen och Char-Lee sprang förbi mig med ryggen in i köket o ropade MAMMA.. hehehehheehhe.. helt otroligt roligt när vi förut inte kunnat missa varandra!! LOvin IT!LilL TrOLLet


IKEA!

Imorse kom Sandra skrotandes med Daisie, det är hennes hund. Jag va som vanligt rastlös och ville shoppa.. som tur va kom jag på att jag inte har några advents stjärnor till nya utbyggnaden:D.. föreslog IKEA och vi kom snabbt iväg!.. Char-Lee, Sandra och Jag..

Ringde hem till Mamma hon lät VÄLDIGT sjuk.. svinis??.. vad vet vi.. Sjöng enligt tradition för Zammie som fyller år idag, han lät lagom road över det!

Väl på IKEA åt vi lunch och tog oss i snigelfart runt, när vi kom till den efterlängtade JUL avdelningen så hittar jag inga adventstjärnor!! VART E DOM???... Nopp, dom har inga, besviken över att det är Söndag och över att jag inte kommer att få tag i några stjärnor idag susar vi tillbaks till Rimbo. Mamma är nu så sjuk att vi avbokar Bamboocity och handlar tårtgrejor på ICA istället!  Sandra fixar med tårtan och vi firar Zammie där.Theee cake:DBror ZammieTårtmonstret:D










WIIIIIIII... Idag revs väggen!! Huset känns SÅÅÅÅ mycket större! GLAAAAD  e jag!


And the winner is...

ME ofcourse:D.. Kista centrum blev det, Sandra, Char-Lee, Mamma och Jag. En mellan Sushi smaskade jag i mig, och Char-Lee fick ett happymeal, men hon ville hellre smaka av sandras och mammas mat!

O vilken tuur vi hade.. det va 25 års jubileum :D Både jag och sandra fyndade skor från Scorett.. jag stövletter och Sandra stövlar. Hittade oxå "lack" tajts på Gina som jag lääängtat efter.

Imorgon fyller min Lillebror Zammie 14 år, då ska vi till bamboocity i stan och vräka i oss mongolisk buffe:P.. och sushi IGEN!! Har "sushi cravings" utan att vara gravid hehheheheh..

Nu sitter jag i soffan och dricker JulmUst!! mMmmm.. Gott! Jocke är hos Roger och har Pokerkväll, undrar om han hittar dörren;)

Bild på mina fynd..

Och en bild på min UNDERBARA dotter!Underbara Char-lee

Nu ska jag titta lite på tv o sen hoppa i säng! SO loNG!

Musik Video!..

Char-lee har just vaknat, sovit 2 timmar nu på dagen, Sandra har varit här och vi konstaterade att vi BEHÖVER liiite nya skor och kläder... Sandra ska åka ner till Malmö den 12 och spela in en musikvideo Artisten en HEMLIG.. jag e såååå NyfiKen!!

Sandra är min syster och bästa vänn i livet v i gör det mesta ihop:D Min Vackra syster

 

Jag tänkte att vi kunde åka till Kista centrum.. dom har ju ändå öppet till 21.. Men Sandra vill helst åka till Täby centrum! Vi får se vem som "Vinner".. hhehehehhehe..


Vadå Nagel TRÅNG!??!!

Jockes sötis tå:S.. Nageltrång.. Nej da!

Ser smaskig ut va? .. Fredags mys? Heheheheheh..


VåraT LiLla Hus bliR stÖRRE!

vi bygger och renoverar för fullt.. Det blir såååå snyggt! Bjussar på lite bilder:Dwwwwiiii


Svinvaccin...och "blåtossor"...

Ja, okej, njaaaa...Nej.. OK hon får ta svinvaccinet..bli dödsjuk eller få några biverkningar!!?!!SVÅRT val?.. Hade handledning på kommunhuset sprang till dagis, Char-lee låg i vagnen o sov.. påklädd så det va bara att fortsätta till husläkarmottagningen Rimbo/Edsbro, väl där kom jag in som 4:a. puuuh!! kön ringlar utanför dörren, jag e glad som en lax för att slippa stå där;) det gäller att va i tid.
Men det glada försvinner snabbt när jag kommer in till sköterskan som frågar "hur gammal e hon" ?? 18 månader svarar jag,... " har hon fått sitt 1.5 års vaccin än"?? nej det ska hon ta nästa vecka, till saken hör att vi bytt BVC i till Norrtälje city;)... men iaf fick Char-lee inget vaccin .. "mupparna" på husläkarmottagningen har hittat på "egna" jävla regler!!!!!
Grinig som få rusar jag ut från mottagningen.. Hör någon ropa "Linda".. Jag har då kommit ut på torget i Rimbo, det är Anna som ropar för att jag har BLÅTOSSORNA på..!! Piningt??.. LIIITE kanske.

Idag åkte Jocke med Char-Lee till Bvc i norrtälje där hon fick sin 1:a dos vaccin.. Hon skulle gått på dagis efter men blev lite gnällig så som tur var va lilla Mormor hemma så hon fick landa där.
Jag hade oxå en vääääldg tur som fick goood gryta och nyponsoppa med glass och Biskvier *mums* Tack MaMmi!


Fryyyser!

Sitter och huttrar, har just diskat och Underbara Char-Lee har somnat. Tittar på bilder från Thailandsresan Nov-Dec -07.. Försöker få tag i Bella som är min lilla "blogg musa".. men hon svarar inte, kanske e hon less på "gamla blonda Linda" som inte kan någonting..:D
Behöver få veta hur jag lägger in en film.. tänkte visa lite av mina 3 dagar i "Bigbrother" huset. Men bjuder på lite solbilder ist. NJUT.. o skratta inte åt mig.. va faktiskt GRAVID.. SÅ DET SÅ!.. Kände Char-Lee sparka för 1:a gången på färjan från Koh lanta.På väg till Koh Lantammm gott med drinkar UTAN alkohol.. eller??!!??Bjuder på en minibild av den här:P ser ju för faaan ut som en KO!här e jag o Bella prutgalna..:D


Bigbrother 2006

TÄNDSTICKAN kvinnans bästa vän.. ALLA tjejer borde ha en ask i beredskap, glöm dildos och läppglans Matches is the shit!

Provkörde 3 dagar i Bigbrother huset 2006, kameror ÖVERALLT= ÅNGEST!.. iallafall, mycket mat alkohol , ni förstår grejen va?!!??.. TOABESÖK=NÖDVÄNDIGT..

Bara en av sakerna jag är BEROENDE av när jag inte är hemma förstås:P
Med "Light a MaTch and Fart were ever u R" Avslutar vi skitsnacket!


hUseT.. med stort T!

Vårat lilla lilla hus ska bli större.. "vi".. JA , jag hjälper oxå till.. har för tusan kvar färg i håret sen i sommras när jag målade nästan all panel och "takfötterna" ni ser jag kan ju t.o.m namnet;)..

Mamma sa till mig när det typ hängde färgklumpar i mitt hår att ta på mig en sjal..hmmm varför i he...te kom jag inte på det själv?

Jocke min kära sambo tvingar mig till det mesta.. igår försökte han få mig att skruva gips.. men jag fick snart sluta när hela jäkla huset vibrerade!! Han undrar hur jag lyckades med det:) Jag slapp ju iaf skruva nå mer!

bLIR VITT VITT VITT hemma hos oss, har eftersom att jag lätt blir HELT besatt av allt jag tar mig för kommit fram till Shabby chic stilen.. den E GRYM!.. Så nu är det bara det som gäller.. Har ett vardagsrumsbord som jag ska göra om, håller på med slipningen.. får inte slipa inne.. Det klagas på damm:S *ehhhh såklart det blir dammigt*

Badrummet gjorde "vi" om när vi köpte huset det blev AS bra, det är nu det största rummet i
huset!.. *OBS.. snart ett minne blott* 

 


Sådärja!!

Brrrr.. får inte igång brashelvetet idag heller.. undrar om det går troll i den.!??!! För MIG är det ju inte fel på;) känner mig frusen efter den hårda träningens svett som för några timmar sen kokat nu stelnat och frusit.. har inte duschat än!.. känns inte som jag orkar det men det känns som ett MÅSTE! Skivstång puls idag..PUUUH..

I min blogg är det jag som berättar historien om våra liv!

 
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0