Tell Me whats Next Alien?!

Sista dagen på dagis för Char-lee sen semester tom v.36... Vi brukar ha lååång semester och det gud va kul vi brukar ha, hoppas att hon inte ledsnar på sin mamma sen när bebis kommer bara..! Blir ju säkert inte så mycket action då... iaf inte ibörjan :D Ni vet, kon ska mjölkas och kon måste sova , bebis skriker och skiter i brallan....
Idag ska jag passa på att vila... MEN jag skulle verkligen behöva damsuga! Men det tror jag att jag skiter i idag, måste hinna boka mamma idag innan hon får andra planer, MÅSTE ner och rota i bebiskläderna och se om jag kan hitta något neutralt att ta med till BB...!!? Sen kan man ju hoppas att hon bjuder på smarrig middag ;P

Nu ska jag prova att sluta ögonen en stund !
Hejsvejs!

Skaka rumpan!!

Lagt upp benen på soffbordet och MTV på, ingenting inbokat idag skönt! Ska traska ner och hämta Char-lee idag oxå...tror jag :D Ikväll ska vi ner på utejympan och motionera lite...va inte oroliga jag ska bara stretcha och röra mig lite, sen ta ett dopp efter !! Det låter inte illa va??
Char-lee gillar jympa, förra året ville hon helst in i mitten och dansa :D Men jag ska försöka hålla henne därifrån;)

Bokat tid hos Frida, min frissa! Ska dit på onsdag och färga snyggveutväxten, sen är jag redo för förlossningen!!

Bye

Svettas som en gris!

Kan ju meddela att jag var lagom kaxig när jag skulle promenera hem efter dagens bravader :D SVETTIGT va namnet!! Men jag klarade det, wiiihhoo!
Det enda jag och Elin har gjort idag är att äta och fika, men vi fikade INTE med sötsaker...nej nje utan en latte till Elin och en kopp te till mig!

Mvc besöket va verkligen spännande....magmåttet är ju mindre igen.. jag fattar nada! Tänker strunta i det och koncentrera mig på annat :D

Imorgon ska jag bara vila, eller jag städar nog på morgonkvisten sen slappa i solen och njuta av livet... hur låter det??

Godnatt!

Snygg bränna"!

Dax att sticka ner och handla, sen traska ner och luncha med Elin innan Mvc! Ska bli spännande och se vad måttet blir idag :D
Hämtar nog Char-lee tidigare idag så vi kan gå och ta en glarre eller något smaskigt! Måste ner i mammas källare och rota fram vita byxor till bebis så att jag hinner tvätta dom...
37 fulla veckor idag fyller bebis, stooor och sprallig har den blivit!! :D

Ut i solen och skaffa er en snygg bränna!
Hej!

Gravid Röven har fått sig en åktur!!

Oboy vilket vackert väder :D Idag har vi hängt i Hallstavik på utomhusbadet med fam Hedin!! En myyycket trevlig dag med MYCKET bad för mig, rutschkanan har fått smaka på gravid röv , kuul faktiskt! Eftersom att pappa Jocke inte va me så fick jag offra mig :D

Nu på kvällskvisten fick vi besök av Sandra och Jon.. Sandra fick ta tag i mina tånaglar :D Målade och fixade lite, snyggt blev det... jag klarar det själv men jag får halsbränna så hon assisterade mig!!

Vad har ni gjort??

Livet är en fest!!

Nu ser jag den blåa skyn igen, Wiiiii!! för att  fira detta ska vi grilla marshmallows :D

 Livet är en fest kära vänner!!
Trevlig kväll!


Bubbelbad!!

Godmorgon, som ni märkte så blev det inga fler inlägg igår... vi skulle ju bara upp och fika hos Fam Solder men det blev både lunch och middag, kom hem 1 inatt :D Blev lite fest, kuuul! Blev stoppad av polisen när vi åkte hem, nykterhetskontroll, jag som supit hela dagen och natten blev såklart av med lappen ;) Hhehehhehehehe, har inte varit med om att dom står på natten någongång.. perfekt tycker jag!!!

Nu ska vi ta ett bubbelbad!!

sO lONG!!

All u bakispeople!!

Åt en smarrig lunch hemma hos mormor i storvik, hem tll Rimbo igen och grillade *bara 18-19 mil att åka ;)* Jocke och Kim hade fixat biff och potatisgratäng, GOTT!! Sen över till grannarna där Char-lee och Jocke badade i 3 timmar :D I pooolen sen i tunnan , C hade sååå kul!! Vi stannade till 1 , då fick jag nog C satt i soffan med dom stora barnen och käkade ostbågar... otroligt va anpassningsbar hon är, smälter in överallt!!
Jag vaknade vid 9 och C vid halv 11!!! WOW det har inte hänt förr!!

Vi får se vad vi ska göra idag, Jocke ska sälja sin cross så vi ska nog åka o tvätta den... elller jag tänkte fika med Fia, Jocke får sköta Crossen!!

Så otroligt skööönt att slippa va bakis!
Hur mår ni??

Pusss

Jordgubbstårtan är iår min nubbe :D

Glad Midsommar på er alla <3
Hoppas ni proppar er fulla med sill, färskpotatis och NUBBAR ;)

Själv tar jag nog en xtra bit jordgubbstårta, Skåål!!

Lååångt ner!!

WWiiihaa, huvudet låg väääldigt långt ner i hönan och FIXERAT dessutom!! Magmåttet är större än vad min barnmorska har mätt, ja det är klart hon mätte ju inte där bebis ligger utan på sidan om :D den här mätte där bebis ligger!! Sf måttet är nu i v. 36 , 37 ist för 33!!! Helt sjukt!!

Nu är vi hos mormor och ska fira midsommar, ja vi käkar lunch och sen åker vi hem och grillar!!
Just nu sitter vi o snackar, livet är häärligt!!

Glad Midsommar på er kära vänner <3

Huvudet ner tack!!

Håll tummarna nu att bebis ligger med huvudet nere i utgången!!!
Mamma följer med mig, ska även försöka fynda lite...det brukar gå sådär men jag ska försöka!!!
Kanske hälsa på min faster i butiken "HIPZ" oxå!
Regn regn o regn jag blir TOKIG!

Nu ska jag gå och slita hår ur ansiktet...bryna börjar bli otrevligt långa!
Hejsvejs

Färgad mus!

Kom nyss in efter att ha målat fönster och foder, klär av mig och ska hoppa in i duschen... vad ser jag?? Jo jag har tom färg på snipp snippan, hahahhahahhaahhahahha HUR kom den dit lixom??? Helt skjukt!!!
Fick panik... vad kommer ultraljudstanten säga imorgon om jag kommer med färg där??  Gned så nu är den vita färgen borta men muttan ändrat färg till röd.... undrar vilket som är snyggast??

Nu är det dax att knyta sig...
Redpussyn säger Godnatt!!

Färskpotatis <3

Efter lunchen med Fia hade jag ju tänkt vila, men efter att jag handlat och kommit hem så knatade jag ner till centrum och mötte min mor, hämtade såklart Char-lee innan och sen gick vi och fikade.. då va klockan 14 ca och vi fastnade på biten till halv 5 :D *drack bara te ;)* sen tog vi våra ben och traskade hem för att laga käk!! Färskpotatis m kassler, gott va det!!

Nu ska jag och Jocke ut och fixa lite, jag ska måla fönstrena på stugan och Jocke ska göra något med stuprännan...

Trevlig kväll på er!

Ekologiskt o Gott!

Bebis kan omöjligt ligga men röven neråt, känner ju när det hickar och kickar att den håller på uppe....eller?? Ja, det visar  sig imorgon!! Har googlat på misslyckade vändingar och jag har verkligen INTE lust att snittas, känns som om jag skulle gå misste om allt... jag vill verkligen klara av att föda utan komplikationer, ffaan jag e ju så laddad!! och snittas jag missar jag ju allt... Så bebis måste ligga bra!!

Idag har jag lunchdate med Fia, vi ska äta på Chockolate som vi brukar! Ekologiskt och gott!! Tills dess ska jag göra så lite som möjligt för efter lunchen ska jag vila en stund sen hämta Char-lee till fots, hon verkligen älskar när vi går hem, igår hade hon berättat för alla att mamma kommer med vagnen :D O vad gör man inte för att göra sin älskade glad?!

Okej vänner, nu räcker det för nu!


Slava i köket!

Tog mig en promis ner till centrum idag ju... vet ni varför?? Jo jag smackade i mig en 100g chokladkaka igår och faaaaan vad jag e pissdålig!! Man kan ju inte bara trycka i sig en massa skit, vill INTE väga 200 kg faaan heller!!
Så det var ju bara att ta på sig jympa skorna och traska ner :D

Elin och Astrid köpte snarriga fikabröd efter lunchen men inte jag, nej nej jag tog en kopp te! Lika gott det ;)

Hade hängt ut 2 tvättställningar med ny tvättade tygbitar och vi hann hem precis innan regnet kom , tuuur hatar när jag tvättat i onödan :D

Nu är det dax att slava lite i köket, byeee!!!


Jag ser dig...!

Skulle behöva dammsuga men.... hamnade här i soffan istället :D Har bäddat rent och satt igång en maskin tvätt iaf!
Ska ta en promis ner till centrum vid 12 och möta Elin och Astrid, vi ska lunchdejta!
Måste ta bort nagelacket och slänga på nytt, ser inte snyggt när bara halva naglarna är cerisa :D


Och har ni sett, Solen tittar fram idag, WIIIIII! ÄNTLIGEN!

Hejsvejs!


Ultraljud igen!!

Barnmorskan tror att bebis vänt sig... den låg högt upp under revbenen oxå tydligen *jo, det har jag kännt ;)* så jag ska på ultraljud på torsdag för att se hur den verkligen ligger! Sa just till mamma häromdagen att den verkligen blivit stark... kan det ha varit då den vänt sig kanske :D
OM den nu ligger med röven neråt så blir det vändning på Danderyd, enl min mamma INTE så trevligt! Man får en massa bricanyl och sen knorvar dom runt...
Men vi tar ju 1 sak i taget och väntar på torsdag först!!

I LOVE MY sofa!! Det är där jag hänger nu <3 och ska fortsätta göra hela kvällen!
så det så!



Bebis kontroll!

Pysslat nu på morgonen, Char-lee fick små askar som skulle pyntas så det och pussel, memory har vi sysslat med tills nu!
Nu tittat vi på Pippi och snart ska vi göra oss iordning och åka ner till Centrum för en fika med mamma, sen Mvc för kontroll av bebis!
Häärligt att ta det lungt, känner att vi behövde det idag!!

Vad gör ni idag????



Min fina pappa <3

Tänk att vi har en sån pysslig och duktig pappa som fixar så fint <3
Måste nog ta med Fanny ut och visa hur man igentligen festar ;) men det får bli i vinter eller nästa sommar :D
Hon måste ju lära sig av proffsen så hon blir bra på det hon gör... eller vad tycker ni??
Tack för ikväll Fanny!

Helt slut av allt kalasande och liiite orolig inför vägningen imorgon :S

*gäääsp*
Godnatt!!


Baksmälla!!

Char-lee vaknade HALV 6, det är inte OK!! Somnade vid 12 igår *jag alltså* så jag känner mig bakis idag... och vad hjälper mot baksmälla?? JO måla stolar!! ;)
Har bara hunnit måla dom 1 gång så nu kör jag en 2 gång... med hjälp av C!

Min lilla syster fyllde ju 18 för någon vecka sen så vi ska fira henne idag :D Hinner jag inte skriva mer idag vet ni vart jag håller hus!!!

Pözz

Leandervagga!

Såhär efter kalaset känner jag mig överjäst, proppfull och har halsbränna... varför ska jag goffa i mig för?? Det värsta är att jag ska på party imorgon igen :S
Vet inte vad hon som haft vaggan innan gjort med den, stålställningen sitter i.. måste försöka få den under skynket!! Men det tar jag inte nu, då får jag krupp och kastar skiten!

Älskade Jocke är ute och sliter med hängrännor, min fiina duktiga man!! Om han bara visste hur mycket jag älskar honom! <3

Så här ser en leandervagga ut!! Fiiin tycker jag och naturmaterial, säkert bra!! :D




H&M Fynd!!

Nu är vaggan hämtad, Wiiiii!! Nu har bebis någon stanns att sova och någonting att åka runt och glassa i!
Passade på att kolla in på H&M i Arninge och fyndade en klänning till moi, snygg snygg snygg och lång!
Char-lee fick ett par hängsel shorts och en tunika, såå bra!!

Nu sitter jag och laddar, ska duscha... sen iväg på kalas Philipe fyllde ju 3 år igår!

Har varit sååå trött sen igår, påsar under ögonen och slut bara... ni fattar känslan va?? Skulle behöva sova i 3 dygn, men det får bli ett annat år :D

Neeeeeeej *gäääsp* nu är det bäst jag rockar på!!
Bye

Testpilot!

 Jag blev utvald att vara testpilot på Arla smaksatt Kesella, smakerna Rabarber och Hallon!!
Efter lite fundering och titt hemma i skåpen såg jag att jag hade bananer som behövde användas.. så jag och Char-lee slängde ihop en banankaka och sen drog vi till mamma för att fika!
Vi kom fram till *eller det va Zammie som bestämde* att vi har Rabarber smaken till...
Alla utom Char-lee som rööös när hon smakade tyckte att det va gott!! Syrligt och bra till en sööt banankaka!

Imorgon bitti ska jag åka och hämta vaggan till bebis, ska även passa på att köpa present till Philipe och köpa klänning till Char-lee för imorgon ska ska vi på kalas!!

Hej svejs!!


Gwen Stefanis vagn tillhör MIG!!

Vagnen till Bebis är hämtad!!! 1 grej minder att ordna med, vagnen är Gwen Stefani´s gamla Bugaboo, JAPP ni hörde rätt!! Har köpt den från Paula och Roger som köpt den på en välgörenhetsauktion ;)
O SÅKLART så måste ju mitt barn ligga i samma vagn som hennes båda pojkar... vad annars lixom??!!
Den är grå och svart och skitsnygg!!!

Så nu är jag liiite coolare än innan faktiskt!! *duknar mig hårt som en machobitch på bröstet*
Imorgon ska jag åka och hämta leandervaggan så bebis har någonstanns att sova oxå :D

För er som inte vet hur en bugaboo ser ut... tattaaaa!!


Stinkande Linda!!

Nu ska bilen glänsa, jag ska åka till Väsby och lämna in den på tvätt - invändig och utvändig!! Sen måste jag försöka få tag på baksätesskydd, blir så otroligt smutsigt där C sitter och jag orkar inte ta av hennes skor varenda gång!!!
Blir lite häng med Paula, kanske någon lunch och liiite shopping... vem vet ;)

Jag verkligen STINKER vitlök, middagen igår var otroligt good , Astrid *eller Elin* grillade kött och till det hemgjorda pommes och sås.. och vitlöksbröd såklart!!! Mmmmm men idag luktar man ju inge vidare :S

Nej nu drar jag!!!


Paint!

Jag ska sticka ut och måla ett fönster nu när det inte regnar, sen ska jag måla 3 stolar som vi ska ha nere på lilla verandan :D Låter det som en kul dag??

Ikväll blir det lyx, vi ska hem till Astrid och barnen och få mat!!

Näää nu sticker jag ut!!
Hejsvejs

Men BAAAAH!!!

Idag ska det städas!! Mitt hem har nog aldrig sett ut så här... jag får KRUPP!!! saker och tvätt överallt, badrummet behöver skrubbas och allt är bara kaos, det är INTE ok!
Är det någongång jag blir som en pissråtta i humöret är det när det är stökigt!!! Det kryper under skinnet, jag blir RASANDE!!
Så nu finns det ingen återvändo, här ska STÄDAS!!

Sen lunchdate med Fia!

Ska ladda in bilder idag, har mycket att visa ;)


Vill ha dolme!! NU!

Gud vad jag blir trött på kinarestauranger....det är SÄLLAN man får köpa barnportioner!! Varför inte lixom??
Char-lee äter verkligen INTE upp en vuxenportion..! Kanske gör barnen det i Kina, vad tror ni?? Är dom bara snikna kinerserna eller vad är det frågan om?

Prickig söööt bikini inhandlad till C, en tvätthink i plåt till badrummet , påslakanset till vaggan *som inte är köpt än ;)* ny kudde till C och mat är handlat!

Blev så jävla sugen på vinbladsdolmar och fylldag paprikor idag... har ni smakat det?? SÅÅÅÅÅ GOTT!
Kan DU göra det till mig?? Säg till, jag pröjsar!

Dolmar <3




Shopping time!

Så va måndagen här igen och dax för Jocke att jobba... det är så skönt med helgerna när han är hemma!!! TUR att det är helg om 5 dagar igen ;)

Jag och Char-lee ska åke en sväng till Norrtälje och handla lite mat, men innan ska vi till Spriida och titta om jag kan slösa mina sista presentkortspengar!
Fint väder idag men inte riktigt lika varmt som igår, precis PERFEKT shoppingväder !

Hörs sen

Båt och egen Beach - NICE!

Ett viktigt meddelande!! Min dator har varit kidnappad av Jocke och Kim.... därav minimal bloggning!!

Åhhhhh gårdagen, helt fantastisk!! Åkte med Fam Solder till en liten egen sandstrand... vi badade, jaaa jag satte mig på Char-lee´s badring och blaskade mig själv.. helt blöt blev jag faktiskt ;)
Super varmt, skönt, sällskap jag gillar och god lunch!! Helt perfekt alltså!
Hem efter och bjöd hit mamma och mina bröder på grillat, Kimmen och Zammie hjälpte Jocke att klyva ved !!

Idag har vi varit hemma, slappat... jag började städa men kom på mig själv med att sitta på verandan ist :D Jag hann iaf bädda rent, tvätta 3 maskiner och köra ett rengöringsprogram i diskmaskinen! Resten skiter jag i idag...Vi ska snart grilla hemgjorda hamburgare och smaska i oss..nu sitter vi i loungen och bara är! Jocke och C har ätit glass och jag galia melon!


Förresten, Har ni saknat mig ?? Tycker att ni kommenterar VÄLDIGT dåligt.. men det är klart, ni kanske inte tycker något om något ;)


Mammor på Beachen!

Astrid och barnen kom ner till beachen, barnen ville ju helst gunga (?) ..... Ja, barn är roliga dom :D
Mammorna va inte heller badsugna, konstigt va?? ;)

Hem igen och fyllde Char-lees lilla pool igen, plaska lite *inte jag* och sen tvtitt medans jag fixade pankisar till C, själv åt jag tonfisksallad, det va GOTT!!

Satte mig i soffan och fick GLASS sug... åkte ner till ICA och mättade mig själv.. och C förstås!! Och här är vi nu... jag inte på ICA utan hemma i soffan igen!! 

Fin lugn varm dag!

Vad har ni gjort??


Flodhäst på beachen!!??

Idag blir det beachen, vi packar med oss korv med bröd, frukt och dricka sen drar vi!! Häääärligt!
Ser ni en flodhäst, bli inte rädda det är nog bara jag ;)



Nybakade kakor ala Paula!

Lyx!! Det beskriver min dag med Paula, hon har fixat och servat och jag har suttit(!) Kännt mig lat.. men ÅHHHH så skönt det är att bara få sitta ibland!!
Hon har givit mig mat, fika, klänningar och allt i deras fiiina hem! Tror nog att jag kan ha tjattrat ihjäl hennes öron :D Fast hon bladdrar bra hon oxå ;) Kuuuul!!

Fotade fikat men resten glömde jag... blir trött på min skrumpna hjärna!!!!

Melon nu och tv!! Japp, helt perfekt ;)


Happy B-day SIS!!

Idag fyller min minsta syster 18 år, fattar ni.. 18 år!!! Grattis på födelsedagen kära syster, gör nu PRECIS ALLT jag gjorde när jag var 18... för guuuuud va kul jag hade då :D
*okej, inte precis allt... sålla lite ;)*

Ses nästa lördag <3


Nu drar jag!!

Just lämnat Char-lee på dagis, själv drar jag till Paula för lite snack och mys!!

Hörs sen ;)


Pilla mig i musen!!?

Jag bara lovar och lovar och inte håller jag någonting... blir ingen porrbild idag heller, TYVÄRR! Varför undrar ni? Därför att jag inte har rätt feeling, känner inte att vild linda vill komma fram!! Hoppas hon dyker upp imorgon ;)

Åhhh va det är sorligt med skolavslutningar, speciellt när man slutar 9:an... jag grinade och grinade... kunde lixom inte hjälpa det :D

Jag mumsade och åt på sommarlunchen, C drog dom små barnen i armar och ben :D Den stackars lilla ofödda får det inte lätt.. MEN dom ska väl härdas i tid ;)

Vi körde en BBQ här idag, grillade färskpotatisar med vitlökssmör och starka korvar.. en good sallad och vitlöksyoughurt!! Hur låter det??

Nu är det dax för lite muspillande, hahahhahhahahhahahaha NEJ såklart inte!!
Godnatt!

Min minsta bror har blivit stor!!






Flaggan svajar på sin stång...

Flaggan svajar på sin stång lyssna till vår sommarsång, snart så sjunger vi den blomstertiiiiid....
Snart är det dax för min minsta bror att gå ut 9:an, heja Zammie!!!
Snart ska jag hem till honom och se till att han tar på sig finkläderna, mamma har varit på möte i Örebro och hon är på väg hem men hon hinner nog precis till skolavslutningen börjar, så det är mitt och Char-lees jobb att se till att allt flyter idag :D

Sen ska jag och Char-lee skynda oss till en sommarlunch som jobbet ordnar *Linda, hoppas vi ses...kom igen nu slappo*

Det är timmarna fram till 14, sen ska vi nog grilla här och fira Zammie!

Hur ser dagen ut för er??
Ser ut att bli en hääärligt varm dag idag! ;)

Just d, sexiga bilden dyker upp idag istället!! Hittade inte den rätta posen igår ;)

Hejsvejs

Världens Bästa Mamma! <3

Jag tog mina fläsklegg och traskade ner till dagiset idag, passade även på att handla och bjuda med syster hem på middag... puuuh vad vaarmt det var!!!
Tempot ner var det jag som bestämde men hem... ja då var det Sandra som drog järnet, jag va sååå pinknödig så jag knappt kunde gå, det lixom tryckte neråt :D okej sen gick hon ju ganska fort oxå...

Jag hann iaf det som jag ville idag, perfekt!! Vinterkläderna hänger inte i hallen, och det känns bra... så att ni vet! ;)

Vad har ni gjort idag??

Min fina morsdag present <3


Kyss!

Idag är en röjar dag, jag tror nog att det är dax att tvätta vintergrejorna nu :D så det håller jag på med just nu... eller inte just nu för nu bloggar jag men just precis innan jag började och strax igen!!
Sen ska jag ut i solen och steka lite, eller iaf försöka.. blir liiite varm nu när jag är preggo!! Förresten firar bebis 34 fulla veckor idag ;)
Lägger nog upp en sexig bild ikväll, ni har lääängtat va?? ;)

Nu måste jag sätta fart innan det blir föööör varmt, kyss sålänge!!


Kanske lånar jag Char-lees pool sen, om jag får plats!!

Grillad eller jag menar grillat ;)

Ooops, dåligt vääääldigt dåååligt av mig att inte blogga igår och ha en sådan dåååålig uppdatering idag!!! Fyyyy mig... smiskar mig själv väääldigt hårt på skinkan!

Hemma hos mormor går man inte hungrig... nej nej! Man får bullar, tårta, mat och annat hela tiden så när jag och Char-lee kom hem igår kväll och Jocke hade fixat med grillat och smask höll jag på att spricka... Men mat och snask är ju livet och ibland är det härligt att bara ÄTA...Eller vad säger ni?
Tack fina snälla mormor för allt <3

Supervärmen har härjat idag och när jag stod och vattnade gräset så såg jag en liiten fågelunge, fick panik och skrek på Jocke som kom... -Ta upp den, gör något!!! Lägg tillbaka den i fågelholken... Neeej , bär den inte på en pinne, den ramlar ju av... ta en stege...
Helt hysterisk medans Jocke är helt lugn, tack o lov :D
Han fick upp den i holken så nu hoppas vi att det går bra..!! Inga jävla kommentarer som gör att jag bryter ihop nu tack.. ÅNGEST, vill ju inte veta att den ska dö... fattar ni?

Nu går det att lägga in blider igen, Wiiihhooo!!
Här bjussar jag från mormor bilder!


G- mormor visar vart C ska slänga renset!


Sandra Jobbar och sliter..


O Char-lee oxå..







Lördagsgottis!!

Näääää ni anar inte vad jag gjort...... jag glömde sladden till datan hemma så jag kan inte lägga in bilder!!
Men det förstod ni väl att jag skulle ;)
Alltid är det något...

Sandra och Mamma har rensat rabatter, jag har lekt med Char-lee och vi har väl båda tjatat ihjäl stackars mormor :D

Vi har ätit, ätit och ätit.. goooda skaker må ni tro.. tårta, potatisplättar och grillat! 145kg senare sitter jag här som en degklump framför mammas data och kan knappt röra mig!!

Nu när C sover ska vi snacka tjejsnack allihopa, om jag nu orkar prata.. kanske bara blir skrattanfall från mitt håll.. eller tystnad.. men det gott folk är inte helt vanligt så brudarna njuter nog! ;)


Sov gott, eller festa som jag skulle gjort!!

Tills vi hörs igen.... farväl!


Som pepparkakor!!

Vi kom fram igår:D men vi hade så trevligt att jag glömde bort er ;)

Nu ska vi ut och hjälpa mormor i trädgården, soooolen skiner och vi har kortkort så vi kan bli bruna som pepparkakor!!

Mormor bjöd på rabarbersoppa till frukost... Mmmmm va gott det va!

Ikväll ska jag göra mitt bästa med korten, i promise!!!

Hejsvejs!!

Jordgubbar och vattenspridare!

Igår kväll röjde jag och Jocke ur lilla stugan..vi hade nämligen sparat saker sen vi bodde i lägenheten *typ 4 år sen.. WHY??*
Så imorse åkte vi och tippade saker...skööönt det är att få göra sig av med saker man sparat, som man inte behöver!!

För en stund sen sprang jag och Char-lee igenom vattenspridaren, det tyckten Jocke va kul!! Att se när jag sprang alltså !!! JÄTTEKUL!!
Nu mumsar vi jordgubbar i loungen under parasollet!! Livet är bra härligt hörrni;)

Vid 3 ska jag, Char-lee, Mamma och Sandra åka till min mormor.. wiii vad jag längtar!! Vi stannar tills på söndag! Jag tar självklart med mig datan och ska försöka få in bilder..*ber min mamma om hjälp, hon e proffs ;)*

Solig härlig dag på er fismumrikar!! ;)



4 Bröllop!

Vi fjuttade på grillen och la på karré, åhhh va gott det va! Till det latade vi till oss och köpte potatissallad.. har ni smakat den med "grill" smak?? God!
Till efterätt smaskade vi bajspudding och grädde ;) Mums!!

Jag satt vid Char-lee´s säng och skulle berätta om morgondagen *vi ska till gammelmormor* och innan jag hann prata klart så sov hon :D Jag drog ju inte någon lååång berättelse ... det tog kanske någon minut!!

Idag har jag haft en svulldag, och jag som varit sååå duktig! Men ibland har jag dagar då jag plågar mig själv lite ;)

Trist att ingen erbjöd sig att grilla åt mig/oss... det ska jag komma ihåg!!

Nu 4 bröllop..



Sunny day <3

Jocke och Char-lee har åkt iväg till Jim... jag har solat en stund och sitter nu och drömmer om GRILLAT!!! Någon som vill bjuda mig på gott käk??
Kom igen nu!!

Leeedig dag!!

Idag är dom flesta lediga, hääärligt!!! Många saker man skulle vilja göra idag...men vi får se vad vi gör! Vi börjar med att pula lite på tomten!

Vad ska ni hitta på??


Fördelning Man - Kvinna!?

Efter jag hämtat mamma så passade vi på att hälsa på min fina faster Lena i hennes butik HIPZ, det är inte ofta man hittar en människa som strålar av glädje jämt!! <3

Blir så trött på bilar... nu är det 3:e gången jag kör med lite luft i ett däck, jag tyckte att Jocke kunde åka och pumpa däcket imorse medans han undrade varför jag inte åkte och gjorde det direkt igår när jag kände det....Ja, det kan man ju undra... får göra det nu när jag hämtar Char-lee *tog den andra bilen till norrtälje idag ;)*
Fast jag tycker att det är hans jobb!!
Vissa saker ska ju männen sköta, jag sköter ju tvätt, hem , mat och barn ;)
Jag gillar att ha det så oxå... fast då vill jag slippa bildelen.. vi bara starta och köra!!
Gillar att män är män...

Hur vill ni ha det i era förhållanden??

Nu ska jag åka o hämta mitt fina barn och sen ragga upp någon gubbe på macken!! *annars riskerar däcket att sprängas*


Pruttgubbe!!

På vägmot norrtälje, mamma är på akuten.. hon har ryggskott har hon fått veta!
När jag ska åka står någon från kommunen och tar upp hela min väg... högst 15 minuter säger han... har han överhuvudtaget fått lov att stå o hacka på min väg?? Och tänk om jag hade haft bråttom...!!??
Helt ärligt.. flyyyytta gubbe!

Dagarna blir inte som jag tänkt mig... denna dag hade jag tänkt viga åt städning..men det får jag väl ta en annan dag, tur att man är flexibel!! :D

Hej!


RSS 2.0