Dr Linda!

Och så kom ÄNTLIGEN torsdagen.. ehhh okej tänker ni!! Och jag me faktiskt..hade bara lust att skriva det :D

I bilen sa Char-lee att hon hade ONT i handen, hon hade fått en sticka!! Jag försökte ringa mamma som inte svarade *hon satt i möte* och tänkte att det här klarar jag av! Väl hemma tog jag fram en nål, alsolsprit och började gräva.. Char-lee grinade o tjöt att hon hellre ville till mormor eller doktorn, jag gav upp och la förband!!
Sen dess har hon varit helt handikappad - mamma hämta mig.. - mamma mata mig.. - mamma kan du ge mig gurka i soffan :D
Hoppas den lille rackaren kryper ur snart!!
Jag som Dr? Skulle ni våga anlita mig??

Sista jobbdagen*för denna veckan* imorgon och då jobbar jag kväll, blir nog ett eller två inlägg innan jag går på kl.15!

Godnight my friends aj lav u all
*slänger handpussar till alla*

Lånad bild!

Värsta Bitchen!

Biff cully till imorgon står på spisen och puttrar och själv halvligger jag på soffan o kliar mig i rumpan *hahhaha NEJ såklart jag inte gör;)*

Idag slog jag och Astrid till med lyxlunch på jobbet, hon åt pizza och jag tog en kebabrulle.. känns så nyttigt att äta kebab ist för pizza, men är den stora såsdrypande köttrullen verkligen nyttigare än pizza?? Nån som vet?
Jag känner mig iaf smalare än igår , förutom korvarna till ben jag har fått.. herreguud det är så äckligt med tjocka ben!! Finns det stödstrumpor som suger in HELA benen?
Puuuh den här gravidteten ställer verkligen till det för min figur, hur ska detta sluta.. kommer jag att kunna gå barbent i sommar? Fortsätter det så här så NO NO NO..!
Har verkligen stora problem just nu...
Känns nästan som att det är värre än Japan katastrofen... För det är ju MIG det handlar om nu ;D

The NEW me..

Bilden är lånad!

Nära döden uplevelse!

På skoj tog en arbetskamrat mitt blodtryck idag 110/97 jag blev livrädd och trodde att jag skulle dö.... så när jag slutade så skyndade jag mig till Mvc så barnmorskan fick ta mitt blodtryck igen.. ehh det va ju ingen fara, maskinen vi använde visade HELT fel! Men hallå, det kan ju nästan framkalla dödsfall att ha skitmaskiner hemma!
No way att jag någonsin provar en sån igen! Puuuhhh! Jag började lixom känna mig yr och kände hur hjärtslagen slog HÅRT..Fattar ni?

O vart är mitt halv 8 program? Det bryter mina vanor, kom igen Fotbolls kval? Näää ge mig mitt matprogram tillbaks nu!
O tillråga på allt har det ju SNÖAT idag, det är lixom en konstig nästan läbbig dag och inte ens fredag den 13!
Nu tittar jag på Bigbrother för 1:a gången denna säsong, verkar ganska kul.. just LOVE Gurkan!

Hur har er dag varit? Har ni oxå upplevt något crazy eller??



Hungry pregnant woman!

Efter Bvc och veckohandlingen åkte vi till Mc Donalds, när jag fått i mig halva hamburgaren så säger Char-lee att hon MÅSTE bajsa, och eftersom att det bara va vi 2 så packade jag ihop hennes happymeal och slängde min mat *ja, jag vägrar fråga nån lortgris om hjälp att se till maten, NO NO* sen rusade vi in på toan... det kom ju bara kiss, fast hellre det än att det inte kommit något, då hade jag blivit GALEN, dont mess with me when im eating..!!!! OM det inte är VIKTIGT! Grrr..

Ja men vad gör lite färre kalorier? Jag lever ju än...

Baby C mumsar muffin :D




Måndag måndag!

Åhhh va härligt det är att börja måndag morgon med att städa huset(?)

Sitter i soffan och tittar ut på den underbart blåa himlen, nästan så att jag funderar på att ta med mig lillpullan och gå ut en stund..men jag funderar nog en stund till, hon behöver vila och jag oxå!
Vi ska dessutom till Bvc idag och då tänkte jag passa på att shoppa loss på mat! Skönt att slippa springa till dagis *åka bil* och sen springa in på affären och försöka komma på något smarrigt att mumsa på varje dag!
MEN då måste jag ju göra en veckomatsedel, o tänk om jag inte alls är sugen på det som står på just den dagen då?? Oj oj oj vilka problem..!!

Bjussar på ett par bilder från i fredags ;)

Bror Kim o jag!





Zumba?

Nu verkar alla tangenter vara på sin plats... fattar inget som vanligt!! För några år sen va det någon som jäklades med oss och då ploppade en kärring i bikini upp på hela skärmen... ehhh!? Vad va det för roligt med det? OkEJ det är klart att det va kul men ändå.. vad får folk ut av sånt här? Pirrar det till i paketet då eller?? Skaffa riktiga intressen tack..PERVO!

Jobbehelg AVKLARAD wwwihoooo *dansar med min stela rygg och gungar med tjockmagen*
Nu mina vänner ska jag pilla mig i min utploppade navel och njuta av min man, hehhehehe!! Det får räcka så era snuskpellor..:D Nej nu är jag för trött så jag avslutar nu innan det här går för lååångt!

Sov gott
Peace

But WHY???

N''' men helt 'rligt.. ni ser vad har h'nt med mina tangenter__
N[got pissigt virus eller vad[__ VARF;R g;r n[gon s[ h'r mot MIG?? j'tte kul att j'klas va???

Jobbade ig[r och internet l[g nere, hahahaha neeej nu ljuger jag..!! solly! Jag va bara s[[[ tr;tt o fr[n jobbet f[r man INTE blogga f;rst[r ni!

Imorgon lovar jag s[klart kulblogginl'gg och smaskig bilder (_)

Vad har ni gjort i helgen__

[hh va fiin hon e eller??




Hahahahahaha



Armand Mirpour




Åh va jag känner mig DUKTIG som klarade av att lägga in den här sköööna snubben!!
LYssna o NJUT! <3

Cream!

För 2:a gången va Kyrkis stängt... * måste bli bättre på att ta reda på saker, tur att Char-lee är så VÄLDIGT flexibel*
Men på dörren stod "Änglagudstjänst kl.11 i kyrkan" så vi åkte till mammas jobb och sen drog vi till kyrkan, där läste jag en dikt och vi sjöng sen förstår ni kom det BÄSTA av allt FIKAT :D
Korv m bröd, änglamat och kakor nam nam nam nam...

Kom på att jag såg en duvblå underklänning på Style for you butiken så vi tog oss en snabb repa dit, fick oxå med mig en grå rosbrosch så jag kan smycka mig själv ikväll när vi ska till stan och mumsa Mongoliskbarbecue, har ni ätit det någon gång?
Kan beskrivas med 1 ord, MMMMMMMMMMMMM!

En liten ängel!


Bortskämd?!

Oj, somnade innan 8 igår kväll ... hahahaha! Snacka om slut, men idag e jag pigg nästan overkligt pigg ;D
Kom nyss ur duschen och ska snart ner till kyrkis *öf* med Char-lee och be några böner för livet..(?)

Goodiebagen som jag lovade att visa kommer här:

Visste ni att Stockholmsgruppen gör krämer och sånt? Fick en bodylotion och en ansiktskräm som verkar otroligt bra!

Fick hårprodukter från Grazette, crush balsamspray och en black violet vax *den luktade lite skumt så den gav jag till Jocke ;P*

O så innehöll den en massa annat lyx, Bättre än julafton hehehe! *Jo faktiskt, jag fick en data i julklapp men jag hade ju önskat mig en sjal..blev faktiskt lite bitter men nu i efterhand så är jag såklart glad..*

Hoppas ni får en amazing day! <3


Mingelbilder!

Jag och Char-lee har en hemma dag idag, skönt ibland! Gick konstant på adrenalin igår *hela dagen* så jag är lite trött idag, fattar inte att jag blir så vild när jag gör någonting, spelar ingen roll vad jag gör.. tränar, åker till öf, har möte på jobbet !!
Har jag ADHD? Eller är jag bara Linda ?

Här kan ni se mingelbilder från igår www.skuggeco.se


Har ni hört om Armand Mirpour? Åhhh så skitbra han sjunger, blev nästa kär i honom för att han sjöng så BRA!!Han sjöng igår under kafferepet, man vill lixom bara höra MER, kunde inte fika medans han sjöng..satt där och log.. så som bara jag kan! ;)
aFörsökte kopiera en genväg så ni skulle slippa gå in på youtube men det gick inte..! Gå in där och sök på honom!!

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan en stund, medans ni jobbar ;D
O vet ni vad? Jag är ledig imorgon oxå , säger inget av det här för att skryta, eller JO det e klart jag gör :D

Sanningen om Alice!

Igår va jag på Bellmanmuseet på långholmen, ett bloggevent ... sååå mysigt och intimt!!
God mat och härliga människor, och så va det extra kul att jag va en av få som läst boken ;D Linda glänser som VANLIGT!!

Lo Kauppi läste några kapitel ur boken, ni måste verkligen läsa den!

Kathrine´s syster blir mördad och hon lyckas undkomma.. Hon flyttar och byter namn, börjar ny skola och när skolans mest populära tjej Alice vill bli kompis med henne så blir hon glad och har under en tid väldigt kul!
Men sen...!?? Konstiga saker börjar att hända..

Hur boken börjar "jag gick inte på Alice begravning" gör det så spännande att förtsätta läsa! Ni fattar va?? Varför gick hon inte på begravningen??

Ohhhh!!

Goodiebagen ;) den berättar jag om i nästa inlägg!!













Godmorgon <3

Vaknar av mig själv före 6 varje morgon, pensionär, gråa hår.... Ja det verkar så ;)
Snart ska jag och min lilla prutt äta frulle, sen ska det packas matsäck tas på fina jympa kläder för Char-lee ska på jympa!
Jag ska  måla naglarna, duscha, sätta på mig ansiktet och sen ta en repa i huset... efter det ska jag åka till sussanes och köpa mig lösfransar och sen på möte! Låter detta intressant? Ehh nej.. men så ser timmarna fram till 3 ut idag!

Ikväll ska jag på ett blogg event, kommer ni ihåg att jag läste en bok i helgen "sanningen om Alice" skriven av Rebecca James ?
Jag ska förstöka ta mig till långhomen, tittade på eniro igår men jag blir så trött på att det står "sväng höger, kör 1.3 km"  " sväng sen vänster"  tycker faktiskt att det är lättare att prata med någon ist som förklarar.. Håller ni med?

Ser att solen skiner ute, HÄRLIGT!

Vad ska ni göra idag da?

Om jag hinner ska jag lägga ut en bild på hur jag ser ut innan jag drar iväg ikväll!

Stjärtnyp till er ALLA!

27år och GRÅHÅRIG!

Glömde nämna *försökte förtränga* att frissan hittade 2 GRÅA HÅR!!! Vad är det som händer med mig?? Jag förfaller, HJÄÄLP!


Kommer jag att dö nu?

What a day, puuuh! Jobbat och sen hos frissan 3 timmar, blev sååå fiiiin i håret!
sÅ DUKTIG hon är Frida på Hår & Sol salongen, rekommenderas varmt!
Visar bild imorgon när min mobil går att sätta på igen ;)

Jag råkade ta 2 vitaminer idag, skulle ta min kvälls järn och råkade ist ta en vitamin till? Vad kommer att hända nu? Kommer jag att dö , ungen bli grön eller vaddå??? Måste jag ringa sjukrådgivningen?

Säg INTE att ni varit lediga idag och solat??


BIG kiss from me to u <3


Den nakna sanningen...!

Gravid, jepp ;)  23 fulla veckor imorgon - yeah!!
Trodde nog inte att jag skulle få gå så långt för när jag i v. 15 fick en BAOTA blödning.. trodde helt säkert att jag pinkade på mig , men såg ganska snart att pinket va RÖTT!! Jon *syrrans man* och jocke va i badrummet ;) hahahaha nej nej dom fixade avloppen och då menar jag dom RIKTIGA avloppen :D
Jag ropade att jag behövde gå på toa för jag blödde och vips så försvann Jon, Jocke kom ut och började torka blod på golven och jag fick ett breakdown... INTE IGEN var min första tanke..!
In på gyn akuten och där såg man en sprallig krabat som levde om, vart bödningen kom ifrån vet man inte! 1 vecka ganska precis efter kom ytterliggare 1... Även denna gång levde bebis :D
Så nu har jag frikort - någon som vill låna??

Vet att det är många som efterlyst magbilder så nu ska jag visa er något som får er tysta *tänkte ta kort naken men jag tänker på min stackars mormor som oxå läser bloggen ;D*


Min fiiina lilla bebis!



O den fina mamman v.22+5


Världens bästa hotell!

Sjukt roligt och underhållande, min absoluta favvo är Gunilla!! Hur underbar och söt får man bli ?? Hon pratade om sin kärlek till sin fästman.. åhhh va underbart!

Allt med programmet är kul UTOM när Leif  snaskar på salladen, såg oxå i en reklamsnutt när han doppade fingret i nån sås...!! INTE OKEJ... Så äckligt och jag spyyyr!
Ehhh lixom ... neeej!


Här är hon Gunilla!! Visst ser ni kärleken i hennes ögon?? ;)





Isn´t she lovely, isnt she wonderful..!!

Tänkte ni skulle få njuta av min älskade unge i bildform <3
Åhh vad jag älskar den ungen!!


Gadaffi - ?

Vad fan är det med den människan?? När man börjar mörda sina egna..
Spruta upp senapsgasen Gadaffi vill använda på sitt folk upp i röven på honom ist..
Frågan är, vågar vi ens säga något här i sverige? Eller ens gå med i kriget, kan vi inte skicka missiler i smyg?Kommer vi bli bombade??
England, Frankrike och Usa dom är mot.. Det är krig!!
Ett "modernt" krig... vi kan kommunicera ordentligt, har säkert datainställningar på alla missiler och det är inte som förr när stora millitärstyrkor intog landet gående.. Nusläpper vi ner bomber o sticker.. eller?

Konstigt hur 1(?) människa kan få ställa till det för miljoner andra.
 Hittler, sadam Hussein ... ja vi har sett det förr...
O kanske hittar vi Gadaffi iett hål under jorden snart oxå??

Vad vet  jag..
Jag e ju bara Linda ..

Vad tycker ni om allt? Är ni för eller emot Gadaffi?


Här står det lite om palats bombningen inatt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/dennyaarabvarlden/libyen/article12755653.ab

Varning för FULLMÅNEN - Eller??

Idag är det superfullmåne, HÄFTIGT!! Men håll i er , man vet alldrig vad den drar till sig... ;)

Boken läst - check!! Jag verkligen ÄLSKAR att läsa böcker, hade helt glömt bort hur det va!! Kan ju säga att jag inte har haft ro att läsa sen jag fick Char-lee för nästan 3 år sen.. när hon har vilat har jag städat eller gjort något annat kul ;D


Rebecca James

Fick hem en bok i brevlådan igår, den ska jag hinna läsa till på Onsdag då jag ska på ett bloggevent!
Har nu läst 59 sidor och bara ÄLSKAR boken så här långt!!
Nu ska jag bara få Jocke och Char-lee att busa hela dagen så jag får fortsätta...blir som en DROG!!
Verkar kunna bli väääldigt läbbig så jag vill nog läsa den på dagen hahahaha!!!


Negerboll...!!

Tittar på ullared där dom pratade om bla fika..då dyker en sånn här upp



Jag säger "negerboll" ... vad säger du?? Är det tabu att säga det nu för tiden eller??
Goda är dom iaf :D

Skadeglädjen är den sanna glädjen!

Vi har verkligen ISGATA här utanför just nu, önskar jag hade filmat Jenny m sambo när dom bar in fiina skänken till mig!! Skrattade ihjäl mig :D

O stackars Astrid bröt ryggen när hon skulle åka hem, fast det missade jag oturligt nog.... men när hon ringde skrattade jag gott!
Allt är KUL när det inte händer en själv lixom...

Är jag en elak människa som gillar att se när folk har det lite jobbigt?? :D

Nu ska jag och min älskade dotter ta oss en vaaarmt skönt bubbelbad!

Hörs ikväll, va bara tvungen att berätta!

Ett stycke koksalts bomber!

Hur knäpp är man om man börjar städa badrummet 6.20?? ... Pratar juh såklart INTE om mig själv!! ;)

Min FINA arbetskamrat Jenny kommer idag med en skänk , homedelivery!! I LIKE, hoppas hon inte får en chock när hon ser min baksida *inte röven, den e snygg som vanligt!*  för där står en gammal säng, en tvättmaskin och lite till... grejer som ska till tippen men som Jocke vägrat köra under vintern!!
Tänk er en trailor trash backyard så förstår ni :D
Och sen är det såklart snygga panelen på huset som vi inte bytt än, renovering pågår som det heter!

Sen kommer Astrid och barnen och vi ska ut och ha lite picknik har vi tänkt, om inte snöhelvetet kommer för då går jag inte en meter! Så det så!

Vad ska ni göra idag?

Idag bjussar jag på en tuttbild, har ju inte fixat installationsprog än så jag får ta vad jag hittar på fejan!
Så här ser jag inte ut just nu kan jag säga, magen är nu större än bomberna!! Det ni ;)




Fäbojäntan - my new name!?

Undrar över TEN POINTS kvalitet, köpte ett par stövlar och redan efter någon vecka *okej någon månad* så släpper sulan... jag som varken hittar kvittot eller tillbaka till affären ;) gick då till skomakaren! Gud va jag älskar skomakare, för en billig peng sulade han om stövlarna och putsade dom...
Okej, efter det va jag nöjd men nu går dragkedjan sönder!!!! GAAAAHHH!

Så nu eftersom att jag tycker lite synd om mig själv så beställde jag hem ett par träskostövlar(?) Vet inte hur eller varför jag tycker att dom e fina, för dom är ju igentligen FULA :D Men vissa saker står det bara Linda på..
Dom ser så gravidvänliga ut oxå, eller hur??
Kommer jag att känna mig som fäbojäntan nu eller? Fattas bara rutig klänning och tofsar..men det är lättfixat!
*och falukorven förståss ;D*

Är oxå mallig som köpt en trenchcoat - valstyle - i beige men eftersom att vädret hånar mig så får den hänga i hallen sålänge! Vem vem klagar? Inte jag... nej nej, en damsamlare till är toppen!!

Vad har ni på er i vår??

Farväl farväl, tills vi ses igen!

Pjukken kommer från Have2have! *Så ni vet ifall ni blir sugna ;P*




She´s back ;)

Tillåt mig att få presentera den otroligt vackra, underbara , enastående, gravida LIIIIIIINDA CLEFBERG!!

Im BACK!

*tackar för applåderna*

Nu drar jag igång igen, hoppas snart kunna lägga in bilder! Fick en ny data i julklapp och min installations cd till mobilen verkar vara BORTA! Som vanligt kan det ju inte vara jag som slarvat bort den ;) så jag skyller på Jocke!
MEN min mamma sa att jag borde kunna ladda ner programmet från nätet(?) så jag ska be henne om hjälp med det!
Lovar elefantbilder (jag gravid) och andra vackra motiv...

Det här får räcka för idag, mjukstart kallas det!!! ;D

*Vinkar från stugan*

Hörs imorgon

RSS 2.0