Ett nytt år på väg

Sista dagen på året är nu här.


Det har varit ett händelserikt år på många plan kan man minst säga.

Det nya året kommer att firas in med människor jag alltid vill fira med. Vi är ett gäng som firar de flesta högtiderna ihop och vi brukar ha det så kul. Barnen leker och vi äter och pratar. Jag firar högtiderna främst för barnens skull och vill att dom ska få så bra minnen som möjligt.

Jag är efterättsansvarig iår och håller i denna stund på att förbereda. Det blir nog bra. Nog.. 

Hur firar ni in det nya året?

Efterrätten på G ⬇️Julklappar

Char-lee var lite bekymrad en dag när jag hämtade henne på fritids innan jul.  Någon hade sagt att tomten inte finns, vilket hon innerst inne inte tror längre heller men hon var ändå bekymrad. 

Hon var bekymrad för att jag alltid  hävdar att det är tomten som lämnar julklapparna här.

Hon funderade också över om hon verkligen varit snäll. Jag är en sån mamma som hotar så fort det blir höst med att tomtennser vad ni gör så sköt er så ni inte blir utan klappar. Det är väldigt bra att använda sig av Mr tomte tycker jag.

Iaf, hon har önskat sig en symaskin i två års tid. Jag frågade tomten och vips hade hon ett paket innehållande en symaskin under granen. Hon blir ju 8 år och det är ju bra att uppmuntra kreativitet tänker jag. Plus att jag själv behöver en symaskin faktiskt. Kommer hon nu använda den här apparaten undrar jag..

Frågan är om jag kommer ihåg hur man gör så jag kan lära henne. Jag får nog läsa instruktionerna ett par hundra gånger så går det nog.

Kul med en symaskin och kanske beställer jag en massa roliga tyger så får hon sy egna kläder. För det är nog inte så svårt..

Vad tycker ni om tomtens julklapp?

God morgon❤️
Året är?

En hel dag har gått, jag har jobbat och inte träffat en enda skön karaktär.

Sitter på bussen och någon luktar billig parfym. Det kan vara det äckligaste jag vet. Varför inte bara strunta i parfymen och använda tvål?

Kräks snart. Det blir ingen rolig spya heller för jag åt nyss en korv. Jag älskar korv.

Är så otroligt dålig på att äta när jag jobbar, nu finns det en godisskål framme och den nallar jag ur. Annars äter jag inte mycket. Har inte tid att bli hungrig verkar det som.

Det ska bli skönt att få komma hem till mitt inte hem. Jag ska ge donator 2 en stor puss och sen umgås med Sandra. Donatorn ska hem till sig. Ingen musrastning ikväll alltså.

Min hjärna är väldigt trött och jag kan inte tänka klart just nu. Pratade nyss med Anki och ingen av oss kom ihåg vilket jävla år det ska bli, eller är. Pinsamt för mig, Zion tittade ju fram ur snippan det här året. Måste bättra mig!

Ha en trevlig kväll ❤️

Är jag hemlös?

Det här med människor och olika öden är något jag är otroligt facinerad av. Den senaste tiden har jag mött en hel del spännande personer, så även idag.


Efter kvinnan imorse så stötte jag på en man utanför jobbet. Vi började prata och han berättade att han va hemlös.

Jag började såklart fråga ut honom och vi stod en stund och pratade.

Han hette Hannu och var från Finland. Han har varit hemlös sen -98 och bor nu under en bro. Jag frågade om han fryser nu när det är så kallt och han svarade att han inte gör det. Han sa att allt handlar om att vänja kroppen att tåla kylan och sa att han var glad att han har en bro att ligga under. Kommunen hade tagit bort hans tält så bron är hans räddning just nu.

Hannu var en mycket trevlig man som nu väntar på att han ska få sin sjukpeng/pension så han lättare kan få lägenhet.

Jag berättade att jag bor med mina tre barn hos min bror. Då började han skratta. Han och jag hade ju en sak gemensamt, vi var båda hemlösa..

Jag ligger nu i mitt varma bad och tänker på honom, vad gör han nu?

Att jag också är hemlös är något jag inte ens haft en tanke på innan Hannu konstaterade detta.

Vad är det att vara hemlös? Är det att bo ute eller är det som för mig, att man bor någonstans hos någon dit man "tvingats"att flytta?  Är det så att jag haft turen att ha ett väldigt bra skyddsnät att falla på så jag slapp hamna på gatan?

Jag känner mig inte hemlös men är jag det?  Vad är det som ska ingå i ett hem för att det ska få kallas ett hem..

Detta ska jag fundera på ett tag.

Sov gott hörrni❤️

Märkvärdig, jag?

Nyss när jag var på väg till bilen, hade fyllt på mitt busskort så kom det fram en dam. Eller hon gormade på avstånd först.

Hon sa - hej, får jag ställa en fråga. Se inte så märkvärdig ut. Har du en tia på dig?

Jag som inte har några kontanter svarade att jag inte hade det. Och gick vidare. För det första, säger man så till någon om man vill ha något från denne? Hahaha!

Dagens fundering; Är det så att jag ser märkvärdig ut? Den egenskapen har jag verkligen inte trott att jag besitter faktiskt. Trodde alla såg mig som en glad kvinna och inte som snorkfröken.

Hur fan får man bort märkvärdigheten undrar jag nu? Vill ju inte gå runt och se ut som en sån.

Ge mig feedback tack.

Puss

Snö

Inte så konstigt att Pion varit ett pain i the ass. Det har ju ploppat upp två små riskorn i nedre käken. Han har även lärt sig att säga både mamma och pappa. Ganska duktig är han den där killen.

Idag ska jag iväg och jobba, måste bara ta mig till bilen och skrapa rutorna först. Varför i helvete har det kommit snö? Jag hatar snö. På riktigt hatar jag snö. Jag fryser och halkar runt, måste klä på mig vantar som jag inte vet vart jag har och det är bara allmänt störande. Förresten kan jag inte köra lika fort heller.

God morgon för fan❤️

Tänder och en unge med frukost i hela nyllet⬇️H E J ❤️

Ordningen är återställd och jag är nu vanliga Linda igen.

Alltså, vi valde helt klart fel ställe när vi gick ut. Alla var under 25 utom vi.

Okej att det är kul med ungdomar och att jag alltid hävdar att jag är 25, men vad har man gemensamt med dom? Inte ett skit. En sak är iaf säker, dom unga pojkarna gillar kärringar. Varför gör dom det? Är det för att dom vet att vi är grymma i sängen och kan laga mat eller för att vi påminner om deras mammor? Konstigt är det tycker jag allt.

W O R D

Jag sitter här och dricker mitt kaffe. Zion somnade om och just när jag skulle gå och sova då kom Zebban ut och ville kolla på tv. Jahapp, sova får jag göra en annan dag.

God morgon ❤️

 Skulle inte Zion passa bra som Ziolina?⬇️Måttan och jag

Nu lever jag igen!

Det här med måtta är tydligen ingenting för mig...

Imorse fick jag bita i det suraste jävla äpplet någonsin. Jag kunde väll ha tänkt till innan jag partajade så toaletten och jag var ett imorse. Men det gjorde jag inte. 

Vi har varit och firat jul med min pappas släkt idag och tack och lov för alla mina släktingar som underhållit mina barn idag säger jag bara.

Mat, julklappsspel och en massa godis har jag ätit.

Kammade hem rituals produkter så jag klarar mig ett tag.

Äntligen hemma igen och barnen sover. Jag ska ta mig ett bad och lägga mig och sova.

Fy fan vad trött jag är...

Hej då.MFBBW = mamma fri från barn bah whoooo

Juldagen är här. Jag är barnfri och väntar besök.

Nu ska jag bara städa upp kaoset ifrån gårdagen, för det hade inte tomten givit mig i julklapp tydligen..

En stor kopp kaffe och sen kör vi!

Svintråkig jävla blogg har jag också. Men kvällen kan bli vild och roliga inlägg kan ploppa upp. Gör dom det inte så är det helt ok att somna medan ni läser. Förresten är det inte många av er som kommenterar, jag tänker syns man inte finns man inte. Så är det med den saken.

På återseende kära kamrater.

Fått en ny munktröja av mammas Mats, storlek 164 om ni undrar. Som ni ser passar den. Jora, man kan ju snart dela kläder med Char.⬇️Julafton ❤️

En helt perfekt dag har nått sitt slut.

Någon hade visst sett tomten inatt, han verkar ha gått in via ytterdörren. För vi saknar ju skorsten..

Frukost och julklappsöppning direkt på morgonen. Första året på 9 år som vi inte har julen hos oss och det gick ju jättebra. Tomten hittade även hit till ön på Ekerö, till Zebs stora förskräckelse. Skrek av rädsla tills han hörde att tomten sa - god jul Zeb önskar Kim.  Då tjöt han av skratt. Hade tomten snott kims paket?

Vi har ätit så maten sprutat ur öronen och min yngsta bror har även haft en  challenge med Char-lee. "Den som vågar prova det som Kim hade med sig från Thailand" Zeb deltog oxå och vi alla skrattade så vi dög. Provade en del jag också och kräkreflexen fungerar..

Julklappsspelet är som vanligt en trigger   här i familjen och alla blir helt hysteriska.  Ska ungarna vara med, då jävlar är det på lika villkor. Alla gapar och slåss för att få det man vill ha. Idag vann jag 2 flarror vin, kämpade med blod svett och tårar för att få just det. Kom ju på att bolaget är stängt imorgon och att vi ska dricka vin. Barnen ska till sina pappor och mamman ska dra på sig tajta blåsan och slå klackarna i taket!

Brukar inte dricka alkohol på julafton dock, det är ett big no no för mig som alltid avstår. Julafton firar jag för barnens skull.

Nu när barnen somnat ska vi dricka kaffe, prata om livet och proppa i oss ännu mer godis.

Hoppas att ni haft det lika bra som vi❤️God Jul

Kikar in för att önska er alla en riktigt God Jul❤️

Världens lyx❤️

Idag är det dax att julhandla.

Nu när jag har min syster här så får jag lyxen att bli sminkad. Hon är så bra på det och man blir så fin. Självklart vill jag vara vacker och nu ska fejset spacklas.

Kaffe, Sandra och en massa smink. Morgonen kan inte börja bättre.

Morning to ya❤️Alkohonan

Jag älskar att få presenter.

Donator 2 brukar alltid överraska mig med fina underkläder, som jag sen tar på mig för att locka honom till kammaren. Smart drag av honom och ingen är gladare än jag som får lufta Snipp.

Idag har jag fått presenter av min syster. Jag älskar Rituals och idag fick jag ett av mina favvoduschskum och även ett set med hot towels
Sandra kommer jag dock inte lura in i halmen. Någon måtta får det vara.

Hon och jag sitter nu och tar ett glas vin. Jag som berättade att jag sällan dricker framstår som alkohonan Numero uno. Men rödvin är bra för hjärtat och då anser jag det vara en form av behandling så jag ska slippa få hjärtproblem, nu när jag har det så stressigt..

Återgår till min syster och mitt goda vin.

Ha en trevlig kväll❤️

Skål på er⬇️

Stalker

Sitter och funderar över allt konstigt som hänt under mina 20 år. Kommer då ihåg en väldigt konstig människa jag mötte när jag bodde på Cypern.

Han var ihop med en norska som jag brukade prata med och eftersom att han var med henne så hälsade jag självklart på honom också.

Efter ett tag började människan köra förbi mig med sin vespa varje dag När jag gick till jobbet. Han stannade och skulle prata och jag är ju inte den som är den så jag malde ju på.

Efter ett par dagar så frågade han om han skulle köra mig, ja va fan tänkte jag och hoppade på.

Sen försvann norskan helt plötsligt och under ett tillfälle så råkade mitt fulla jag hångla med människan.

Då var det helt kört.

Han stod vid mitt jobb varje dag och försökte tvinga mig att följa med honom. Han sa till mig att nu var det slut horat (som att jag någonsin släppt till lixom..)och att jag skulle bo med honom, jag skulle dessutom börja träna med honom och bli smal...Hahaha! Blev ju lite fet av all alkohol men va fasen.

Det hela urartade och en kväll så kom han och var väldigt galen. Han sa åt mig att jag inte skulle vara med någon annan än honom och jag som är ganska rapp i munnen käftade emot. Tillslut lyfte fanskapet upp mig i luften och skakade mig.

Då kom min chef ut och sa till mig på svenska att sätta mig i hans bil och låsa dörren..

Jag som var livrädd började tjura och gjorde som han sa. 

Dom två stod utanför och det blev världens bråk. Den sjuka stöveln ställde sig då och gjorde skära halsen av dig tecknet och jag tjurade ännu mer. Ska jag dö nu tänkte jag.

Tillslut kom min chef in i bilen och körde till polisen. 

Jag som var där illegalt kunde ju inte göra någon anmälan utan det fick han göra. På den tiden tillhörde inte Cypern EU och då var det väldigt bra att bli polare med imrigationen, dom blev jag såklart bästis med så jag slapp åka ut ur landet med huvudet före. Snacka om korruption.

Det hela slutade med att jag tänkte åka hem, ringde mamma och pappa och dom kontaktade UD och det blev ju världens cirkus.

Min chef sa då till mig att om jag åker hem så vinner han.

Pyttsan tänkte jag och stannade.

Den sjuka jäveln satt varje dag på en restaurang och glodde på mig, han sa även till nattklubbsägarna att inte släppa in mig. Men tyvärr grabben, det var ju mina polare oxå så jag fortsatte att dansa loss varje kväll.

Jag vann! Men tänk om han mördat norskan och jag bara slapp undan för att jag hade tur? 

Tack och lov för att jag fått talets gåva och har lätt att skapa kontakter, så jag inte fastnade med ett anabolamonster.  Som dessutom skulle tvingat mig till träning och hållit mig inlåst, och med all säkerhet slitit ut min snippa.

W O R D


50 Shades of Grey

Igår kväll såg jag den bästa filmen ever!

Varför har ni inte sagt att 50 Shades of Grey får det att rinna till? Jag har aldrig varit med om att en film får en helt crazy. Ska jag verkligen behöva vänta till 2017 innan jag får se fortsättningen? Dom får för fan lägga på ett kål.

Nu dricker jag kaffe, Zion och Sandra sover och jag funderar över julklappar.

Har inte börjat än, men jag är absolut inte stressad över det. Det är ju 2 dagar kvar till jul och julgodiset är ju klart. Man får inte stressa i onödan känner jag. Brukar aldrig vara klar förr än den 23 och så är det med den saken.

Är ni klara?

God morgon❤️

Char-lee och Zeb är det lite bättre ordning på⬇️Kommer jag att bli gift?

Min syster är  inne i stan  idag och träffar sin kompis som ska gifta sig. Dom ska dricka champagne och titta på brudklänningar.

Dagens fundering; Kommer jag någonsin att bli gift eller kommer jag att sluta upp som en solbränd rynkig tant med rosa läppstift. En sån som ligger med unga män och dricker drinkar i varma länder ni vet. 

Vad tror ni?

En sån här⬇️😱


FRansAr❤️

Just nu är jag helt själv hemma. Zion är hos sin pappa några timmar och dom stora på dagis och fritids.

Jag är så otroligt trött. Att ha tre barn är en baggis om man får sova. Får man inte sova är det inte kul alls.

Jag tittar mig omkring, det är disk på diskbänken och skräp på golvet. Tittar mig själv i spegeln och ser ett par jävligt snygga ögon med fransar. Tänker för mig själv att ser jag inte trött ut, då tänker jag fan inte vara trött heller.

Så nu ska jag och mina fransar städa och lyssna på julmusik. 

Tack Elin, utan dig ser jag fanimej ut som skalleper ⬇️3

Rödvin och sockerkickar. Så mycket skratt, snuskprat och härlig humor. Så lika men ändå så olika alla 3. ❤️J U s T n U

Det blev tre timmar sömn inatt. Vid 01 skulle jag vara i stan och hämta Sandra, vet inte hur många gånger jag körde på mitt och kantstrecken. Somnade till lite nu och då. Farligt!

Här är det full rulle, det bakas julgodis och pratas så öronen nästan trillar av.

Uppdateringen idag är helt värdo, I Know, men vi njuter av att äntligen få umgås❤️
En stänkare

Imorse ordnade vi ett suprise party till Elin. Hon har nämligen tagit examen i redovisning och det ska ju såklart firas.

Vi gjorde en fin vimpel, Char gjorde armband, Zeb målade teckning och vi bjöd på ICAs hembakta fikabröd.

Nu glömde jag ju såklart att fota.. Jag blir så upptagen att jag glömmer att dokumentera viktiga saker. 

Kom också på att jag måste ner till systemet. Imorgon ska vi 3 systrar och alla mina barn julbaka. Då kan det vara gott med en stänkare i form av glögg tänkte jag.

Eftersom att jag inte dricker värst ofta så glömmer jag bort att affären inte håller öppet när allt annat är öppet och det brukar sluta illa. Idag ska jag hinna ner, bara Zion vaknar någon gång! Vakna unge, morsan ska köpa sprit..

Kom på att vimpeln är kvar ⬇️

Min syster ❤️

Idag fick jag som vanligt gå upp innan jag sovit klart. Men idag gör det ingenting. Jag är så otroligt glad idag för min syster, vapendragare, bästa kompis och den som alltid finns där för mig kommer. Efter fyra långa månader ses vi igen.

Sandra och jag har gått igenom så otroligt mycket ihop. Vi har verkligen inte haft det lätt men vi har alltid funnits där för varandra. Hjälpts åt och stöttat varandra.

Hon är den som ser att jag är gravid, utan att jag vet det själv. Hon är även den som känner på sig att jag mår dåligt, utan att jag sagt något. 

Vi bråkar ibland, eller hon blir arg på mig om jag skickar 2099 sms och samtidigt ringer henne om jag vill något. Då säger hon till mig med bestämd röst och lägger på luren. Jag som aldrig ger mig fortsätter att terra henne och då brukar hon tillslut skratta. Av trötthet antar jag men ändå. 

Ibland slåss vi, jag fick en välförtjänt blåklocka för några år sen. Men inte blev vi ovänner för det, nej för är man så tajta som vi är , då skrattar man åt händelsen dagen efter.

Vi har så mycket kul ihop, när vi är tillsammans vet man aldrig vad som kommer att hända. Tillsammans är vi oslagbara. Yin och yang kan slänga sig i väggen faktiskt.

Dagen hon åkte grät jag från att jag vaknade tills jag gick la mig. Nu idag gråter jag inte, jag slår fanemig klackarna i taket av lycka.

Livet med Sandra är ett privilegium och ingen är gladare än jag idag. 

God morgon ❤️⬇️Grisen i säcken

Pooopppppa. Vad säger ungen? Är det vad jag tror så blir jag förbannad. Här har man klämt ut  ungen, bajsat på sig och blivit både fet och trött och så säger han pappa?!

Måste hört fel. På riktigt!

När vi stod och skulle välja gran så skulle Char absolut ha en gran med nät på. Jag tyckte att det är nog bäst att ta en utan så vi ser vad fasen vi köper.. 
Nepp, här bestämmer tydligen barnen och hon fick som hon ville. Vi gick bananas och körde en ta grisen i säcken variant verkar det som. Spänningen den stunden vi klippte nätet var obeskrivlig. Kommer jag att börja tjura eller bli glad var ju frågan.

Tattaaaaa, kolla vilken fantastisk skapelse som hoppade ur nätet⬇️👏❤️


Tjejdag + bihang

Någon verkar ha ätit upp min laddare så min lur är helt död. Hur kan man tappa bort en livlina undrar jag, det är ju helt otroligt. Händer det bara mig eller undrar jag?

Man blir ju totalt handikappad när man inte ens kan ringa till dagis och säga att barnet vill gå idag. Tur facebook finns så man kan nå omvärlden och även tur att donator 2 finns som en räddande ängel.

Ropade även högt på fejan och snälla Alexandra såg mitt rop på hjälp och lånar ut sin extra sålänge, så snart är jag back in business igen. T A C K!

Idag ska alltså Zeb gå på dagis, jag och Char ska ha en tjejdag bortsett från ett mindre bihang - Zion. Vi ska handla lite, fika och äta en god lunch. Och förhoppningsvis prata en massa om nu inte terroristen bestämmer sig för att prata högst.

När vi sen hämtar Zeb ska vi köpa G R A N E N.

Tror ni jag får in den med alla barn i bilen nu när jag har 3 ungar? spännande det där.

God morgon och på återseende <3

Fulnyllen

Har precis sminkat mig och började då tänka på en sak.

Dagens fundering; jag som älskar att försköna det Gud glömde ordna på mig, gör gärna allt som bara går för att se bra ut. Jag läser och får höra ibland att naturligt är ju sååå bra. Man ska inte operera sig, inte sminka sig och inte heller raka sig. Nämner operation en gång till för att det verkar vara grejen folk stör sig på mest.

Jag tänker ofta i mitt huvud, säger högt ibland att det är ju oftast fulnyllen som inte har en chans att se snygga ut som gnäller mest. Va naturligt ful du och låt mig göra vad fan jag vill. Har du något problem med alla som opererar sig, titta då för fan åt andra hållet eller blunda när du går förbi.

Och förresten så kan du sluta färga håret, tatuera dig eller ha örhängen. För det är också att försköna sig.

Så tycker jag!

Är nu väldigt glad över att ha fått sätta på mig nyllet igen och snart ska jag parfymera min kropp oxå. För det tycker jag är himla trevligt.

Puss och kram❤️


Får krupp

Det händer alldeles för lite när man är hemma med sjuka barn. Jag håller på att klättra på väggarna och det gör barnen också. Får fanimej krupp'

Dom fisk frisk luft för en stund sen också. Jag fick nog och ställde ut dom på balkongen. Skojade, dom fick såklart sitta i lådan på balkongen. Vill ju inte att grannarna ska se att jag förvarar dom där.

Idag har Char avslutning i skolan och jag tänker att vi nog kan åka, vad tror ni?

Nu sover Zion, Char-lee och Zeb tittar på tv och jag  tar ett bad och funderar vidare på saken.


Hål hit och dit

När man försöker hänga upp saker och man helt enkelt inte blir nöjd. Hur många hål i väggen ska det bli innan man blir nöjd undrar jag.

Som ni förstår har jag haft fullt upp med att sätta upp saker och ting här hemma, donator 2 har hjälpt mig och han tycker inte jag behöver stå och snurra håret och vara så petig. Det är väll bara att hänga upp tycker han. Jag håller inte med. Det måste kännas rätt, minsta millimeter räknas. Sen att man tar ner det efter 10 minuter och byter plats på den är en helt annan historia. Hundra hål i väggen och jag är inte klar än..

Och det här med pompoms. Ska det inte vara lätt att få dom som dom ska vara? Första är gjord och jag avvaktar med dom andra två tills dagen jag vaknar upp och känner att det är en sån dag är kommen. Kommer den inte så slänger jag väll ut skiten genom fönstret. 

Den ska ju för fan vara rund!⬇️Favoriter?

Jag och mina två systrar pratade idag om såklallade favoritbarn. 

Jag hävdar att pappa älskar mig mest för att jag är äldst, Fanny därför att hon är yngst och Sandra för att hon är smartast (?)

Självklart skojar vi, jag som själv har tre barn vet ju att alla är lika jävla jobbiga. Man kan ju inte välja ut en enda favorit faktiskt.

Under tiden jag skriver på detta inlägg lägger jag pion samtidigt. Jag lägger honom i vaggan, han käkar och somnar.. Inte idag, då får ungen på något sätt upp flaskan så det rinner välling över heeela honom. Eftersom att jag inte fokuserade på honom under tiden den rann så får jag helt enkelt skylla mig själv.

Nu ska jag ta fram gummiklubban så jag får baka kissar någon gång.När Linda ska baka

Alltså, jag tänkte att nu när vi bara kan vara inne så bakar vi. Donator 1 handlade till oss imorse och min lista, som nog var lite spretig verkar ha missförståtts. Han glömde nämligen smör, ägg och nudlar som jag bad om. Handlade ist nyponsoppa och en dagbok till Char. Väldigt trevligt men vart är sakerna på listan undrar jag.

Handla själv då tänker ni, och det var precis det jag sen gjorde. Tog på mig kläder och susade ner till Konsum. Köpte det och drog hem.

När jag kom hem igen och packade upp allt kom jag på att jag inte handlat någon jäst! Utan jäst kan man ju inte baka lussekatter för fan.

Två olika människor har varit och handlat idag, ingen kom tillbaka med rätt ingredienser. Vilka nötter vi måste vara!

Håller mitt hopp uppe för en 3:e person,  det skulle ju vara väldigt gott med en guling eller två. Tredje gången gillt känner jag.

Medan jag väntar så klipper jag tyget till stolarna. Jävla stolar och kräva mycket tyg. Så jävla tråkigt!
Ni har förresten inte frågat hur det gått med stolarna och bordet. Resultatet på bordet blev ju inte riktigt som jag hoppats men ungarna kommer nog hacka lite i det snart så det är ju inte hela världen känner jag.

När jag vinner på lotto, då ska jag anställa någon som gör allt åt mig. 

Bruna tyget är det som ska sitta på stolarna. ⬇️Gratis diet!

Det här är ingen rolig magsjuka alls.

Char-lee har spytt som en galning sen igår. Min stackars lilla flicka är så sjuk och det enda jag kan göra är att titta på och klappa på henne.

Dagens fundering; Alltid när någon annan spyr känner jag mig illamående. Har precis bajsat och känner nog att det kanske är min tur snart. Det är ju väldigt bra för figuren om jag blir magsjuk, men vem ska ta hand om mina barn?

Julfesten jag skulle ha gått på imorgon på Operakällan är ju bara att glömma. Men hörrni, vem vill göra sig snygg, äta Stefan Catenaccis julbord, och supa sig full helt gratis? 

W O R D

God morgon på er förresten, hoppas ni har det lite roligare än vi.

Sjukstuga ⬇️❤️

Nu kör vi en magsjuka..

Det står nu klart att bajskorven inte var boven i dramat, Char-lee började nämligen kräkas sekunderna efter att jag postat förra inlägget.

Jahapp, igår blev Zebbans röv invaderad och idag spyr vi visst. Undrar vad som ska hända imorgon. Känns som att det är min tur att råka ut för något, kanske får flatlöss? Super spännande alltså!

Har på något sätt fått ett stort märke på halsen, vet inte vart det kommer ifrån  dock. Antar att det är Gud eller idol-Martin som snaskat på mig.. Försök inte äta upp mig please, har sjuka barn att ta hand om.

Nu tar jag kväll, spyhinken laddas om och jag tar ett bad för att få bort alla maskar och spyor som försöker knipa sig kvar på min kropp.

Sa jag att donator 2 va här idag förresten..?

God natt❤️ Sjuk, inte sjuk, sjuk inte sjuk ...

Sjuk, inte sjuk, sjuk, dubbelvikt, inte dubbelvikt, ont, inte ont.. Så har eftermiddagen sett ut med Char-lee.

Hon har haft ont i magen och när vi skulle iväg till stallet så låg hon dubbelvikt i hallen.

Jag som tror det värsta jämt, målar upp ett katastrofscenario i mitt huvud. Ringer sjukrådgivningen och då säger dom såklart att vi ska åka till sjukhuset. Nerverna börjar puttra utanför kroppen och jag vill nästan gråta av sorg i förväg för att hon nog får operera bort sin blindtarm eller amputera njuren.

Plötsligt tar  jag kontroll över mina nerver och lagar mat. Fick för mig att det kan vara så att hon inte käkat på hela dagen och har magknip..

Tattaaaa, matade ungen och nu mår hon bättre, inte bra men bättre.

Tänker puuh, vi överlevde när hon plötsligt får ont igen..

Zeb säger då åt henne att han visste att hon skulle bli sjuk igen för att vi var tysta. Det är tydligen därför..(?)

Fram med Spyhink enl order från Char, hon spottar lite och går sen in och bajsar. Då verkar det bli bättre igen.

Var det en bajskorv som ställde till allt? 


Stackars lilla flicka ❤️
Mitt barn är ett geni

Jag tror att min ena unge är ett geni!

Det är Zion jag menar. Zebulon har en liten jojo som vi höll på att leka med igår. Zion måste ha varit mer observant än jag trodde. Han sitter nu och slänger den framför sig och drar tillbaka den i snöret.

Tror ni som jag att han försöker joja?

Det här kan helt klart vara början på en otroligt spännande tid. Han är ingen frukt som jag först trott. Genigenen Är definitivt ärvd av mig.

God morgon på er❤️

Kolla bara ⬇️Invaderat min sons röv!

Efter att vi lekt, ätit, badat och satt oss i soffan säger plötsligt Zeb - mamma, du har inte fjågat Vad jag ätit idag på dagis!

Tänk vilken rutinmänniska jag måste vara som frågar det varje dag och nu när jag för en gångs skull glömde det, då tyckte Zeb att det hela blev lite för konstigt att han sa till mig. Bra där Zebban.


Apropå Zeb, nu vid läggdags kommer han upp och säger att det kliar i röven. Eller han sa ju inte det så utan mer - mamma det kliar i jumpan.

När det kliar i röven är det ju inte så roligt precis, han är ju nybadad så det är ju inga kånkelbär som spökar, så mycket vet jag.

Kollar efter och då är dom äckligaste sakerna där. Springmasken har invaderat min sons röv!

Jag orkar inte med såna här svinvidriga saker, på riktigt kan det vara snäppet värre än löss alltså! Tur man är en ordentlig mamma som har mediciner hemma, bara att pilla i hela familjen tabletter. Jag gav dom en extra för säkerhets skull, det dör dom väll inte av?

Nu hoppas jag att varenda hörn och unge blir städade på dagis, för det är precis det som händer här nu!

Måste lägga på ett kål med saneringen nu, hoppas ni får en kväll fri från polare i röven. För dom här polarna är fan inga trevliga!
Dolmar undanbedes atm!

Eftersom att jag har flyttat ifrån donator 2 så verkar jag vara tillgänglig på marknaden igen. 

Igår var det en som skickade sitt kön till mig och råkade skicka fel. Idag ville en komma på kaffe.

Såhär är det, jag har just separerat och är inte ute efter någon dolme just nu.

Jag har skrivit hur den jag såsmåningom letar efter ska vara. Matchar du inte i allt så gör dig inte besväret helt enkelt. Men som sagt, jag vill inte öppna musslan just för tillfället.

Mina krav är;

Jag vill ha någon som älskar att prata med mig, om allt och närsomhelst. Det kan ju komma ett och annat ifrån min mun i tid och otid.

Jag vill att han ska lyssna på mig och inte bli arg när jag säger något som han inte tycker är så kul. Jag vill att han älskar mig så mycket att han bara låter mig hållas. Jag vill självklart lyssna på vad han har att säga och föra mängder av härliga diskussioner varje dag.

Jag vill att han bara ska älska mig, och jag honom, hela tiden varje dag.

Jag vill att han ska vara min bästa vän och jag ska vara hans.

Jag vill skratta med honom varje dag, helst flera hundra gånger. Ibland även åt honom, som han kommer att skratta åt mig när vi säger eller gör knäppa saker.

Jag vill att han ska vara den trygga och lugna i förhållandet då jag är en ganska explosiv person. Oavsett om jag är glad eller arg så hörs det kan man säga.

Jag vill bråka på ett bra sätt, där man inte är långsinta utan att man blir arg och sen är det över.

Jag vill även ha ett passionerat sexliv och våta sms, helst väldigt ofta..


Och han får gärna se bra ut och lukta gott.

Känner du att du har allt detta och kan vänta något år så är ju det toppen, annars får det vara.

Punkt på den.
Nyp mig!

Kommer ner i tvättstugan och ska hämta min tvätt. Jag som var snäll igår och lät den som tvättade innan mig ha sina grejer på tork med mina, för att dennes kläder inte var torra, har nu blivit av med min tvätt.

Alltså nyp mig i armen. Jag måste drömma?

Inte fan tar man väll någon annans grejer? Vi får hoppas att det är ett misstag och att mina nytvättade saker kommer tillbaka.

Mina grannar behöver tydligen gå en kurs i hur man beter sig i tvättstugan!

What's going on in my hoods alltså?

W O R D för fan

Nu har jag bestämt mig

Jag är så otroligt uppladdad igen. Efter att ha fått sova ikapp två nätter är jag nästan farligt laddad.

En pigg mamma vill inte ställa ut sitt barn på farstun eller skicka tillbaka ungen med storken, utan hon klarar vad fan som helst. Visst?

Nu har jag knåpat ihop ett brev till den som är ansvarig för alla konstiga dagar som inte är till någon nytta överhuvudtaget. Här måste ske en förändring pronto.

"Kära dagansvarig,

Vi alla vet ju att "kladdkakansdag" varken främjar glada fruntimmer eller hälsan. För det första sätts alla trötta morsor i arbete för att baka kakjäveln och efteråt måste man ju diska upp efter sig och tillråga på allt äta den, då blir man ju tjock. Alla vet ju att om kärringen hålls nöjd är familjen glad, right!? Mitt förslag är alltså att vi istället slopar "kladdkakansdag" och inför "vilodag för morsan" once in a while faktiskt. 

Du kan tacka mig med att skicka en slant eller bjuda på en resa, eller utse mig till något adligt för den delen. Det väljer du själv.


Ha en toppendag

Mvh
Linda Clefberg "

Vet någon adressen till människan så langa hit den bah'

God morgon från miss piggelin❤️


En döing för fan!

När man först ser att ambulansen kommit och jag skojar om att det kanske är någon som dött..

En timme efter tittar jag ut och ser något jag tror kan vara en likbil. Den är öppen ser jag och jag som aldrig sett en öppnad sån innan vet ju inte hur den ser ut inuti. 

Jag som förövrigt spejar på grannarna tydligen, ser att man kommer ut med en bår som är övertäckt!!

Det va ju för fan ett lik på båren, jag smäller av!

Jag ska sluta att titta efter vad grannarna gör från och med nu. Jag kommer att råka ut för mardrömmar efter det här och jag vågar absolut inte gå ner i tvättstugan och hämta min tvätt ikväll, den får hänga kvar tills det ljusnar.

Såg att det satt en kille utanför porten som likfirman pratade med. Hoppas han inte är för ledsen och att han inte såg att jag spejade.

Det är ju alltid så ledsamt när någon dör, fast man inte känner personen så blir iaf  jag berörd. ❤️


Nu är iaf min minsta prins hemma och jag får slänga in en glad bild så vi får annat att tänka på ❤️⬇️Tomtelatten höll inte hela dagen

Glad i hågen tar jag mig mot jobbet, köper mig en tomtelatte från Expressohouse och allt känns bara så bra.

Under dagens lopp så börjar saker och ting inte gå min väg.. Jag nästan sliter av mitt hår av frustration faktiskt.

Armarna börjar att streta och bli stela och då kommer jag på att jag inte ätit någonting idag. 

Dagens fundering; Har min inbyggda "ätklocka" fått slut på batteri?
För annars när jag är hungrig och när jag inte är hungrig faktiskt, så ringer den. Har den helt plötsligt slutat fungera för att den vill att jag ska bli smal eller vill den sabba min karriär?! Och hur fasen lagar man den?

Klarar man sig inte på en tomtelatte utan grädde hela dagen förresten, det trodde jag.

Sitter på bussen på väg hem, idag ska jag äntligen få hem min lilla terrorist. Som jag längtat efter honom❤️Järfällas Lucia -98

Idag är det lucia, jag som älskar just den högtiden flög upp ur sängen för att få se ett stämningsfullt luciatåg.

Inte ett tåg så långt ögat når och besvikelsen infinner sig. Då ser jag plötsligt att man kan vara sin egen lucia och skänka 10 kronor till välgörenhet!

Perfekt tänker jag och laddar in mitt eget nylle.

Året var -98 och jag blev utvald av min skola att tävla i att bli Järfällas lucia. Det var en otroligt rolig tid innan den som raggat flest röster skulle utses. Vi fick lära oss självförsvar, stå på scenen och svara på en massa frågor och göra en massa roligt som jag nu har glömt bort. Så kul var det..

När luciadagen kom var jag sjuk, jag hade fått streptokocker i mitt öga och såg ut som quasimodo på ett ungefär.

Helst av allt ville jag bara gå hem och dra täcket över huvudet faktiskt. Men min kusin var med mig och kämpade för brinnande livet med att få mig att se lite normal ut.

Jag som inte heller övat på den två sidor långa dikten var ju säker på att jag inte skulle vinna.

Så kom stunden då konferenciern öppnade kuvertet.. Jag som stod precis bakom henne såg att det var mitt namn som stod där höll på att svimma innan hon ens läst det.

Det var ju mig alla hade röstat på!

Så var det dax för Järfällas lucia -98 att läsa upp dikten.. Jag kan ju säga att det var en väldans tur att jag helt plötsligt hade någon form av bildminne, för jag kunde hela texten. Den bara flög ur min mun alltså, eller jag vet ju inte om det jag sa var rätt. Men ingen sa något efter så jag antar det.

Det blev en fantastiskt rolig dag med några brännskador i pannan efter att ljusen som var sneda pga att dom satt kronan fel rann ner i mitt nylle. Jag var nu alltså quasimodo med sned krona.

I brist på bild från det ögonblicket bjuder jag på en annan. 

Ha en fin lucia hörrni, och god morgon på er❤️⬇️
Vackrare än Snövit

Nu har jag slängt på mig mina batmantajts och tränar på att ta selfies. Av ungefär 100 bilder kunde jag få med hela mig ungefär 5 gånger, hela mig utom mina fötter. Det är ju ingen lätt match det där alltså! 

Puuuh..

Behöver tydligen ha en selfiepinne, annars kommer jag att få förslitningsskador i axeln.

Borta bra men hemma bäst, finns en massa att göra här men jag satsar nog på att vila mig lite, det är ju inte så att det man har att göra försvinner precis. 

Ha en fin kväll, hoppas ni är lite mer effektiva än jag med att slurpa nån flarra rödtjut eller två.

Smackade på ett filter och vips blev man vackrare än Snövit ❤️⬇️Gyn & swingers

Kom att tänka på en sak när det pirrade till lite i snippan nyss under bussfärden.

Det handlar om ett besök på gyn.

Man ser ju till att frisera ordentligt och parfymerar sitt organ för att den ska visa upp sin allra bästa sida innan man åker hemifrån.

Och även om jag squizat ut 3 ungar ur snipp, så tycker jag inte att det är så himla skoj att lägga upp den överallt.

Iaf, jag skulle göra efterkontroll efter Zion och sätta in en hormonspiral. För nu blir det fanimej inga fler ungar alltså.

Mitt namn ropas upp så jag, mamma och Zion går in i rummet.

Jag klär av mig och studsar upp i stolen. Gynekologen utbrister att det är hennes lyckodag idag då hon ska få undersöka mig och sätta in en spiral. (?) Alla har vi olika sätt att uppleva lycka på kände jag då, inget konstigt med det. 

T I L L S hon frågar mig om jag är swinger!? 

-Va? Säger jag varpå hon svarar att det är ju inte så ovanligt.

Jag börjar att skratta, och mamma som sitter bakom väggen håller på att smälla av.

Dagens fundering; Varför i hela friden frågade hon det? 

Ville hon ligga med mig eller ser min snippa välanvänd ut?

Jävla konstig fråga, fast ändå väldigt kul. Tror hon verkligen att jag hade erkänt att jag varit det när min mamma var med och tänk om jag hade varit en känslig person som krupit in under mitt eget skinn, vad hade hänt då?

Hon sa även att jag är välkommen tillbaka när jag vill. Frågade om jag behöver det? Då säger hon att det inte behövs men att jag får det om jag vill.. Eeeeh åååkej, tack men nej tack på den !?

Donator 1 hävdar att jag utstrålar någon konstig sexuell feeling, det vet jag inte om det stämmer precis. Fast jag gillar ju att vara trevlig förstås, med eller utan sängkammarblicken.

Det va allt för nu, måste strax kliva av bussen.

En Busschafför

Känslan som uppstår när man kliver på bussen, lägger på sitt busskort och skiten lyser RÖTT. Jag står mitt ute i ingenstans och busskortet är visst inte laddat!? Hade jag inte fyllt på det..

Tur chaffören var snäll och lät mig gå på, annars hade jag fått stå där ute i kylan, gråtandes med snor hängandes i hela nyllet för att jag skulle kommit försent till jobbet. 

Sa till honom att jag ordnar sms biljett under tiden han kör. Men hur fasen gör man, frågade jag. Han hade ingen aning så jag fick helt enkelt googla på den.

Nu sitter jag här på bussen och känner mig nöjd med den snälla chaffören och mindre nöjd med mig själv. Varför kan jag bara inte göra saker och ting ordentligt. Och hur gör jag med sms-biljetterna när jag ska åka tunnelbana? Lägger jag telefonen på spärren då eller hur fasen gör man..

Dagens ros går till chaffören, hade jag kunnat så hade jag smiskat honom som tack. För alla gillar väll smisk?

Den svarta silhuetten det är chaffören, ser ni honom?➡️

Jag gömmer mig!

Öppnar ena ögonlocket och tittar på klockan. Den är bara 6 och jag som inte behöver gå upp än ligger kvar en stund bara för att jag kan. Går sen upp och tänder ljus, sätter på radion och brygger kaffe.

Allt känns så lugnt och skönt tills jag tittar mig i spegeln! Jag som målade barnens säng igår har ju fullt med vit färg i hela håret, det ser ut som om jag inte haft någon pensel utan att jag använt håret istället..

Dagens fundering; jag är inte skinflådd i ansiktet men mitt hår ser ut som en gammal pensel och jag ska jobba. Färgen som brukar försvinna sitter tydligen kvar! Hur ska jag lösa det här nu? Hade jag varit muslim så hade jag kunnat slänga på mig en slöja men det verkar ju lite konstigt om jag helt plötsligt kommer med huckle!? Kanske blir dom på jobbet inte förvånade men vågar jag chansa undrar jag.

Äsch, jag får väll låtsas som om att det regnar och gömma mig i förrådet, det kanske inte märks att jag är borta.

God morgon på er, nu sticker jag ❤️

Look⬇️Bad & julmust

Här ligger jag nu i badet med en face gel kletad i nyllet och ett stort glas iskall julmust.

Jag lämnade Zion hos donator 2 imorse, tänkte ställa honom på farstun och dra men insåg snart att pappan låg och sov, då hade ju stackarn fått ligga där ute i flera timmar och det hade ju inte varit så snällt av mig. Fast det är ju bra med frisk luft förstås!

Livet i badet är helt ok, jag är väldigt nyfiken på hur masken fungerar. Det står att den ska ta bort all död hud, bara jag inte blir helt skinnflådd? Jag ska ju jobba imorgon, det går ju inte att se ut hur som helst när man ska samtala med kunder.

Nu säger jag Godnatt för här ska sovas som aldrig förr gosse❤️

Det är masken jag visar, den är väldigt lik snigelslem. Hade först tänkt prova sperma men jag hade ingen att fråga om en runk i burken, så det fick bli den här⬇️Jag & min bror

För er som följt mig och inte känner mig så ska jag nu berätta lite om vad som hänt dom här tre åren jag inte bloggat.  Som jag nämnde i mitt första inlägg så tar jag det bit för bit så ni inte ska skita på er...

Jag och donator 1 separerade efter nästan 14 år tillsammans och jag träffade då donator 2. Vi fick en liten Zion och allt gick väldigt fort...

Nu ligger det till så att jag och donator 2 flyttade isär för några månader sen också.

Det hann knappt börja innan det slutade alltså. Men så kan det gå!

Vi gick varandra på nerverna och det enda som fungerade utan problem var och är fortfarande snuskbiten.

Livet blir ju inte alltid som man tänkt sig och nu är jag sambo med en annan person. Nämligen min ena bror Kim!

Den stackarn tog emot oss med öppna armar, utan att tveka en enda sekund!

Jag flyttade in en söndag och eftersom att dom stora barnen skulle komma på måndagen hade vi väldigt bråttom att bli färdiga. Vi slet på tills vi såg i kors och nu lever vi i ett kollektiv. Jag, min bror, hans tjej och mina tre barn. 

Det bästa med min bror är att han aldrig gnäller. Inte en enda gång har han sagt att han tycker att det är jobbigt att Zion skriker på natten, eller att barnen lever rövare på morgonen fast han behöver sova för att han jobbar kväll. Han gnäller inte heller på mig när jag kommer in i hans rum med salva under ögonen och knallrosa läppstift och vill prata när klockan inte är mer än 9 på morgonen.. 

Inte en enda gång säger han åt mig..

Jag som tror på karma är övertygad om att allt jag gjort för honom i alla år betalar sig nu.

Jag har tagit hand om honom som om att han vore mitt eget barn, slagit honom ibland men mest av allt har jag alltid ställt upp för honom. Så som han ställer upp för mig nu.

Jag har sån tur att ha en väldigt fin familj, där min mamma och pappa lyckats utomordentligt bra med att fostra alla oss ungar. 

Det finns två sätt att tänka på i min situation, som jag ser det.

1. Man väljer att bryta ihop och känner att livet är piss.
2. Man ser det fina i fågelsången och tänker på vilken tur man haft som fått äran att bli mamma till tre små barn och gör det bästa av situationen. 

Jag väljer alternativ nummer 2!

Nu undrar ni säkert om jag ska stanna hos min bror? Det svaret återkommer jag med när jag har det. Under tiden fortsätter jag att terrorisera min bror med knäppa idéer och tankar. 

*Ser att jag fått nya läsare.
        Hej på er alla❤️


Jag och min hermano⬇️
Kanske?!

Idag håller jag på och tvättar i tvättstugan. Det verkar ju inte värst intressant precis men skenet bedrar.

För några veckor sen händer något underligt. Jag springer upp och ner i tvättstugan med Zion i bärsjal, kämpar som ett djur med min tvätt. 

När jag äntligen är klar och ska ner och hämta allt är klockan ungefär fem minuter innan jag ska vara färdig. Kommer ner och ser att det redan är någon där. Jag går in där tvättmaskinerna står och ska ta ur tvätten ur torktumlaren när jag ser att den är tom!

Jag frågar personen som står där om vart den är. Vet att han bor på gruppboendet här i porten brevid mig.

Han mumlar något varav jag frågar igen..

Då mumlar han igen och då blir jag nästan förbannad! Vart är min tvätt, sa jag!?

Då hör jag något om något mangelrum. Nu tar du fram min tvätt, säger jag åt honom. Visa mig mangelrummet nu!

Han går då och låser upp ett rum som jag inte ens visste fanns och jag ser då att min tvätt ligger inslängt på golvet..

Jag som sprungit upp och ner med ett gnälligt bihang hela dagen hittar nu min tvätt liggandes där..

Inombords gjorde jag en nacksving på gubben och knölade ner honom i sopkorgen. I verkligheten försökte jag övertala honom att inte kasta ut resten av min tvätt som va i torkrummen under tiden jag höll på..

Vet ni vad han svarade när jag sa åt honom att inte kasta ut den?-  Kanske kanske... 

Wtf!?

Det var ju bara att fylla tvättkorgarna fort som fan, stapla dom på varandra och sticka.

Hoppas det blir lugnare idag alltså, har bara sett en reparatör där nere idag. Honom satte jag i jobb direkt!

Så här ser jag ut när någon kastar ut min tvätt⬇️När man far runt som ett torrt skinn

Känslan som uppstår när man kommer i rallyffart och måste bromsa och märker att det är så halt att man far runt som ett torrt skinn.. 

Vet ni vad jag gör då? Jag börjar att gapskratta för mig själv, helt hysteriskt skrattar jag.

Vaknade till ordentligt och det får man ju vara glad över. Var så himlans trött innan sladden alltså.

Har precis varit och tittat på när Zebban agerade tomtenisse i årets luciashow. Ungar är ju bara för roliga.
Någon gråter för att den fått rampfeber och någon sjunger högt och fel.

Jag blir så full i skratt av att se dom.


Dagens fundering; jag kan ju inte låta bli att skratta när jag ser roliga saker eller när jag blir rädd. När barnen sjunger för mig eller när dom ramlar då asgarvar jag. Jag vet att det är hemskt men jag kan ju inte låta bli. Det är ju inte så att jag dör av skratt för att dom slår ihjäl sig, utan det är mer för att det ser så jävla kul ut och för att jag blir rädd.

Char-lee berättar för alla att hennes mamma bara skrattar när hon gör sig illa, det låter ju hur hemskt som helst när jag hör henne säga det, men är det så hemskt egentligen?

Är jag ensam om att inte kunna hantera mina hysteriska känslor eller är det normalt?

Sötaste och bästa tomtenissen på jorden⬇️

Ernsts kulor

Ernst är ju bara för rolig tycker jag.

Han lever sig in i allt han gör och jag undrar verkligen om han är så på riktigt också. Han ser ju väldigt lång, undrar om han kan bära mig? 

Jag blir så glad av honom på något sätt.Det mesta han gör blir så flummigt och det han lagar ser så gott ut jämt.

 Hans kirscsteiger kulor verkar ju goda också. Dom han gjorde i programmet alltså, dom riktiga skulle jag inte vilja ha i min mun..

Nu ska jag lägga mig ner i min säng, dra täcket över huvudet och hoppas att natten blir lugn. 

God natt❤️

Lånade en bild från TV4:as sida på kulorna jag skulle vilja ha i munnen, konstigt nog hittade jag inte dom andra när jag googlade..⬇️


Dirty Harry & kroppkakor

Idag messade jag min ena bror och frågade om han ville laga mat till mig. Han svarade för en gångs skull och vi kom överens om kroppkakor.

När ungen kommer in genom dörren fortsätter han med smutsiga skor rakt In på min vita matta! Just då har jag lust att strypa fanskapet, men han kompenserar det hela med att laga god mat till mig. 

Allt är frid och fröjd tills han ska gå..

Vad tror ni händer då? Jo han ställer sig på mattan igen och när jag gormar - oooooooo !  Frågar han varför jag skriker! Du står ju för fan på mattan igen svarar jag. Då frågar  ungen, vad spelar det för roll?!?!? (Glöm inte bort att han använder en halvarrogant röst till kommentaren också..)

Tur man kan kontrollera  sin ilska när det gäller mindre förstående personer säger jag bara. Han hade kunna haft oturen att jag dragit i klockspelet så kulorna kom ut igenom näsan.. Men sån är man ju inte!

Alla verkar inte förstå hur det är att vilja ha rena saker i sitt bo. Själv hade han inte diskat på en månad sa han... 

Nästa gång ska jag fråga hur han äter. Kanske använder han förhårdnade ostkanter istället för kinapinnar, kanske inte.

W O R D

Dirty Harry får bli mattans nya namn tills imorn, då jag ska bada honom⬇️

Dubbla portioner slank ner⬇️
Är döden nära nu?

Vill era barn ärva era kläder?

Min dotter vill gärna ärva alla mina finklänningar och ett håligt linne jag brukar ha på mig när jag är hemma.

Dagens fundering; Tror min unge att jag ska dö, eller vill hon att jag ska det så hon får ärva mina kläder?

Brukar era barn också säga till er vad ni ska ha på er?

I somras så skulle vi på "Rimbo dagen" jag och barnen. Eftersom att jag inte hunnit gå ner i vikt så fanns det ju inte så många alternativ i klädväg för mig. Jag tog därför på mig  en marinblå maxiklänning, varpå Char-lee utbrister. - mamma ska du verkligen ha den där? Tycker du att den är lämplig på en marknad?

Jag, som inte funderar så mycket på lämplighet hade ju inte en tanke på det. Tog helt enkelt bara något fint, slappt och som man inte skrämmer folk i. Ville ju inte visa mina 700 valkar kände jag..

Eftersom att det är jag som bestämmer, fick det bli den klänningen iaf.

Lämplig? Pyttsan känner jag...

Hade den även på tivolit när vi var i Spanien i somras i ren protest..

Don't mess with me bah, då gör jag precis tvärtemot⬇️


B U B b L A N

Idag tänker jag ha lock för öronen hela dagen och ignorera Zions gnäll.

Jag sätter på "stör ej" knappen och kör på.

Sista svängen på bordet ska strax kletas på och jag kom på att jag inte har en klammerhoppa så jag kommer inte att kunna fästa tyget på stolarna..

Får klura på saken i min lugna bubbla en stund. Ser att pion viftar och gör grimaser just nu, men jag hör inget.

Tyvärr unge, mamman tar semester idag. 

God morgon❤️
2:an

Efter en kebabtallrik och några pussar är jag hemma igen, jag har varit i Gränby en sväng.

Känner att jag har ont i min ena skinka, måste ha gjort något rätt igår på träningen. Men frågan är varför jag bara ont i ena skinkan? Detta för mig vidare till mitt andra problem, som just handlar om 2:an..

Har ont i min svanskota, inte från träningen utan det har jag haft ett tag.

Vågar inte gå till doktorn, med risk för att snygg Gustav stoppar in ett finger i mitt anus.. Skulle kännas lite skumt att ligga där med röven i vädret utan att ha haft förspel innan!

Kanske håller jag på att förvandlas till något med svans?
Jag får helt enkelt vänta och se vad det blir av detta.

Eftersom att jag har varit vaken till och från hela natten, ska jag nu gå och sova.

Skiter i bilder just nu, godnatt😴

Schitzofreni

Det här med hur man är, och speciellt hur jag själv är som person har jag grubblat lite på nu när jag målat.

När jag gick min utbildning så gjorde vi HPTN profiler i början och slutet av utbildningen. Det hela var ju superintressant då jag, som jag vet har en massa P och H i mig. P står för utåtriktad och social och H för ledare, T står för omhändertagande och N för strukturerad, för att förklara det hela kort. Hade lite T också men N lös med sin frånvaro..

Testet visar hur man är privat, på arbetet och i sociala sammanhang.

Det mest intressanta med testet var ju att mitt resultat visade att jag är likadan överallt, vilket jag är.

Jag var supernöjd tills jag insåg att dom andras resultat visade att dom är helt skilda typer privat, jobb och i sociala sammanhang.

Jag vet inte om det är mig det är fel på men jag förstår inte riktigt grejen med att vara schizofren. Antingen är man som man är eller så är man som man är känner jag.

Ska jag säga hej då till tourett när jag går till jobbet varje morgon, och stoppa in tråk Berit?Man kan väll inte lämna delar av sig själv hemma, då skulle jag ju inte vara Linda. Eller hur?

En av mina klasskamrater sa att det tog henne 1.5 månad av umgänge med mig i skolan mån-fre för att verkligen förstå att jag inte fejkar mitt beteende. 

Det hela är verkligen intressant tycker jag.

Såklart att jag kan dämpa mig lite om det behövs, fast helst är jag bara som jag är hela tiden, varje dag och sekund året om.

Här ser jag lite klubbsugen ut men det är bara en ickeskitzad Linda och en terrorist, inget annat⬇️

Pedagogiska mamman

Gooood morgon ❤️

Här sover vi knappt. 

Dagens fundering; hur trevliga är ni när era barn vaknar på nätterna?
Jag är så jävla sur! Åkej att man får gå upp vid 04.00. MEN, när ungen vaknar och gnäller och gapar som en stucken gris flera gånger på natten, då är jag inte att leka med.
Jag gormar högt, säger åt honom och pratar med mig själv. Inte för att han förstår att jag säger åt honom att nu är det fan bra. Och när jag säger högt, det är inte normalt, det måste ju fan vara något fel, så vet jag att saker och ting inte blir bättre. Men jag kan inte låta bli.. Det är min misstänkta tourettes igen som härjar tror jag. Vad vill ungen? Vill han ha en ny mamma? Det kan han ju glömma, så lätt ger jag inte upp. Det är bara för honom att gilla läget och anpassa sig. Precis som dom andra barnen gjort. Punkt på den!

Gör ni också så här eller håller ni bara käften och är pedagogiska?

Nu är vi iaf uppe, som vanligt innan tuppen ens tänkt tanken att börja gala. 

Jag dricker kaffe och kollar när terroristen leker. Tänker sätta fart att måla bordet och stolarna, det var visst en torktid på 16 h.. Annars hade jag nog varit klar. Nog..

Nästa gång ska jag visa mina tänder för honom som hundarna gör till varandra. Då kanske han somnar om och slutar att tjafsa⬇️

 

Köket ser ut som en prutt just nu⬇️
När alla andra fuskar

Det här med att tappa suget på något..

När mina kamrater, jag min syrra och faster sprang vårruset för några år sen så hade jag inte tränat på att kuta värst. Men jag var ändå i bra form, hade ju haft pt i några månader och blivit tajt.

Vi börjar att springa på, jag och syrran vi bränner på i samma takt och allt känns så jävla bra. Kommer ihåg att jag tänkte att fy fan va grym jag är, tills..

Alla gamlingar börjar att springa om mig. Sen kommer min faster som "inte" hade tränat och joggar förbi, sen syrran och dom andra också.

Whata FAKK känner jag då! 

Jag börjar direkt tänka skit och piss och vilken jävla tävling sen då! Men jag tar mig i mål, springandes och inte gåendes. Sist av alla oss 5 som sprang, och med all säkerhet tröttast också.

Nästa gång vi kutar så ska jag springa som en dåre innan och låtsas att jag inte heller tränat. Det är ju så det fungerar verkar det som, dom ska få lukta på mina fisar. Så fort ska det gå!

Nu sitter jag med Zion på golvet och känner mig helt grym över att ha målat allt en första sväng!


Med Gunde Svan i huvudet

Idag vaknade jag och kände mig på gång!

Jag håller på att måla om bord och stolar. 

Varje gång jag ska börja med något så är jag så taggad och känner att det kan ju inte vara så svårt och ta lång tid..

Under tiden jag håller på går det bra en stund, jag målar noga. Sen händer det något.

Jag märker att det tar förbannat lång tid och jag börjar att tänka" åhfy! Nääää, usch vad tråkigt det här är.. Guuuud, jag kommer att få måla skiten minst två gånger.. Bläää skit piss" 

Jag har nu hunnit med två stolar och en vända på bordet, två stolar kvar och sen  är det bara att börja om. Jag har färg överallt, och både golvet och jag ser ut som om vi vore dalmatiner..

Nu ska jag hålla fokus på vad Gunde Svan brukar säga - kämpa kämpa, inget är omöööjligt! D R A K E

Jag har bantat halva dagen, halva dagen  har jag ätit. Just nu tuggar jag på en hårding med julskinka och väldigt stark senap. Den värker nästan i näsan, så stark är den. Hade jag kunnat spruta eld som en drake hade jag gjort det nu. 
Ganska kul är det att käka starka grejer, men just nu hade jag velat ha en senap utan svid nästan vid hjärnan.

Jag är så trött just nu, sitter och funderar på att gå och sova. Jag brukar börja fundera på det och sen bestämmer jag mig när det är alldeles för sent..

Skulle behöva lite "jävlaranamma" så jag får saker gjorda. Det ska jag önska mig av tomten!

Den här tavlan har jag köpt till Zeb. Budskapet är så bra tycker jag!
Om jag hittar en där det står " always be  yourself unless you can be Linda, then always be L I N D A"så säger jag till er så ni kan önska er den! ❤️⬇️Lysmask

Känslan när man vaknar och ser ut som ett torkat rövhål under ena ögat. Försöker sminka bort det och då ser det ännu värre ut...
Rumpkrämen fungerar men sideffekten är uttorkning.

Dagens fundering; Är på väg till bussen, ser en kvinna hoppa ut ur sin bil ungefär när jag gör det.
Hon traskar framför mig på gångbanan som har stålräcke på sidan. Så att bilarna inte ska kunna köra över ni vet.

Hon har på sig en reflexväst. Varför i hela friden har man på sig en sån när det finns skydd på sidorna. Och när det finns 75 lampor.

Men lägg av tänker ni, det är väll J Ä T T E B R A att hon är en lysmask och gnistrar till i vintermörkret! Du vet ju inte om hon ska gå där det är mörkt senare.

Helt rätt, men jag förstår inte hur man kan utsätta sig för att se ut som ett ufo när det inte behövs..På riktigt!

Tur alla är olika, hade en bil hoppat över räcket och väjt för att den såg henne och mosat mig. Då hade jag minsann inte varit så kaxig!

God morgon ❤️
Dags att arbeta.


Bloggar

Jag har funderat på en sak.

Varför läser man en blogg? 

*
Är det för att man vill få prestationsångest över att alla andras liv ser så perfekta ut. Pannkaksjävlar och snygga bilder överallt. Och till råga på allt, så ser varenda jävla sida likadan ut..
Allt är såååå himla bra, man kvittrar och hela alltet ser ju så fantastiskt ut.

Människorna på bilderna ser så vackra ut, inte en sak att klaga på..

Tiiiills man ser dom i verkligheten, då känner man inte igen dom ens. Oj, var det du fin Alma? Du ser ju mer ut som troll Ove!


Jag läser inga bloggar, har slutat med det. Så in i helvetes tråkigt att läsa om folks tråkiga privatliv tycker jag.

Gaska upp er känner jag, någonting som inte står i "vardagsboken" måste ju för fan ha hänt idag. 

Eller? 

Äsch, det är bara jag som funderar igen på väg hem. En hemlös gick på bussen nyss varav chaffören frågade om det inte vad han som åkte med hit nyss? Jo svarade han, det var jag. Jag värmer mig, sen frågade han. Får jag inte åka med då? Chaffören svarade att det fick han såklart göra. 

Om den hemlösa snubben fixar en blogg, då vill jag gärna läsa den. Tänk vilken vardag! 

W O R D

Tog en selfie, only for you❤️
Det är mörkt på bussen⬇️

Ciao!

Spökstaden

Buuuuuhuuuu, lite så känns det i min stad så fort det blir helg. Man ser inga människor på lördags eller söndags mornar eller kvällar. Och affärernas öppettider ska vi inte prata om. Jag har funderat på varför allt inte är öppet när människor är lediga, i mitt nästa liv ska jag bli drottning och bestämma att allt ska vara öppet 24/7. Tänk er när ni vaknar 04.00 och känner er trötta på ögat. Man klär på sig och traskar ner till köpcentret, piggnar till när man ser att det är rea och slösar hela sin lön. Det är ju svinbra för affärerna, inte så bra för en själv men ändå. Man har ju iaf roligt och det är det livet handlar om. Pengar får man nya nästa 25:e och har man bara handlat tillräckligt med havregryn så klarar man sig.

Blöjor behövs inte, det finns kökshanddukar och gummiband. Det har jag sett på riktigt att det finns "folk" som använder till sina barn. Helt crazy, men ändå!


Barnen verkar friska och dom hänger med donator 2 idag. Zion, som har riktig blöja idag, ska göra succé idag som Jesus i kyrkan igen. Han har några shower kvar innan det är dags för semester.. Jobbigt att vara kändis!

Det är dags för mamman att arbeta idag och jag sitter just nu på bussen mot stan. Att det är vinter och att jag säljer resor till lyckligt lottade personen stör mig inte det minsta... "" fick mess från min bror som är i Thailand imorse, han svettas.. Kul för honom!

Vi hörs igen ❤️

Min uniform, men nu är mitt påskägg under tröjan borta. Så här glad är jag när jag är på jobbet, varje dag hela tiden⬇️
När man peppar sitt barn..

Hur gör ni för att peppa era barn?

Nu när Zion ligger på magen och kryptränas så ligger jag framför och gapar, klappar händerna och hejar på honom som om han vore en hund..

Han är glad i någon sekund sen bryter han ihop varav jag fortsätter att heja en stund..

Gör ni också såhär?

Glad ⬇️


Inte glad⬇️ 
G O D M O R G O N

Alrighty then, ingen mer spya so far. Ärtan säger att hon ätit för mycket godis bara.. 

Alla är vakna och det är slut på friden, någon sprattlar runt, någon sjunger och några spelar padda så det ekar. Tur att grannarna vaknar i tid. Ligga där och sova en lördagsmorgon liksom.

Ska man strunta i allt och tro på vad ärtan stjärtan säger? Vad vet hon om sjukdomar, och förresten vill hon ju aldrig vara sjuk.

Samlade ihop hela högen och sa prutt, dom skrattade och jag oxå. Ännu ett proffsfoto taget, karriären är helt klart på G ⬇️

Magsjuka

Efter att jag kört min bror till Arlanda ringer skolan och säger att Char-lee har ont i magen. Jag åkers såklart dit och hämtar henne. Hon verkar då inte ett dugg sjuk, inte heller under eftermiddagen och kvällen verkar hon sjuk.. Tills nu!

M A G S J U K A

Det är så himla svårt just med henne, att se om hon mår dåligt menar jag. Hon har tultat på som vanligt och nu spydde hon.. 

Några tankar just nu;

* en kompis son är här och sover över, dom är på julfest och kommer kanske inte orka hantera att deras barn kräks imorn då dom nog inte är så fräscha själva...

* Zion har vaknat och vill inte sova, ska han också bli magsjuk eller vill han bara hålla mig vaken tro?

* alla helgens planer blir inställda, vilket alltid är tråkigt. Men vad ska man göra åt det?

* donator 2 är som tur är ledig i helgen, idag är jag helt själv men imorgon ska vi smitta honom med kräks oxå.

* jag har alltså 4 ungar här hemma, själv.. Tänk om alla blir sjuka? Då önskar jag att jag blev en bläckfisk!

Låt Char-lee bli frisk snart & håll snipporna för oss nu inatt ❤️Terror maskopi

Att gå upp mitt i natten klockan 04.00 är ju ingen hit, speciellt inte om man inte får sova dom andra få timmarna natten har..

Dagens fundering; när man lider utav sömnbrist så slutar allt att fungera som det ska. Man glömmer saker och jag som redan är lite halv vimsig blir ju helt snurrig. Man brukar använda just sömnbrist som tortyr mot fångar när man vill att dom ska prata. Jag funderar över om alla mina barn har gått i maskopi och att Zion är den som ska hålla mig vaken för att dom andra två ska få sin vilja igenom?! Gör mamma trött nu så får vi äta godis och titta på tv 24/7...

Exakt så måste det vara!

God morgon❤️

Idag ska jag köra min bror och hans kompisar till Arlanda. Dom ska på semester i Thailand. I tre jävla veckor ska dom dricka bärs och lapa sol. Om jag är avis? Näää.. Jag älskar regn och rusk jag!

Exakt till det här stället ska dom, min favorit ö Koh Chang. Nedan ser ni Char-lee som fått en hatt snickrad utav en snubbe.⬇️Happy birthday Mats

Idag har vi varit på äventyr, mammas Mats fyller 50 år idag så jag, barnen och min bror stack dit och överraskade honom, jag tog ledigt för barnen i sista sekund för att char-lee blev förkrossad över att inte få åka med. Mamma hade bakat en massa godsaker och vi åt som aldrig förr.

Mats är en sån fantastisk person som gör allt för oss hela tiden utan att klaga det minsta. Han är en underbar person som vi alla älskar ihjäl oss på.

För att komma till mamma och Mats måste man åka över stock och sten och gå en bit. Dom bor nämligen på en liten ö i Mälaren.

Nu sitter vi i soffan och jag undrar om jag kommer att orka ha ögonlocken öppna till klockan 20. Måste hinna lägga dom stora barnen och diska, sen tar jag kväll.

Presenten från kyrkan bestod av fina gubbar. Dom får nu bo på byrån tills julen är över. Hoppas dom inte smiter bara...

Gubbarna⬇️ 

På väg till ön⬇️

Mats och Zeb⬇️
Låt mig sova ifred!

Här står man med huckle på huvudet som en sann husmor och steker pannkakor igen. Denna gång till Zeb som ska på utflykt.

Dagens fundering; Varför ska barn komma och tränga sig på i sina föräldrars sängar? Det är så oskönt att trängas med dom. Dom sprattlar runt och slåss, jag har stora problem med att sova innan pga lillfis och sömnen blir inte bättre med en terrorist i sängen!

Tur jag har rumpsalvan att kleta på under ögonen så man ser ut som en människa och inte en panda...

Zion fick ett paket igår av prästen för sin insats. Ska låta barnen öppna det idag och se vad som är i. Kanske är det något svinkul..

See ya❤️


Jesus och Maria = Zion och Linda

Jag har alltid sagt att jag är oskuld, vilket bevisades idag när Zion deltog i kyrkans julspel. Då som Jesus, Guds son och även Marias. Som förövrigt borde döpas om till Linda Clefberg.
Tre uppträdanden hann Pion med och eftersom att det hela föll sig naturligt så blev det såklart succé!

Så nu behöver ni inte undra längre, utan det är nu konstaterat att jag fortfarande har snippis intakt och att befruktningen skedde av Gud. Inte idol - Martin som jag först trodde.

Pannkaksmorsan

Good morgon, jag står och steker pannkisar just nu. Char-lee ska ha en "trow back day" idag, dom ska tillbaka 100 år i tiden och då åt man inte i matsalen minsann. Hon ska även klä ut sig och vi har hittat en svinkul kostym! 

Jag har även en annan sak på G idag, ett tillkännagivande. Återkommer med det..

Igår när morbror Zammie var barnvakt fick barnen tydligen fria tyglar. Char-lee freehandade en kaka. Resultatet blev ju inte riktigt tasty, men hon hade nog skoj.

Hörs senare❤️

Kakan⬇️Julkalendern

Känslan man får när man febrilt letar efter ljudet till projektorn och när ens dotter, efter att man tror att det aldrig mer kommer att fungera säger att den är mutad på skärmen..

Är det så att min dotter är smartare än mig?

W O R D

God morgon, idag ska jag arbeta. Vi får hoppas att jag klarar av att sköta mina arbetsuppgifter utan hennes hjälp.

Funderingen för dagen får bli; måste jag lägga på ett kol med att utveckla min teknikvana eller ska jag helt enkelt låta barnen ta över?

Frukost framför tvn och första avsnittet av julkalendern strax,  för visst är det första avsnittet idag?

Har även insett att leksaker är ett onödigt ont, Zion leker med gamla våtservettspåsar och boxar.⬇️RSS 2.0