Argentina baby!

När man får chansen att hängamed en av de bästa människorna jag vet, då tar man ju den.

Jag, Sandra packade ner 9 par skor och en jävla massa onödiga outfits och drog till Arlanda.

Vi försov oss inte utan vi var där i god tid, planet gick ju ändå 18.55.

En lång flygning till Buenos Aires väntade och jag som knappt får sova hemma sov som om att jag låg i värsta lyxsängen fast jag satt, tänk prinsessan på ärten fast utan ärta. Vi fick dessutom extra benutrymme så benen kunde vila fint på väggen framför.

Vad som väntade på plats var något av de sjukaste, galnaste, jobbigaste och roligaste jag varit med om. 

Vi som alltid tror vi är Tarzans syrror glömde bort att vi behöver mycket sömn och gick loss på bärsen den första och andra kvällen. Det var ju mindre smart när det visade sig att det skulle bli 41 grader i skuggan. Men, öl är bra för håret och naglarna. Det får man ju inte glömma...

Nu kan jag inte berätta mer för er, men ha tålamod. Det här kommer definitivt vara det roligaste ni sett! Kissa inte på er bara.

Trevlig lördag❤

Majs & Bajs

Låt oss alla erkänna att vi tittat ner på våra bajskorvar i toaletten och sett att det ibland ligger hela majskorn i korven.

Alldeles nyss började jag fundera över om det överhuvudtaget ger någon näring till kroppen när dom inte bryts ner utan kommer ut hela...

Det borde ju vara så att man kan trycka i sig hur mycket majs som helst om man är hungrig och inte vill gå upp i vikt? Eller suger kroppen ur fettet ur kornen i smyg?

Svar mottages tacksamt.

Hej förresten, det var länge sen!

Orsaken till funderingen;

Naturmupparna invaderar

Efter att ha varit på öppnaförskolan några gånger och träffat människor som är helt olika mig har jag några funderingar.

Man ger inte sina barn kött, gluten eller mjölkprodukter. Dom får suga på naturgummi och bärs i sjalar.

Mina barn har alltid fått äta allt och är friska som nötkärnor. Dom har blivit burna i sele och ibland i ringsjal.

Jag försöker undvika halvfabrikat, men ibland slinker det ner något även om dom föredrar hemlagat.

När dom var små fick dom burkmat och hemlagad mat om vartannat.

Jag ger dom godis på helgerna och dom får dricka läsk då också, så crazy är jag.

När jag växte upp drack vi opastöriserad mjölk, åt allt och vi alla är så friska man bara kan bli.

Varför håller man på och utesluter allt i kosten? Finns det forskning som visar att det är bättre eller är det någon naturmupp som forskat på två personer och kommit fram till att det är det bästa?

I min lilla värld tror jag att vi själva skapar allergier genom att själva laborera med allt.

Jag kommer att fortsätta ha damm i hörnen och att ge mina barn och mig själv varierad kost. Lite av allt tycker jag låter som ett perfekt sätt att leva livet.

Vad tror ni om allt?

Har ni sett forskning som jag missat? Hit me bah!

God morgon ❤️

Bara jag som återuppstått!

Saker jag gjort sen jag bloggade sist:

*lyssnat på Justin Beibers nya låt - love yourself, typ 10000000 gånger. Så fort jag här en låt jag gillar så tar jag den på repeet och dör varje gång. Om jag lär mig texten? Nej, jag verkar ju inte vara någon text person.. Har så jävla dåligt minne.

*Bantat ungefär varannan dag. Tror på variation.. För dålig karaktär är det fan inte!

* Petat ur hårda snorkråkor ur Pions näsa. Han gapar och skriker och jag kniper tag i kråkorna och försöker utrota dom. Tror att han måste ha en överproduktion alltså. Men det är väldigt kul att dra ut dom, man blir nästan manisk.


* Färgat mitt hår. Vet ni att jag är så sjukt gråhårig.. Jävla silver räv man är alltså. Blir det mer så kommer jag vara naturligt poppig med mitt gråa hår, slipper färga då. Kommer glänsa som en silversked!

* Fått ont bakom ögonen. Ungen sover så dåligt och mina ögon värker. Ska jag behöva se ut som en jävla panda i tv? Det är orättvist..

* Inte tränat en enda gång. Tror att min kropp kommer att glänsa till och ge mig styrkan jag behöver i tävlingen. Vet att min kära syster är i bra form så hon får flexa för båda.

* Haft barnvecka så dom stora barnen har varit hos mig. Vi har haft det så bra. Char är på hugget och försöker få igång mig men jag har skaffat en ny teknik. Jag säger åt henne lugnt att hon kan lägga av att bråka på dirren för jag tänker inte bråka. Då slutar hon pronto. Donator 1 hade lite problems förra veckan och ringde mig med Char gråtandes. Hon ville minsann inte ha dom fula kläderna med fjärilar och Kitty som pappan erbjöd och han vägrade ge sig. Gråtande till skolan som värsta dramaqueen gjorde hon entré. Pappor är inte så bra på kläder och han tror nog att hon är två år fortfarande stackarn.

Ni ser, det hade ju inte varit så kul att blogga om.

Idag ska jag ringa min bror och be om barnvakt i 30 min. Jag ska sola! Jag tänker att när man är brun så ser man ju fräschare ut. Jag och mina påsar behöver det. Och då pratar jag inte om påsarna under halsen, fast dom blir också snyggare då förstås.

God morgon❤️RSS 2.0