Baby shower och vin

Den här helgen har varit fylld av umgänge och vin. Speciellt vinet ställde till det för mig igår. Men man får skylla sig själv när man ligger över toastolen och hånglar.

En av mina bästa vänner ska klämma ut en liten prinsessa snart och vi överraskade henne med en baby shower. Jag som var ansvarig för bakverken slet som en gris för att allt skulle bli så fint och gott som möjligt. Jag är verkligen nördig när det gäller och ger gärnet. 

Efter showern var jag kvar hos min kamrat Luzia och dom skulle ut och äta. Jag blev något av en snigel på ögat och hängde med dom. Två flarror vin och en massa annan god dryck slank ner. Väldigt trevligt!






En möglig gröt någon?

Det är någon som tar kål på sin mamma här hemma men jag ska daska till nyllet och hissa upp mina ögonlock. För idag ska jag på dejt i Täby.

Igår jobbade jag, det är så kul att jobba. Jag älskar att få prestera och att få prata med mina kollegor och kunder förstås. Om jag är en bra säljare? Jag är inte bara bra, jag är gjord för att sälja och supporta folk. Människor är min grej .

Min lärare sa en gång att jag kan sälja en möglig gröt, jag tänkte att han var knäpp då men idag märker jag att det han sa stämmer. Tror man på det man gör så är det så enkelt att få andra att tro på det också. Gud stöpte mig på helt rätt sätt, men han kunde gjort en större röv när han höll på. Fast man kan ju inte få allt..

Nu har jag inte tid med det här. Jag måste ta en dusch och blöta ögonen så dom rullas upp. Kan ju inte köra bil med ögonen på halv stång.

Morning❤️

Ungjävlar och kattjävlar

Nu tror jag att jag säger upp mig som mamma igen..

När man tror att barnet börjar sova lite bättre, då ska han hålla på och bråka igen. Vid 04 vaknade han och härjade.. Han har inte somnat om än.

Oftast är jag helt ok med allt men idag har jag fan lust att kasta ut honom eller mig själv!

Zion kutar runt i sin gåstol och gnäller om han inte ser mig. Men grädden på moset är ändå när kattjäveln kommer och jagar mig. Hon hittar mig och gapar tills jag kommer. Som att jag inte hörde honom innan och bara ignorerar. Det får man ju tydligen inte i den här familjen. Det här är ju inte sant..

Idag ska jag, Zeb och terroristen åka till Älvsjö på mässa. Vi ska få frulle, en goodiebag och titta på Duran & Mollan.
Det blir nog en bra dag trotts allt, måste bara vakna till liv.

God morgon ❤️

Groupiies

Jag har fullt upp ibland alltså...

Jag och zion har varit på öppnaförskolan, sen hem en snabbis för stt sen åka till stallet med Char. Hann knappt bajsa imellan landningen alltså..

Nu sitter jag framför tvn och har plöjt igenom farmen. Väldigt underhållande tycker jag!

Den ena snubben luktar tydligen väldigt illa, jag garvar ihjäl mig. Stackarn...

Innan jag och Pion drog imorse så tog vi ett par groupies. Fan vad dålig jag är på kort. Här kommer resultaten!















Känslan

Känslan som uppstår när barnet somnar  18 och man sätter sig i soffan och grillar marshmallows över värmeljusen istället för att städa och duscha. 

Känslan som uppstår när barnet sedan vaknar strax före 20 och vägrar somna om. 

Känslan som uppstår när han pratar om däääh och eeeehhh däääää och man istället för att börja gråta, istället pussar på honom för att man blir så kär att man vill bunta ihop honom.

Vad skulle jag gjort utan ungar? Grillat marshmallows hela kvällarna och blivit tjock säkert!



Sola eller inte, det är frågan

Hur farligt är det att sola solarium år 2016.

Jag har funderat på att sola några gånger innan jag ska iväg. Enligt solsäkerhetsmyndigheten är det ju inte så farligt som alla försöker få det att låta.

Jag som är en tjej som fått äran att ha tre  bruna ögon och ett ganska mörkt pigment, är ju inte värst brännig av mig. Jag bränner mig sällan när jag steker på, utan jag kan använda både olja och steksmör för att få en fin krispig gyllenbrun yta.

Är det farligt för mig att lägga mig där några gånger undrar jag, vad tror ni?

Jag som bor i ett land dit solen hittar och värmer typ 1 månad per år behöver ju inte se ut som ett lakan bara för det. Det finns ju spraytan och brun-utan-sol men det lossnar ju på dirren. Vill ju inte riskera att stå där helt randig..

Brasan är tänd, Zion kutar runt i sin gåstol och jag funderar över viktiga saker just nu under tiden jag dricker mitt kaffe..

God morgon ❤️


När passet fått fötter

Jag har letat efter mitt pass som tydligen fått fötter, trodde jag. Har letat som en galning överallt i båda boendena flera gånger och inte hittat det. Förr än jag tog mig en lugn titt på samma ställe jag redan letat på och där låg det och väntade på mig.. Jävla fult nylle är det på det där passet också, tur jag ska göra om det nästa år.

När det är vinter och man kan ta på sig kläder och se ut som en Michelingubbe så är det helt ok att vara ute en stund. Vi har grillat korv och marshmallows och donator 2 har sprutat ner barnen med snöslungan. Väldigt kul faktiskt!

Nu sitter jag i soffan och känner mig halvt förlamad. Brasan värmer på, dem minsta terroristen sover och snart ska vi baka lite bullar tänkte jag, om jag kan resa mig upp igen. Det är jävligt skönt att ligga här alltså.

Tro det eller ej men jag har tagit ett par kort, trilla inte av stolen nu bara. Vad vill ni se bilder på förresten? Mig, barnen eller kanske min rumpa?⬇️







Solen ropar mitt namn

Alltså, jag är ju inte den skrytiga typen.. Men min röv får plats i 36:or right now. 

Beställde även jeans i 29 som är för stora, efter som att ni säkert funderat på det och inte vågar fråga så berättar jag det för er, man är ju en vänlig själ.. Naturligt snäll och ödmjuk också för den delen.

Jag är så jävla redo och taggad för Argentina nu också, solen skickade ett meddelande att han längtar efter mig. Jag vet att solen är en hane för att han brukar steka på mig och det låter jag bara hanar göra. Han sa också att ölen står på kylning. Jag längtar efter dom!

Nu vill jag berätta om en sak. Jag har haft (har) skrivkramp... Det är därför journalistiken inte fungerar atm.

Puss❤️



Jävla torkare

Bilen och jag kommer inte överens på vintern.

Idag när jag var på väg till Norrtälje så började mina torkare bråka och jag stannade bilen för att ta bort isen på dom. Då släpper den ena jäveln och jag kämpade som ett djur med att få fast den igen.. Misslyckades och fick köra med huvudet lutandes mot passagerarsidan för att kunna se vägen.

Under tiden jag kör så hör jag hur något smiskar bilen. Tänker att det måste vara snön..

Kliver ur bilen när jag kommit fram och inser att det är mitt skärp till jackan som fladdrat runt.

Så jag har alltså åkt med halsen och huvudet på sne och  mitt skärp har fladdrat och smiskat bilen.

Måste sett väldigt kul ut.

Åkte till macken för att få hjälp, och som en räddande ängel ser jag min syrras ex. Hallelulja!!  Vinkar åt honom och han som inte ser att det är jag först för att torkarna inte fungerar och det inte går att se in, stannar ändå.

Hjäääälp mig skriker jag när han tittar ut..en sekund senare har han klickat i den igen och jag kan se igen. 

Varför ska det vara så jävla svårt att få i en jävla torkare?

Förra året råkade*jag sätta på torkarna när jag startade bilen och det var blötsnö. Då gick den jäveln av igen och jag fick ha silvertejp tills jag fick nya.

* måste erkänna att jag råkade med flit. Ibland är det så jobbigt att skrapa tycker jag..

Är det så att man måste ha med sig en penis jämt i bilen när det är vinter? 
Klarar ni er själva?

Sluta snöa nu för fan, det räcker!

Wine n panties

Jag har rakat musen och tagit på mig fina små panties. Vinet är på luftning, osten och marmeladen står på brickan och nu sitter jag här och tränar på att se snygg ut. Donator 2 kommer snart.

Ni förstår vad jag ska göra va?

Hörs hörrni❤️



Periscope

Har ni hört talas om periscope? Man filmar och sänder live.Och vet ni vad det bästa är? Det finns inga filter, allt ni ser är hela jävla sanningen! Whoooohoo på den.

Missade dock att sända när pion nockade sig själv så att han fick näsblod.. Stackarn.

Jag fick nys om det imorse och skaffade ett konto på dirren. Lclefberg heter jag där. 

Skaffa ocg kör ni också. Det är ju svinkul.

Pion i pulka innan hallgolvet gav sig på hans näbb ⬇️❤️




Tråkigt

När det inte händer något kul så skiter jag i att skriva.


Det är rea och jag har beställt lite nya kläder, bland annat utsvängda brallor.Vad tror ni om det? Vet att jag använde mina jazzbrallor flitigt när det var mode förra perioden och nu hoppas jag att jag blir skitsnygg med dom här.

Har ju mina favvo danska cloggs som nog bli skitsnygga till.

⬇️




Pilla näsan eller vad som helst!

Det är fredagskväll och jag har lagt terroristen. När man är mammaledig som jag är, så blir alla dagar nästan lika. Jag tänker inte lyxa till det med något extra gott idag, för jag måste försöka att hålla mitt eget löfte. Låt fettet brinna!

Innan jag fick barn så uppskattade jag inte tiden ensam. Men det gör jag nu. Det är så skönt att skrota runt och få göra precis det man vill.. Typ, jag måste ju städa nu och det är ju inte riktigt det jag hade velat gjort just nu men ändå. Jag kan sitta och bajsa hur länge jag vill, eller blogga eller peta mig i näsan utan att någon stör mig och sen städa. Det älskar jag!

Ha en fin kväll❤️



Jag har ätit syrsor.

Zion kryper runt på golvet och säger paaapopaaaa och jag dricker kaffe.

Sandra säger till mig att om det blir så att vi måste käka konstiga saker så är det mitt uppdrag. Jag tycker att det är taskigt att den feta ska käka äckliga saker och även att det besannar alla klyschor om att tjockisar käkar allt. Jag ska väll berätta att i väntan på att dom skulle höra av sig igen så käkade jag några syrsor med limesmak. Det var ju inte så tokigt men en konstig känsla med alla benen i munnen. 

Det gäller att förbereda sig för allt!

Jag ska nu träna upp mig fram till februari för jag vill ju inte se ut som fan när jag för en gångs skull ska visa upp mig för folket. Idag ska jag sätta bihanget i bärsele och ta mig en promis till Sandras källare och hämta hennes rövmaskin. Hoppas att jag och min hjärna är överens med att jag ska bli tajt nu och att mat i mängder och godis inte är välkomna in i min mun.

Tror ni jag klarar det?

Syrsorna i limesmak




M O R G O N E N

När man lägger sig för att sova ungefär två timmar innan man ska köra Sandra till flygbussen i stan. När klockan ringer och man för en gångs skull trycker snooze. När man sedan vaknar och inser att vi båda försovit oss och att Sandra missat den förbannade bussen.

När jag hoppar upp ur sängen och säger till Sandra att vi försovit oss och hon ställer sig upp och ser ut som om att hon fått en elchock. Irrar runt och låter oj oj. När jag är den som hanterar krisen på ett chockerande bra sätt. När vi änntligen kommer iväg och jag gasar på så att hastighetsmätaren varnar för att jag kör för fort. När vi kört så fort och inser att vi hinner köpa en kopp kaffe på mc Donalds och snubben i driven bjuder på dom. När vi skrattar istället för att gråta för att vi är såna katastrofer.

Vi klarade det. Sandra hann till flyget och även om jag fick köra hela vägen till Skavsta så fick vi en kul morgon med ett minst sagt panikartat uppvaknande.

Jävla dubbelmoral jag har förresten. Brukar tänka hur kan man försova sig när man ska ut och resa när kunder ringer i panik och berättar att dom missat flyget.  Tänk om jag inte vaknat när jag vaknade, då hade Sandra missat flyget och det hade ju varit bedrövligt. Men skitkul också, för mig. Inte för Sandras plånbok och tålamod.

Shit happens.

God morgon❤️


Pedikyr

Alltså jag har inte tid att blogga idag.
Får för fan pedikyr av min syster och måste koppla av.

Ni förstår säkert.⬇️



Den hemlösa i badet igen

Jag älskar att vara en hemlös med badkar.

Använder det ungefär 2 gånger om dagen. Min kropp doftar underbart och lushprodukterna klistras fast på huden som om dom var gjorda för mig.

Sitter i soffan med min morgonrock och njuter av livet. Har druckit ungefär 6 koppar kaffe sen imorse och ska nog strax ta mig en till när jag städat klart. För det är just städa jag ska göra nu.

Dagens fundering; Tror ni jag kommer att gifta mig med donator 2?

Han är ju väldigt snygg❤️⬇️







Jul igen

Inte en enda uringning behövdes idag. Fick en tillsägelse om att bromsskivorna fram måste bytas snarast och sen en grön stämpel på goffen.

Konstigt att man alltid är nervös innan en besiktning. Och idag var det ju inte så kul när bilen var skitig heller. Men allt går.

Jag, donator 2 och alla barnen har idag varit i Täby C. Imorgon ska vi ha en mini jul här hemma för att min svägerska och hennes dotter inte befann sig på svensk mark när juletiden infann sig. Prinskorv, köttbullar, Jansson och rödbetssallad ska vi mumsa. 

Jag hade en tanke om att lush skulle ha en massa kul på rea.. Det var tomt och dom får inte påfyllning förr än den 13/1. Dåligt!

Nu sitter jag, Sandra och mina stora barn i soffan. Imorgon ska min syster åka tillbaka till ön igen. Jag gråter inombords, men får vara glad över att ha fått ha henne i över två veckor.❤️



Besiktning av bilen

Insåg att det är körförbud på bilen, en akuttid på besiktningen fixade donator 2  och här sitter jag nu.

Grejen är ju att bilen varnat för något ända sen i somras. Någon bil med sladd symbol har lyst på panelen.

Undrar om det kommer att bli ett problem nu.

God morgon❤️

2016

Det lilla barnet förstod inte att det är ett nytt år och att han från och med nu ska sköta sig. Han vill fortfarande gnälla och vakna tidigt.

Gårdagen var helt perfekt och nu är det dags att fundera på hur livet ska vara. 

Vad vill jag få ut av mitt liv och vad är det som är viktigt? 

Vad är bäst för mina barn?

Jag kan ju inte bo hos min bror hela livet , speciellt inte när jag vet att så snart vi kommer hem idag kommer jag att behöva sanera placet efter dom. Det är inget kul.

Så snart Zion blir 1 år måste jag börja jobba så mycket jag kan så ekonomin blir bättre. Man är ju inte särskilt kaxig med mammapengen, just sayin'

Jag gav inga löften igår för jag vet att löften är till för att brytas. Jag ska kämpa på som vanligt med livet och hoppas att 2016 blir ett år att minnas. På ett positivt sätt utan separationer och tajkonboende.

Fick jag önska skulle jag vilja vinna på lotto så jag och mina barn kunde bygga oss ett hus. Jag kommer nog att vinna på lotto, så det är dax att börja tänka på hur huset ska se ut. Det är min tur nu!

Hoppas ni haft ett bra slut och en fin början på det nya året.

God morgon❤️



RSS 2.0