Nära orgasm ??!!

Det finns SÅ MYCKET svamp!!! Vi kunde inte plocka mer än vi gjorde.. Fick med oss 8 kg!!! C satt och hade Z liggandes i knäet hem u vagnen... Hon hade nämligen rasat i en vattenpöl !! Z va super nöjd han :-) Astrid hade ena ungen i vagnen o andra på ståbrädan!! Och vi gick på elljusspåret ska tilläggas !! Puuh vilket träningspass hahaha!! Sen bjöd À oss på mat <3 Guud va jag är bortskämd !!!! Nu dricker jag o Jocke te!! Härligt !!


Svarre!!

Tänkte igår att imorgon ska jag vara hemma och göra iordning där byrån ska stå!! Men så blev det måndag och vääldigt fint väder !! Så efter lunch drar vi ut i skogen o plockar svarre med Astrid o barnen! måste oxå åka till jobbet och fylla i ledighetsansökan
O veckohandla oxå... Men först en kaffe !! Vi får se vad jag hinner med idag... Kommer inte att stressa!!


Fått svamp...!

C fyndade clipsörhängen , brosch, liten handväska, ring, diadem och en liten rosa spar gris!! Hon fick 100:- som hon fick handla för och hushålla med! Tränade sig att räkna, såå bra!! Den skyndade vi oss att handla för vid12 skulle Astrid and kids komma , vi skulle grilla korv!! Vid 11.55 var jag fortfarande på affären.., vääldigt bra planerat måste jag säga!!! :-) vet ni vad Astrid hade med till mig?? Råkade nämna att jag inte hade någon svamp kvar häromdagen ... Då hade min fiina vän plockat det till mig <3 så nu kan jag mumsa svarre igen!!! Sen har vi hämtat byrån * ja det tog lite tid* och myst!!! Just det , barnens farmor och farfar va här o hälsade på oxå!! Nu är det bara soffan som gäller!! Kanske tar mig till tvättmaskinen oxå, behöver dregglisar !!! Hej svejs!!


Vart är klock fen????

Meen HELVETE !! Ser att klockan bara är 7!! Är jag den enda som missat omställningen??!!... Trodde det skulle göras inatt, hade jag kollat på iphonen * som jag bloggar ifrån!* så hade jag ju sett det.. Men nej nej jag tittar stolt på min nya fina klocka som INGEN ställt om., finns det ingen klock fe?? Som det finns tand fe ni vet!! För ALLA vet ju att dom finns !!!! Nää nu blir jag sur, väntade in nyhetsmorgon .. Och jag får vänta en stund till inser jag :-) fiii fan!!


Sååå tidigt ?!!

Klockan är snart 8, det känns som att den är 7!! Varför blir man sååå mycket tröttare på hösten?? Guuud va jag hatar det! Sitter i soffan med Zeb, dom andra 2 sover! Måste erkänna att jag är AVIS på dom, vill oxå sova!! Kanske går och lägger mig när Z somnar om!!?? Okej nu har jag tyckt synd om mig själv en stund! Känns mycket bättre nu;-) godmorgon från oss!!!


Loppis!!

Dagarna passerar föör fort!!!! Hunnit med en sväng på byggmax och rensat lite hemma...och myst med barnen såklart!!!! Imorgon bitti ska vi en sväng på loppis, hoppas fynda!! Om ni undrar vad jag vill ha.. Så vet jag faktiskt inte det själv !!! Hahaha!! Vad behöver man inte Lixom?? Vad har ni gjort idag? * bild från svamp plockningen sist, fika time*


Mitt livs kärlek!!

Du förgyller mitt liv<3


Guud va TOMT!!

Lämnade just Char-lee hos Philipe och Guud vad tomt det känns här hemma!!! Fast hon går på dagis på dagarna.... Konstigt !!! Sitter i soffan med Zebban och funderar!! Mest på att det skulle vara skönt att åka till värmen!! Tittar på USA och Bahamas... Ska ta mig ett snack med Jocke när han kommer hem;-) kvällen till ära bjuder jag på en osminkad egobild med plutmun!! Why not känner jag!!


Svampstuvning och sallad!!

Först skulle vi till Astrid, sen va Calle snorig och sen vi bestämde att vi skulle va hemma.. Sen när dom vaknat ordentligt så va han inte så snorig :-) men vi är iaf hemma och väntar in 16 slaget! Char- lee ska nämligen sova hos Philipe idag, han önskade det och så fick det bli!! Dom ska titta på film, käka godis och chirre och leka!!! C är förväntansfull !!!!! Vi ska snart packa hennes väska :-) maten på bilden serverade mami mig tacos - Lchf anpassat såklart !!!!


Akut hjälp sökes !!!!

Träningsvärk är ordet!!!! Bärgningsbil skulle behövas förförflyttning!! Genast!!! * stark människa fungerar oxå *


En mycket speciell dag!!

Min Mamma fyller år idag <3 Grattis fina älskade mamma!!!


Totally dead!!

Asså jag säger bara FY FAN!! Att jag överlevde är ett under!!! Bootcampen är sååååååå bra!! Efter , oduschad och aningens lortig gick jag till Lenas butik och väntade in Paula ! Tack Lena för fina grejorna!!! * puss så det svider * sen drog jag och Paula och mumsade lunch!!! Men varför hittar man inget GOTT kaffe??? Smakar skit!! Och vem vill dricka det då Lixom??? Näää fy fan!!


Vaknar upp till regn..

Regn!!! Och jag som ska ut och motionera !!!! Äähh vad gör man inte för sitt välmående?? ;-) och veybni vad det bästa är?? Att Paula kommer till Norrtälje och lunchar med mig!! Wihhoo, enda från Solna åker hon!! Mysigt vi ska ha, men jag kommer att vara lite snuskig och svettig!! Men vad gör det??


Från fotograferingen!

Kika in på Bellas blogg så får ni se bilder från fotograferingen i fredags!! Kommer ni ihåg?? Hon fotade ju Char-lee! www.izabellaakerlund.blogg.se puss puss nedan ser ni ett mindre vackert objekt !! Mina tår, har blåsor under varenda... Nästan!! Helvete!!!


VÄLTRÄNAD!!?

O HERREGUUUD vad jobbigt det va!! Så jobbigt att jag gick ut med inneskorna och glömde mina ute pjuck där :-D Tur att jag ska tillbaka imorgon!!!! Imorgon är det Bootcamp!!!(stavas??) nu har jag dragit i mig en celsius och är redo att städa !!!


Mammajympa!!!

Yes, jag är på väg mot mammajympan i ntje!!! Wiihhoo, nu kör vi!!!


Man baaahh!!

Kan ni fatta att Astrid pullan har en byrå som jag letat efter??????? Jocke ska åka j hämta den ikväll!! Wiihhooo!! Idag har jag varit och lunchat med Fia och sen läkarkontroll i Ntje på Zeb! Rutin kontroll , kollade att nötterna fanns och att det gick att böja höften ! Han har oxå gått upp till 8490 g! Beter vad kallt det är, ska nog elda nu!! Håll tummarna för att jag får igång brasan nu!!


Rix FM Hit el Shit??

Är det verkligen bara jag som lyssnar på Rix FM?? Själv älskar jag radiopratarna och musiken , även om jag inser att jag kanske inte får dom färskaste låtarna!! Men så är jag ju inte 14 år längre heller * tro det eller ej* och behöver hävda mig med att kunna alla nya låtarna !! ;-) Känner mig trygg i mig själv och är stolt Rix Fm lyssnare !!!! Hell yeah!!! Idag ska vi ut i skogen med Astrid and kids!! Svamparna ligger risigt till!!!!!


Dagens skörd!!

img_1482 (MMS)

Dagens skörd!!


Fina vänner <3

Gud så kul jag hade igår, jag är så otroligt lyckligt lottad som har så jävla bra kompisar!!!! Roliga, underbara vänner!!!! Aj lav jo guys * en varsin puss på skinkan till er* tack Elin som bjöd på en superkväll!! Nu lite pyssel och sen Jympa med Char-lee!!


SMS-inlägg

img_6981 (MMS)


SMS-inlägg

img_0303 (MMS)


@Elins place!!!!

Nu är vi hemma hos Elin, underbart!!!


Blond!!!

Slängde i en blondering själv idag.. Min frissa hade inte tid med mig!! * kanske va det så att jag är ute i sista minuten som vanligt:-)* kan säga så här: jag har sett bättre ut Lixom!!!!!! Ska till Elin på party idag!!! Wiijhhoo!! Bella och Sandra kommer snart hit, Bella ska fixa våra hår !! Sen kommer Fia och innan vi åker ska vi hämta Luzia!! Sen kommer Astrid och Emma- Li dit oxå!! Guuud va vi ska ha kuuul!!


New in!

Har köpt så fina saker jag glömt visa er!! En fantastisk klocka och en underbar ljusgrunka!! Vad tycker ni?? Klockan har inte hittat sin plats än... Men det kommer :-)


Dax för ögonbryn!!

Nu snyggar jag till mig lite hemma hos mami, hon ger mig nya ögonbryn :-) hjärnan fungerar igen!! Bella kommer och fotar Char- lee idag!!!! Sååå kul!


Hjärndöd!!!

Totally hjärndöd, återkommer imorgon!!!


@ Täby c med Kimmen , Zebban och Sandra !!

img_3022 (MMS)

@ Täby c med Kimmen , Zebban och Sandra !!


Må bra kväll!!

Igår kväll Va jag och Z på " må bra kväll" hemma hos Carola , Aloevera prylar ! Verkar faktiskt väldigt bra det där... Iaf började min annars väääldigt lugna son att vråla!! Och han fortsatte i typ 40 min!! Stackarn, man kan jy undra varför!!??? Hann iaf inte slösa några pengar pga det, va det meningen??? * ödet??* idag va dagen jag skulle åkt till ntje o tränat men jag rar en städ dag för att se att Zebban är ok!! Hej svejs!!


Char- lee sjunger!!

Åååh va trist!! Verkar inte fungera att lägga in filmsnuttar * gråååter högt*


Char- lee sjunger<3

Char- lee sjunger<3


Lillprins!!

Korven väger nu 8135 och är 2,5 månad:-) han växer o växer och har blivit 62,5 cm lång! Han växer som han ska trotts ALLA spyorna!! Nu snaskar jag i mig en avokadosallad och den smakar toppen!!!


Majobajo!!

Frulle: Finn Crisp med ägg majo och ost+ en hel del kaffe!! Det kickstartar jag dagen med :-) BVC idag, spännande, har korven vuxit något??? Sen lunch men syster i Norrtälje ! Livet kunde vara värre Lixom :-D ha en super dag hörrni !!!


Vem mördar en 4- åring???

Vad ger någon rätten att ta livet av ett barn???? Åh vad jag blir illamående! Arg, ledsen.. Finner inga ord <3


Soffhäng!!

Yeehhaa!! Garderoben rensad- check!! Nu ska jag bara skänka en hel del kläder, funderar på att lämna till Ekebyholm skolan, dom åker väl med kläderna till människor som behöver dom på riktigt!!! ?? Soffhäng nu och sen dumpa barnen i sängen!


Home!!

En hemmadag!! Otroligt sköönt!! Funderar på att rensa garderoben(?) funderar ett tag till.. Men det skulle va trevligt att se vad som finns därinne!!! Måste rensa oxå... Upp och hoppa Linda!!!


Lycka är...

Lycka är... Att få hålla lillebror!! Så säger Char-lee ofta, fast hon varierar sakerna hon gillar!!! Underbara unge, lycka är att ha dig i mitt liv <3


Så roliga barn är!!

Sitter på cs Jympa och skrattar åt fast mest med barnen, så underbart roliga dom är utan att veta om det själva!!! Härligt!! Nån ska kissa nån vägrar vara med.. Nån springer rakt fram när det ska zickzackas :-) så jävla kul!!!!!! Det är söndags nöje det!!!!


Char- lee har målat sig :-)

img_5300 (MMS)

Char- lee har målat sig :-)


Skrytmeddelande!

Varning för skryt!!! Lilleman somnade halv 9 igår och vaknade halv 7!!! Over and out från världens mest utvilade morsa ;-)


SMS-inlägg

img_8533 (MMS)


Dax att synda!!

img_1388 (MMS)

Dax att synda!!


Btw!!

Hörrni, gissa vem som kommer i sina gamla jeans?? Japp, ni har rätt!!! Linda binda!! Om jag är glad??? Skrattar hela tiden faktiskt!!!


Char- lee!!

Char- lee i fina kläder hon fått av gammelmormor <3


Hittat finncrisp med liite kollisar! Gott ...

img_8189 (MMS)

Hittat finncrisp med liite kollisar! Gott med massor av smör o ost på!!! Så ni vet bara :-)


Happy B- day!

Idag fyller min bror 20 år!! Kan bi fatta att han blivit så stor?? Grattis Kimmen, ses senare!!!!


Wtf Linni!!!

Liniii vad hände??????


Mmmm * tack SIS*

img_0487 (MMS)

Mmmm * tack SIS*


NAm nAm !!!

img_0214 (MMS)

NAm nAm !!!


Zlatan Otrogen!!

Har ni hört att Zlatan inte kan hålla pilledorvingen i styr?? Vilket svin... Jaha, ja det är nog inte första gången !!! Vad tror ni???? När vi nu pratar snusk kan jag berätta att jag är besprutad så nu kan vi juckelijucka utan att få en miljard ungar!! Bra va??? Nu idol och ett glas rödtjut, goda ostar och mys!!! Fick fiiina presenter av Jocke nyss!! Bh, trosor, ulliga strumpor och iphone skal!! Aj lav jo!!!


Lchf snacks!! Mmmm mm!

img_6925 (MMS)

Lchf snacks!! Mmmm mm!


Åhhh va vackert väder det är idag, vi tog ...

img_1234 (MMS)

Åhhh va vackert väder det är idag, vi tog oss en repa till  sjön!  Snart Dax för lunch!!


Guuud va jag avskyr när tekniska grejer in...

img_4063 (MMS)

Guuud va jag avskyr när tekniska grejer inte fungerar!!! Bloggappen fungerar fortfarande inte..,, hej förresten!!


@ lekrymden med Astrid + barn!!! Kuuul!

img_1837 (MMS)

@ lekrymden med Astrid + barn!!! Kuuul!


Blogg.se verkar strula.. Återkommer när ap...

img_6238 (MMS)

Blogg.se verkar strula.. Återkommer när appen fungerar igen!! Pussar


@ mormors!! Dax för frulle!!

img_2453 (MMS)

@ mormors!! Dax för frulle!!


Just nu!

Char- lee ska ha loppis här hemma och jag ska köpa grejorna!! :-)


To grandma!!

Idag ska jag, mamma, Sandra och Zebban åka till mormor och hälsa på! Char- lee får vara med farmor några timmar tills Jocke kommer hem.. Hon är överlycklig - mamma när farmor kommer får du sticka, dja!!! :-) Helt slut igår kväll, vi spenderade 7 timmar på marknaden hahaha o 1 mössa till Char- lee köpte vi... Ändå gick det åt 1500:- Zebban sov från 8.30-4.20 skööönt o sov sen vidare till 7 !! Då gick Jocke upp * kääärlek* Ha en skitbra fredag !! Hörs snart !!


Fler perukbilder!


Förvandlingen!!

Tjejerna provar peruker, se så snygga dom är!!!


Just nu!!

img_5040 (MMS)

Just nu!!


Rimbo Marknad!

Wii, idag är det marknad !! För alla som inte hört talas om den så är det en sån dag när alla tar ledigt .. En sån dag alla längtar efter!! Man köper godis, langos, åker karuseller och gör av med en jävla massa pengar på skit :-) o fyy fan va kul det är!!!! Zebban valde att inte sova lika bra som vanligt inatt, tror nog att han har marknads nerver ;-) * den trötta mamman har därför döpt om barnet till ung J dagen till ära* har ett fullspäckat schema idag o tvärt sov jag bort 1:à dejten....* j fick gå upp vid 7 o ja tog en snabblur* nu tänker jag dricka en helvetes massa kaffe o sen sätter jag fart!!! Ögonen vill ni inte se idag... Påsarna under ögonen är inte direkt gulliga !!!!


Professionale Kockinen!!!

Ska strax slänga ihop spagetti o köttfärsås til Frans Sandra som borde vara här runt halv 5! Linda o ELin kommer hit dom oxå, men dom får ingen mat!! ;-) om jag inte blir för glömsk visar ja er mina nya ögon ikväll!! * kastar iväg en slängpuss , försök fånga den om ni kan*


Dagens!

Dagens lurre; kött, sallad, sky o en jävla massa parmesan!!!!


Dagen D!!

Idag är dagen då mina ögon slipper frysa!! Jag får nya extensions !!! Wii, känner mig som ett spret, naken utan faktiskt! O lagom till marknaden oxå :) hmmm hungrig, ska ta mig ett ägg med mjukost!! Tjing!!


Se men inte röra!!!

Bullarna bakade och enligt Char-lee goda själv sniffar jag bara.. Men hallåå VEM gillar bullar Lixom ??? :-) Snippsnippan fick godkänt!! * alla ni som inte vet hur en efterkonroll går till kan ju alltid googla det :-D* nu ska vi sitta i soffan resten av kvällen, sååå skönt!!!


Bullbak pågår!!


@ Astrids place!!!

Astrid in action!! Målar o gör fint! Nu ska vi luncha sen ska jag kolla snippan! Efter kontroll Dax!


Värsta morgon presenten !!

Godmorgon snyggisar! Jocke om hem med fiiina dregglisar som Patricia gjort!!!!! Ååååh va morgonen börjar skitbra! Nu till något nästan lika kul.... Städa!!!!!


Just nu!!


Toppen dag!!

En underbar dag, har fått massor med saker gjorda som jag skulle gjort för länge sen.. Tex så har jag fyllt i Zebbans fullständiga namn lagom till 2 månaders dagen det ni ;-) nu ska vi laga mat!! Kycklingfilé o svampsås blir det !! Yammiie!!


Zeb 2 månader !!

Idag blir Zebban 2 månader!! Fattar ni, det va 2 månader sen jag klämde ut en heffaklump!!! O guuud vad glad jag är för det!!! Älskade unge


Jamande katt!!

Katten väckte oss imorse , stod och JAMADE utanför fönstret och ville ha mat :S !! Så snart vi skickade ut falukorv så höll den truten.... Hahaha kattjäkel !! Någon som vet om det finns något katthem man kan lämna den på ??? Ganska skönt att det regnar idag , då kan vi sitta inne med gott samvete! Ska snart fixa lunch , kötttester stekt zuccini och parmesankräm till... Mmmmmmmm


Jympatime!!


Egobild!!


VARNING!!

Jag vill börja med dissa tubklänning 2 månader efter förlossning.. Tuttisarna är inte som dom brukade vara, en aning rymnings benägna skulle man kunna säga!! Tuur att jag hade sjal över så jag slapp skrämma fest deltagarna!! Taaaack till Paula o Roger för en fantastisk kväll!!! Huvudvärk efter 3 långa timmars sömn .. Men vem klagar??? Tar en Xtra kopp kaffe så ordnar det sig :D titta va fint kort jag beställde av Astrid!! hojta om ni vill beställa ;)


Chokladmonster!!!!

img_7109 (MMS)

Chokladmonster!!!!


Money talk!

img_5168 (MMS)

Money talk!


Just nu!!

Paula!


Outfiten idag !

Snart på väg på Paulas 30-års fest!! Ska bli sååå kul!! Trevlig lördag hörrni, det ska vi ha *slängpuss*


Åååh Paulita!

Felix cumpleanos querida Paulita! Cuando llegue esta noche quiero que à su vez el culo para que yo pueda azotar!!!! Besos


Barnet!! Låt mig SOVA!

4 dagen som Zebban vaknar på natten, snälla SKJUT mig!!! Jag känner mig uppäten,torterad,arg, ful... Nu är det jag som åker till affären och köper ersättning nr 2 så barnet blir MÄTT!! Nu kaffe...flera jävla kannor så jag vaknar! Hej då


RSS 2.0