Hemorrrojder under ögonen?

Efter en härlig em så sitter jag här nybadad med hemorrojdsalva under ögonen. Jag har hört att man ska bli av med sina påsar då. Väl värt att kladda på så man slipper att se ut som en panda..

Hur fräscht det än må låta, så har den inte legat i någons röv innan utan det är en helt fräsch tub.

Tror ni det fungerar?

Ikea var bra, julbordet var inte bra. Dom hade slut på rödbetssallad... Dåligt!

Ingen gran blev det, hade hela bilen full med shopping och ungar. Det fick duga, kunde ju inte lämna någon unge kvar.. Fast det känndes lockande när dom började bråka på väg hem.

Nu måste tantrumpöga sova. Jag ska jobba imorgon.

Puss ❤️



Det här med hjärterum

Oj vad det blåser ute. Ingen ide att fixa frillan. Inte för att jag brukar göra det, men ändå. Jag har inte en "bad hairday" jag har mer ett "bad hair life" brukar gå och lägga mig med blött hår och vaknar upp som ett troll. Tänker varje gång att OJ det här var ju inte bra. Nästa gång ska jag låta det torka innan, men så gör jag det igen..

Skit i mitt hår, idag tänkte jag ta med dom stora barnen till Ikea för att käka julbord. Tänkte även hänga upp julisar så det blir myspys.

Kanske köper vi en gran också om vi är riktigt crazy. Brukar pula in den i bilen och alla får sitta med taggar överallt, barnen gnäller sällan. Antar att dom är vana med en mamma som är lite hur som helst.

Så här såg det ut förra året. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Visst?

Ha en snoppen dag❤️




Det berör mig verkligen

När man svept två alvedon, druckit kaffe och badat av sig odören från nattens bravader mår man genast mycket bättre.

Hade så otroligt roligt igår, dom är så sköna allihopa. Vi har samma humor och är lika galna. 

Vet ni att man inte får dansa överallt på pubarna? En vakt kom fram och sa att vi inte fick dansa?! Efter lite övertalning så ändrade han sig, man har ju inte fått gåvan att övertala folk utan att använda det. Eller hur?

Dagens fundering; När jag skulle möta upp mina kamrater så mötte jag en romsk kvinna. Hon kunde spanska och eftersom att jag av någon konstig anledning kan spanska (?) så kunde jag föra en dialog med henne. Vi pratade i 10 minuter och vilket elände dom går igenom. Hon grät en skvätt och jag hade lust att ge henne en kram. Men jag vågade faktiskt inte.. Varför vågar man inte ge någon en kram bara?

Jag vågade inte av två anledningar som kanske låter helt wacko.

1. Hon berättade att hon inte kan duscha. Jag är lite känslig för dofter och ville inte riskera att börja må dåligt. Helt knäppt men det är dagens sanning.

2. Mina fördomar säger mig att hon kunde ha länsat mina fickor under tiden.. Så jävla knäppt men så tänker jag.

Dom romska människorna berör mig verkligen på något konstigt sätt. Hade jag varit lite tuff hade jag tagit hem ett flertal och låtit dom duscha och äta. Men så kommer jag på mig själv igen, jag vågar inte för att då kanske dom länsar mitt hem.

Jävla fegis man är. Måste jobba på att vara lite mer crazy och ta lite chanser.

Apropå att våga. Efter att jag suttit på nattbussen och sovit så kom jag fram till Rimbo äntligen. Det va ju svinkallt och jag var trött. Då ser jag två unga killar stå vid bankomaten med en gubbe. Han har antagligen åkt svarttaxi med dom och jag ser min chans att slippa gå. Jag går direkt fram och ber om skjuts.

Jag vågar alltså hoppa in i bilen med två killar jag inte känner för att dom ser så snälla ut, helt själv mitt i natten. Men jag vågar inte krama en person på tunnelbanan där det är massor med folk...

Konstig man är alltså!

Nu måste jag rehabilitera mig själv för att orka med dagen. 

Vi hörs senare❤️








Illa

Känslan när man vaknar upp och vill spola fram tiden tills ikväll.. Den känslan.




Min önskelista

Det här med julklappar.

Jag har ju varit väldigt snäll det här året så jag är övertygad om att tomten kommer att belöna detta.

Utöver det nedan så önskar jag mig snälla barn och fred på jorden. Men det vet vi alla är kört..

Här är min önskelista;

*Doftljus från voluspa. Just den här doften vill jag ha. Älskar godisdofter. Annika sa igår att det va grymt, måste prova.




*Bara Ä L S K A R Lush. Den här julklappen kan få mig glad i ytterligare ett år. Mums, kommer att lukta karamellsnippa efter det här badet.


* En morgonrock. Mamma och Mats trodde jag ville ha en sexiii rackare och protesterade. Jag menar något sånt här mami. Inga snuskkläder, dom köper jag själv förstås... W O R D






Tv som den var förr

Jag avskyr att man inte kan titta på tv som man kunde förr längre. Blir tokig av att hålla på med Apple hit och data dit.. Nej nu måste man bli premiumkund för annars kan man bara lukta på programmet. 

Jag vill ha en vanlig dosa och en vanlig tv, får krupp på det här.

Har ni också så hemma hos er?

När det kommer till tv så var det fanimej bättre förr!

Nu ska jag väll inte börja dagen med att gnälla tänker ni, och det är helt rätt.

Tar en kopp kaffe istället och fokuserar på allt kul som ska hända idag.

Min ena bror fyller 20 imorgon och vi ska fira honom idag. Min mamma har gjort smörgåstårta som jag ska försöka ta det lilla lugna med så jag kommer i klänningen jag ska ha ikväll. För jag ska nämligen åka in och träffa några kompisar i stan. Det kan ju bli huuur kul som helst. Bara jag kommer i det jag ska ha på mig så jag slipper sopsäcken. Den är ju inte så smickrande, fast den är ju regntät förstås..

Tog den snyggaste bilden på Zion nyss. Jag måste nästan bli proffsfotograf. Eller hur? Bara kolla på den⬇️






Glossybox

Sitter i soffan och goffar i mig barnens godis. Hoppas att dom inte märker det bara..

Jag har fått min första glossybox och när jag tänker efter var det preeeeecis det jag behövde faktiskt. Zion blev också lycklig, över kartongen! Han lekte med den minst 1 minut.

Idol nu och då måste man ju titta, måste lära känna Zions lookalike lite bättre. 

Ha en toppen kväll❤️






Mall of Scandinavia

Älskar fräscha centrum och älskade därför Mall of Scandinavia! Kista är för dammigt men dom har en bra foodcourt tycker jag, annars är det prutt. Täby håller rent och fint och ligger nästan ett stenkast från mig. Om man är grym på att kasta menar jag då..


Vi har haft en toppendag, fikat och pratat och shoppat lite. 

* badskum från Lush - älskar deras bubbelbitar, jag och Zion har prövat en liten bit, och idag hade vi problem med skumdoseringen.. Men mysigt var det fast jag knappt såg honom bakom allt skum...

* duschskum från Rituals, har en ny favvo doft nu. Köpte även en deo, nu när man blivit tant måste man parfymera sina hålor.

* matta från H&M, för att jag ville

* strumpor till Zion, så han slipper ha bandage runt fötterna.

* läppstift, för att jag ska gå ut imorgon och behöver vara lite snygg.

Sen blidde det inget mer förutom fika, mat och juice, den jävla juicen kostade 62:- för en juicejävel!? 

Just det, när jag sagt hej då till Anki så gick jag och böt blöja på Zion. Efter det blev jag så väldans hungrig att jag var tvungen att sätta mig och äta. För det är ju det man gör när man är hungrig. Sen satt vi och tittade på den fina fontänen en stund innan vi stack hemåt.
Nu ska jag äta igen... Inte konstigt att man är lite fluffy alltså.


Den dyra juicen och två snygga tjejer⬇️




H U R R A

"Vad är det för en dag, vad är det för en dag? För det är ingen vanlig dag för det är dejt med Annika idag. Hurra hurra hurra"

Exakt så är det. Jag och Zion ska till Mall of Scandinavia och möta en kär gammal vän.

Vi ska skrota runt och hoppas att någon inte får för sig att bomba stället, samtidigt som vi ska umgås på vårt vis. Hon och jag har nämligen samma humor och brukar ha väldigt skoj. Vi har känt varandra i hundra år och vet allt om varandra.

Det är henne jag pratar med om jag har någon konstig konspirationsteori och hon är den som hjälper mig att utreda detta.

Först kaffe och sen kör vi mot Solna.

Moorning ❤️






Ligger här skinande ren

Idag när jag stod och sminkade mig så såg jag att jag har synliga muskler på ryggen, trodde inte det var möjligt eftersom att jag är lite "fluffy" just nu. Jävlar vilken krallig brud tänkte jag när jag såg mig själv. Lovar att ta bild när jag ser dom nästa gång så ni får se vad jag snackar om. Lova bara att inte bli avundsjuka på mig!

Nyss hemkommen efter ett cirkelfyspass och donator 2 sa till mig att skynda mig in i duschen så skulle jag få massage sen... Här ligger jag nu och väntar, skinande ren.

 Men vart är han?

Aja, den som väntar på något gott ni vet...

Undrar vad det blir för sorts massage förresten?

Sov gott❤️










Bjuden på klubba..

Vaknade upp vid 05 och tog fram gummiklubban ur hemliga lådan..

Pion somnade om igen och vi vaknade igen vid 07. Så himla bra att jag kom på vart jag lagt klubban.

Klubbordet För mig vidare till dagens fundering; Har du någonsin blivit bjuden på klubba?

Det har nämligen jag. Så här var det. Utan att nämna några nämn så satt vi ett gäng på en bjudning.
Ena snubben blev lite slirig och började helt plötsligt fråga ut mig.. 
- Gillar du klubba? Du gillar klubba va.. 
Han upprepade detta flera gånger, varav jag som var nykter försökte att skoja bort detta med att säga att en annan som satt vid bordet Ä L S K A R klubba.

Hans tjej kom och frågade vad han höll på med - .... Vad menar du?
Han brydde sig inte om henne utan fortsatte sin klubbterror!  

Frågan är vad man ska göra i en sådan situation. Hur hade du gjort om det var din snubbe eller om det var dig han frågade?

Jösses! Inte ser jag ut som någon som gillar klubba? Och vilken sorts klubba han menade orkar jag inte ens tänka på...

Bye❤️

Guds bästa barn⬇️









Kokosoljan..

Hittade kokosolja i skafferiet och tänkte att det blir ju perfekt till mitt och Zions bad..

Hur tänkte jag?

Zion och Jag blev hala som ålar. Jag hade svårt att hålla honom i styr eftersom att han far runt som en vilde.
När bebis hittade en duschkrämsflarra blev han ännu vildare och den nästan nockade honom för att den for upp som en rekyl samtidigt som jag försökte hålla i honom.

Vi blev iaf väldigt mjuka och sköna efter badet och ingen drunknade.

Nu tar jag mig en kopp te, pratade just med Sandra och längtar tills hon kommer hit. Vi ska ha så väldans roligt hon och jag. Utan kokosolja.. Det brukar bli slirigt ändå.

God natt❤️

Förr i tiden då han låg och gnagde på sina tår..⬇️










På en öde ö.

Om du och jag kapsejsar någonstans så be inte mig att bygga läger. Be mig inte heller att döda djur, det jag kan bidra med är ett väldigt trevligt sällskap och att plocka kokosnötter. Det såg jag live när vi var på Tobago, såg inte alls svårt ut.

Så jag har alltså försökt att få ihop ett "tipi" tält till barnen snart två timmar.. Det är svårare än plockepinn ska jag säga dig.

Nu är det Iaf färdigt, nog med projekt för idag alltså. Hur kan något man tror ska vara en baggis vara raka motsatsen? 

Mamma håller på och syr en dyna att lägga i också, vet förresten inte om hon börjat men inom ett år borde den vara klar.


PS. Kan behöva terapi efter detta.

Kali, vår alldeles egna kokoskille⬇️

Det förbannade tältet och en besökare⬇️







När man har något i munnen

Har fått några thailändska kakor av min kamrat, såååå goda!

Skiter i att banta atm. Sommaren är långt borta..

Tog en superhet bild till er. Observera finnen på kinden och mitt blåa bhband.

Man får vara nöjd över att ha något i munnen dessa dagar. Just sayin'

No filter needed!




Busy doing nothing At all

Det här med att vara "busy doing nothing at all" beskriver min dag hitintills..

Man har hundra grejer att göra, men det slutar med att man sitter och funderar på livet ochspelar spel som får hjärnan att växa med Elin.

Dagens fundering; om jag spelar spel och tänker, då gör jag ju något. Men gör jag inte något utan att göra något?

Igår gjorde jag något, jag tränade.
Den sneda svarta är jag! 

Hej hej❤️











Snyggaste mössan jag sett

Överlevde badet och Zion tyckte det var superkul. Han sover nu som en stock..

Är det på riktigt? Kolla min mössa, orkar inte! Bad en som tittade på att fota oss, inga problem alls. Sitter man bara där så sätts man i arbete pronto.



Hånar vädergudarna mig?

Vaknar upp och tänker, mm mm mm det här blir en toppen tisdag. Zion tog sovmorgon till 06.10 och jag sätter på kaffe. Allr känns så bra tills jag tittar på termometern. Det är ju nollgradigt ute!

Är det ett hån mot mig? Jag som nästan fått feber av att barnen inte haft vinterkläder. Nu räcker det nästan med T-shirt för tusan!

Kommer också på att jag och Zion ska på babysim.. 
Anmälde honom för att donator 2 ville gå, tittar sen på hans schema och ser att han kommer att kunna gå typ 1 gång. Det blir alltså jag som måste vala i plurret..

Vi har också missat badet 3 eller 4 gånger. Först hade bekräftelsen lagt sig i skräpkorgen, sen blev vi sjuka.. Fick återsim och då hann donator 2 inte ner. Så vi va sjuka igen helt enkelt.

Det kostar en förmögenhet och det gick inte att avboka, anmälan är bindande.

Bara att ta på sig sin lille bikini och se glad ut, måste också raka bort pälsen så jag inte ser ut som en brunbjörn..en tjock brunbjörn.

Vad använder ni för typ av swimwear?

Mina kamrater skrattade nämligen åt mig när jag berättade att jag använder en bikini med "brasiliansk" rumpa, även i badhuset. Vägrar att ta på mig ett tält när jag badar med mina barn. Man måste visa det man har på ett bra sätt känner jag. 

Hur tänker ni?

Kaffe och peppning inför valandet atm.

God jävla morgon❤️

Bjuder på em bild från ett av Zions första bad. Här i Spanien.






Täby C

Donator 1 misslyckades med shoppingen fick jag reda på imorse. Försöka få tag i en människa som låtsassover är inte så lätt.. Det vet man ju av egna erfarenheter..

Jag, Char och pion fick oss en utflykt till Täby. Char har velat ta hål i öronen i flera år, oklart om det är jag som påverkat henne eller om det är en egen ide låter vi vara osagt.

Först fick hon klippa sig, vi börjademed det enklaste. Sen gick vi in i ett rum och hon fick välja smycken. Dom prepade pickorna och char ville då banga. Hon fick dom berömda "kalla fötterna".

Så här lät det, vi viskade; 
 Char - Mamma jag vill inte.
Jag - vi kan inte gå härifrån nu, man får inte det.
Char- maaaamma jag vågar inte!
Jag - men snälla, det är ju som att få ett myggbett typ. Nu provar vi 1 iaf. Man kan inte strunta i saker för att man blir rädd.


Pistoltjejen kommer fram med två pistoler och Char svimmar nästan. Hon förklarar att dom ska rita först sen köra båda på en gång.
Char ser chockad ut när dom sätter pickorna mot snibbarna och nyper sig i armen. 
Ett "poff" och några tårar av både glädje och skräck trillade ner för hennes kinder.


Men det blev visst den bästa och värsta dagen i hennes liv.

Godnatt❤️







Prankad

Hahaha har idag blivit "Prankad" av min bror och hans kompisar. Tror jag!?

Nån snubbe skickade medd till mig på fejan och jag har misstankar om att det är dom. 

Misstag 1; Personen vet vart jag brukar bo, fast jag inte står skriven där. 

Misstag 2; Kontot är påhittat, måste vara det. 

Misstag 3; Personen säger att han kommer vid 22 och dricker kaffe. Det är när den personen jag tror det är slutar sitt jobb...

Är man detektiv så är man.. Fick mig ett gott skratt iaf. 

Har hotat med att köra över vederbörandes fot och annat kul. Hoppas bara att det är ett skämt, annars undrar säkert stackaren vad jag är för psyko!

Hahahaha orkar inte.

Får man sno andras bilder och använda som profilbild? Snygg va han, vem vet mitt vackra nylle används kanske också av någon. Bara personen gör det på ett roligt sätt så är det helt ok, Inga snuskbilder eller tråkiga skämt bara dom måste vara fyllda med skitroliga saker! Enda kravet.


Återkommer om min dag när jag lugnat nerverna lite, Hahaha sjukt jävla kul.

Payback is a bitch guys 





Moter Mothana Magid

Slår på tvn och ser på nyheterna att den misstänkte släppts. Han är nu inte misstänkt för något brott längre.

Dagens fundering; Hur blir man misstänkt för ett så allvarligt brott som just terrorism?

Om han är oskyldig, varför har man då från början misstänkt honom? Hur kan man slå på stora trumman som både media och polis gjort utan att han har gjort något? 

"Ingen rök utan eld" finns det ett ordspråk som säger, stämmer det även här?

Moder Mothanna Magid är nu en fri man, om han är oskyldig så är hela hans framtid förstörd. Vem ska kompensera det? 

Så otroligt läskigt det är att man helt utan anledning(?) en dag kan få hela livet förstört. Och ser man till en som kommer från ett krigsdrabbat land så har man med största sannolikhet redan gått igenom en massa hemska saker, och får nu detta kastat i ansiktet..

Vad händer om han ändå är skyldig då, skrattar han åt oss bakom ryggarna och är överlycklig över att det svenska rättsväsendet failat totalt?

Visst är det bra att man tar in människor man misstänker på förhör, MEN måste man gå ut med bild och namn innan man vet att det hela är sant?

W O R D

Har ett I-landsproblem att ta itu med just nu, släpper nu detta för att fokusera på donator 1 som inte svarar om vintergrejerna..

Morgon puss från mig till er❤️













Skinnflöjt om man har tur?!

Summering av helgen då det blev vinter;

* Bakat pepparkakor.
Det här året utan att mamman fick spunk inombords. Brukar annars känna paniken stiga när barnen hafsar och slafsar men inte iår inte. Jag blev tvärtom, helt nöjd och stolt över att dom kavlade och meckade med degen helt själva!

* Ätit massor med socker.
Godis, varmchoklad med grädde och minimarshmallows, amerikanska pannkakor med ett ton florsocker på och druckit lärre. Tur vi har tandborstar i det här landet och inte bara pinnar att rafsa med...

* Spelat spel

* Gått upp alldeles för tidigt 

* Varit på familjejympa 
Då är det tillåtet att äta mängder med sötsaker väll?

* Tagit upp kattskit i duschen
Kattjäkeln pissade på toarullen också, jag klev i pinkresterna. Blev nästan en fin fäll att hänga på pallen..

* Nästan åkt till Täby C
Fick tag i donator 1 och lurade honom att jag inte skulle hinna så han fick åka. Man är ju inte blond under det svarta för inget liksom..

* Ätit sushi med Zeb och Zion
Char-lee ville ha pizza så hon fick dejta sin morbror som tyckte likadant..

* Provfärgat håret grått via en hemsk app.
Bilden blev hysteriskt rolig men jag vet ju inte om jag vill se ut som ett troll..

* Varit på dejt
Två gånger i telefonen, mycket roliga saker har vi att prata om mina kamrater och jag..

* Fått lära mig english på nytt vis
"And the baby welling and the raon raon all the baby stool"

Den kan ni klura på. Det är Char som berättade för mig vad som hänt hennes bror.

Nu ska jag sova, kanske får man spela skinnflöjt, kanske inte.

Godnatt❤️












Appar

Varför fungerar apparna aldrig för mig?

Laddat hem säkert 4 olika "swap face" appar och ingen verkar fungera när jag använder dom.

Har ju sett att dom fungerar för alla andra, varför i hela friden fungerar det inte för mig da? 

Dagens fundering; Är det svårt eller är jag en obegåvad oteknisk mupp?

Skulle prova om jag skulle passa i silverfärgat hår och här är resultatet...

Jag ser ju ut som en sagofigur.

Hahaha, orkar inte!




Vinter i år igen?!

Ja, vinterkläder var det ja.

Samma sak vaaaaarje år.

Det blir visst vinter i år igen och mina barn har som vanligt inga vinterkläder när detta ovanliga fenomen inträffar. Bor inte vi i tropikerna?

Varför gör jag inte som alla andra mammor och handlar i tid?


Donator 1 litar blint på att jag ordnar detta varje år? Medan donator 2 har fattat vinken och ordnar själv en overall till sin unge.

Minns en vinter när det bara var Char-lee som trillat ur snippan. Det började plötsligt att snöa, eller det blev snarare snökaos och jag hade varken vinterkläder eller vinterdäck.. 

Char-lee fick ofrivillig ledighet från dagis och vi körde i 30 km/h till Norrtälje för att inte köra ihjäl oss hon och jag.

Och eftersom att didriksson hade fått bäst i test det året var det ju en sån jag ville ha. In och ut ur butiker, och tillslut "tattaaaaaaa" du får gå på dagis imorgon min älskade. 

Vintern var räddad!

Med eller utan snökaos sätter vi oss i bilen lite senare för att åka till Täby. Dax att handla tror jag allt..

Tänker bli vuxen till nästa år, för nu har jag fått nog!

Kaffetajm för att lugna nerverna.

Morning❤️

PS. Zeb kanske kan ha brallorna på huvudet, så blir det både mössa och halsduk om man knyter benen runt halsen.

Ett problem löst bah ..




Snusk igen

Ögonlocken hänger nere vid knäna just nu men jag hittade en svinkul bild jag vill dela med mig av innan jag somnar.

Sånt här är verkligen så roligt! 

Hoppas att ni haft en mysig lördag.
Glöm nu inte att pussa näsan innan ni somnar❤️



Twinkel Tush

Igår läste jag om ett smycke man kan köpa för att, när man tar bilder på sin katt, ska slippa få med röven. (Hålan)
Det hetaste smycket på marknaden tydligen och namnet på den fantastiska (?) uppfinningen är Twinkel Tush.
 
1. Är det här verkligen på riktigt? Och vem är personen som ligger bakom idén? 

2. Varför vill man hänga ett smycke i kattens anus? Skulle du vilja ha något dinglande i stjärten?

3. Och sista funderingen, varför ska man promt ta kort på katten bakifrån?

Det kan ju bara inte vara sant! Pissar på mig av garv.

Nu väntar vi besök, pepparkakor ska bakas för att tjuvstarta advent.

På återseende❤️




Löss

Det här med löss.

Fick hem en lapp av donator 1 som han fått av skolan, där stod det att alla ska luskammas för att undvika att lopporna sprider sig.

Löss måste vara något av det snuskigaste jag vet. Jag har ett trauma från när jag var liten nämligen..

För många år sen satt jag, mamma och hennes vännina och pratade. På något vis kom jag på att hon hade en väldigt blank hårbotten och frågade om jag också hade det.

Efter att dom tittat och konstaterat att min inte var lika blank så hittade dom en svart lite grej. Skojade om att det var en lus och la ner den på spisen, som på den tiden var en vit variant med svarta värmeplattor. Då började den jäveln att krypa, det var ju en LUS!

Jag skrek och grinade, mamma blev hysterisk och började kamma igenom mitt och alla andras hår. Det pedagogiska går tydligen i familjen.. Vi är så otroligt harmoniska.

Mamma ringde mormor som kom med lusmedel - Tenutex.

I 24 timmar brände det som eld i mitt huvud, hade det varit fler än 1 lus hade dom med största sannolikhet förintats. Känns som om att man skulle kunnat döda vad som helst med skiten.

Vart jag vill komma med detta, för mig snabbt över till dagens fundering; nu när jag sökte på just Tenutex såg jag att det även används mot flatlöss!!?

Flatlöss får man på snippan eller på snoppen right!?
Förstår inte i min vildaste fantasi hur man ska kunna ha medlet där. Min snippa skulle inte funnits idag om jag haft oturen att ha haft flatisar istället för loppor, den skulle med all sannolikhet varit borta. Så starkt är medlet!

Någon som blivit könsstympad av just Tenutex?

Fortsätter att dricka mitt kaffe och jag känner mig lyckligt lottad över att ha snippan kvar, den används flitigt på många olika sätt.

Avslutar det hela med en bön. "Gode Gud, låt mig inte hitta loppor på barnen. Risken finns att jag börjar tjura igen och skrämmer mina barn så dom får men för livet. Amen"

God morgon❤️







Min dejt

Nu ska jag dejta världens bästa människa via telefon.

Rökta räkor, vitlökssås och ett glas julmust(?) får bli dagens festliga tilltugg.

En liten fundering; är ni såna som äter bajsranden på räkorna eller tar ni bort den?

Ni som behåller den, varför äter ni bajs?
Åkej att jag dricker vatten, fiskarna pippar ju där men det är ju renat..bajset på räkan är fortfarande kvar. Så jävla nasty tycker jag!

Ha en toppenkväll hörrni.

Min sjukt snygga dejt❤️ ⬇️
PS. Det går i släkten




iPhone issue

Man kan tydligen inte tappa en iPhone i golvet hur många gånger som helst utan att den går sönder, dåligt!

Visste ni att man kan få stötar som ilar in bakom örat när man pratar i en krashad telefon? Man kan också få uppskurna fingertoppar..

Tror ni man kan få strålning in i hjärnan och dö?

Bara några funderingar och ett konstaterande. Upplever nämligen detta dagligen these days, just sayin' 

Väljer att visa mina fina fransar istället för mitt tråkiga öra. Såhär fin blir man när Elin kört loss. Kolla inte på brynen, dom är under uppväxt just nu, även ben och mus ska bli håriga så dom inte fryser i vinter. 





Livet som mamma

Inatt låtsades jag sova den första gången Pion ville ha mat. Man tror att det inte märks att man maskar men tydligen hade donator 2 märkt på hur jag andades att jag va vaken. Haha, orkar inte..
Den andra gången är det oklart om jag låtsades igen eller inte märkte att barnet vaknade..

Vaknade till liv 06.10 och kände att jag fått sovmorgon. Sweeeet!

Båda dom stora barnen har idag utryckt sin tacksamhet (?) för sin mor.

Char-lee fick ett smärre utbrott i bilen när jag försökte ha ett allvarligt samtal med henne och då var jag tydligen världens sämsta morsa. Såhär lät det - jag hatar mitt liiiiiiiv, du är världens sämsta mamma som baaara retas!

Sen fortsatte det med Zeb, som efter att han inte fick ha ipaden sa - jag önskar att jag inte hade någon mamma!

Sicken jävla toppenstart på dagen.Tur man är så jävla poppis.

Kompenserade dock detta genom att spela 4 i rad med Zeb. Det är en sak som är konstig, det är när han jämt vinner. Hans regler är ju inte schyssta!

Ska ta med Zeb till Elin idag när jag ska få päls. Köper med mig någon form av bakverk och matar Elin med tänkte jag. Vill ju inte att hon ska svälta nu när hon är gravid...

Kanske blir poppis hos henne iaf!? Tror jag blir utnämnd till årets polare faktiskt.






Smisk

Mitt fjärde träningspass avklarat, känner mig glad över att ha kommit igång men är sjukt rädd för dom stora speglarna i lokalen. Det är någon som liknar mig jag ser varje gång jag är där, det kan inte vara jag dock för personen i fråga har feta armar, tjocka lår och valkar.. Det är verkligen inte jag, fast hon är väldans lik mig.

Efter passet jag smiskat av ikväll ville donator 2 att jag skulle hämta pizza till honom. Sviiiiiinsvårt är det att låta bli att nalla. Han lämnar kanter och jag kan inte låta bli att nafsa i mig några stycken.

Tänker, jaaaajaaa Linda det är nog inte så många kalorier fast jag vet att det är en jävla midjemördare. Lura sig själv för några minuter är man ju proffs på. Tänk om man kunde lura andra oxå, då hade man ju varit nån scary snubbe som typ Scheike. Pervot som smiskar hjärndöda ( eller perversa ) damer ni vet!?


Är det inte obehagligt att man kan få folk att göra vad fasen som helst?

Nu säger jag åt er att hoppa i säng. Hoppas ni lyder.

Godnatt❤️

En grönsak

Känslan man får när man vaknar helt utan funderingar. Har jag blivit en grönsak?

Just när jag tänkt ordet grönsak poppar den första funderingen upp. Puuuuh!

När man som jag, jobbat med samma sak i över 10 år avstannar hjärnverksamheten. Utvecklingen blev obefintlig och jag kunde knappt tänka, och inte skriva heller för den delen..

Tittar tillbaka på gamla inlägg och blir på riktigt rädd för mig själv! Ska man inte kunna skriva fast man inte gått i skolan på länge? Är inte det som att gå eller cykla? Skulle jag ha glömt bort hur man går om jag inte satt mig själv i skolbänken igen? 

Jävligt läskigt det där.

Behöver alla omväxling eller är det bara en del som behöver utmana sig själva?

Nu när jag gått i skolan och både skriver och tänker så jädra bra, funderar jag på att söka till Mensa. Kan Viktoria Silverstedt så kan jag!

Om jag fick välja en grönsak att vara om det skulle bli så att jag fastnar permanent, så väljer jag purjolöken. Den är lång, smal och lagom stark. Gillar också att det är lite spretigt på toppen. Sparrisen är också snygg, men det är mer likt min syster Sandra. Toppen är så perfekt på något sätt, och jag gillar när det är lite hur som helst..

Kanelkaffe och Nyhetsmorgon just nu.

Morning to ya❤️






Glossybox

Mamman bah - Äre här de är party?

Så känner jag idag när alla barnen somnat. Vi har haft en fin dag men jag är nu glad att dom sover. Mami tajm!

En kopp te och en prenumeration på "Glossybox" smällde jag till med nyss.

Någon som har boxen? Hit, shit eller Pitt?Verkar så spännande att varje månad bli överraskad. Kanske blir jag mindre impad när jag får hem den, men just nu känner jag mig som om att jag väntar på  tomten alltså!

Gillar jag inte innehållet så ger jag det till Char-lee om hon nu vill ha det, eller någon som fyller år, för då har personen i fråga inget annat val än att se glad ut och ta emot gåvan. Eller om det är en snygg förpackning kanske jag ställer upp den på hyllan för att det ska se lite fancy ut. Fint ska det va!

Så otroligt svårt det är att handla kläder till sin 7- åriga dotter btw. Har ni det problemet? Hon vill verkligen inte sätta på sig vadsomhelst, tycker själv att jag har skiiitbra smak men hon ratar det mesta. Bäst hon får välja själv, jag fattar bly som hon säger!? 
Fatta bly? Vad betyder det egentligen..

Hörrni, nedan ser ni en tam Ärta. Fatta bly ❤️ 




Dåligt ölsinne, genfel!

Läste i dagens Metro om att "dåligt ölsinne" kunde ha att göra med en genmutation. Enligt forskningen var ofta dom här personerna även mer impulsiva  som nyktra.

TUR man är så lugn och planerad.

W O R D!

Apropå det här med gen och gen. Varför i hela friden är man ute med sin katt?
Har en granne som jag ser varje dag promenera sin katt!? Släpp ut kattjäkeln bara och låt den skrota runt. Det är ju inte en hund som man måste passa 24/7. Låt fanskapet få lite fritid så den kan göra det katter gör, typ jaga möss eller annat skit.

Har kattkvinnan fel på sin "förstå att det är en kattgen" tro? För mina gener är det ju inget fel på..










Deep talk

Idag är en bra dag.

Jag fick sova till 7, Zebulon är på bättringsvägen och jag har precis gjort en beställning på babyshop. Har även bokat pälstid med Elin så jag slipper se ut som en skallig katt och sitter nu i lägenheten med mina två barn ser på när målaren gör fint. Zion gnäller lite och jag frågar om han vill ha smisk, han svarar inte..

Dagens fundering;
Vad händer med barnen när man separerat? Bryr man sig om vart man bor eller blir det vad man gör det till? Hjälper man barnen att lära sig att förstå att livet går upp och ner eller gör man dom otrygga? 

Om jag ser till mig själv så flyttade vi 8 gånger från det jag föddes tills jag fyllde 18. Försöker tänka tillbaka på hur jag kände det och kan bara minnas att jag var otroligt pirrig och förväntansfull varje gång över hur det skulle bli. 

Var det så att det var mammas förtjänst att jag alltid tyckte det skulle bli kul att få nytt boende eller är det min personlighetstyp som anpassade sig efter hur situationen såg ut? Hur kommer mina barn att ta detta?

Många saker som snurrar i huvudet och som tiden får utvisa.

För att lätta upp inlägget, måste jag dela med mig av en grej som hände imorse. 

Jag och Zeb plockade fram kläder när han plötsligt utbrast - what a FAKK, det liggej en väska i min garderob! 
Kunde ju inte låta bli att skratta fast jag vet att det är fel. Vart har han lärt sig det? Inte kan det vara ifrån mig.... 

Bjussar på bilden som florerar överallt och som jag tycker symboliserar mig.
Så jävla rolig!








Det här med mat..

Jag är besatt av mat, därför är det sååå svårt för mig att leva på ett salladsblad om dagen. 

Har funderat på hur jag fungerar och kommit fram till att jag nog måste laga mindre god mat. Då kommer jag automatiskt att äta mindre, right?

En av anledningarna till varför jag funderade över detta nu är pga den sjuuukt goda maten jag fick mosa i mig idag. Thaimat, hemlagad thaimat fattar ni?

Bilden jag kommer att visa er innehåller rätter som är bland det godaste jag ätit. Skit i att det inte är fint upplagt osv, maten smakar fanimej gott! Den ligger nere i min tarm just nu och väntar troligen på att få se dagens ljus igen, dock i en annan form, färg och doft.

Om varje dag skulle vara en sån här matdag skulle jag förmodligen väga 159 kg och då skulle det inte vara speciellt kul. Jag vill kunna ligga på rygg och vända över på mage utan att guppa som en sköldpadda. Jag vill kunna springa efter mina barn när dom är olydiga för att sen sätta dom i skamvrån osv. Ni förstår tänket va?

Jag, Zeb och Zion hänger i köket och lagar middag atm. Donator 2, som heter Linus är med Char-lee på ridning. Idag är jag en bra mamma som stannar hemma.


*Köttfärsgrejen är min absoluta favorit, såsen smakar starkt, surt och så inihelvets gott.





Squats!

När man tror att man ser ut på ett visst sätt och när någon berättar verkligheten.

Häromdagen fick jag berättat för mig av donator 2 att Zion har ärvt sin rumpa av mig. 

Känslan som uppstår när man tror man är lik bild 2 och inte bild 1...

Bara att börja squata Hörrni.

Men först kaffe, god morgon ❤️






Dagens middag

Tänkte lägga ut vår middag men glömde bort det och kom på det när allt va slut..

Typiskt!

Vi åt pannkakor iaf..

Status just nu; lilla barnet sover, mellan tittar på tv och stora är på jympa. Och jag är besviken på pannkakssituationen..


Ha en fin kväll ❤️




En polare i röven?

När ens barn är sjukt och den enda termometern man har hemma är en man pular in i bakdelen, är situationen inte den enklaste. Speciellt inte om barnet som är sjukt är 4 år och när han har en storasyster som står brevid.

Char-lee står brevid sin bror och säger - AJ, det kommer göra ont Zeb..
Varav Zeb, som innan den kommentaren inte verkar brydd alls börjar grymta.

Under tiden fortsätter den pedagogiska syrran att oja sig och brodern börjar gråta.

Vad gör man då?

Då fullföljer modern sitt uppdrag medan hon förklarar och visar med händerna huuur stor en bajskorv är och huuuur liiten tempen är i jämförelse...

Efteråt skrattar vi alla 3 åt allt och dom har glömt det hemska (?)

Ipren och alvedon för att barnet ska må bättre och en isglass som plåster på såren.

Bli frisk fort Zebbis💙




Skamvrån

När barnet inte sköter sig så hamnar det i skamvrån..

Här hemma kör vi uppfostran på gammalt vis, hur gör ni?

Om det fungerar? Ingen aning faktiskt men barnet blir tyst för en stund. Antar att han funderar över sina synder.




Inte Findus men ändå..

Man inser att man är en dålig kattägare när katten tjatar på en tidigt på morgonen och man inser att kattmaten är slut. Slänger ut katten i tron om att hon ska vara nöjd med att käka råttor eller fladdermöss (bevittnade det en gång i somras och har men fortfarande) 
och katten försöker bryta sig in igen.

Släpper in henne och tittar i skåpen efter något kattvänligt.

Välling? Flingor? Rån? Hon gillar ju Zions rån, men jag tror inte hon vill äta 115 till frulle. Då ser jag fiskbullar i dillsås som man ändå inte kommer äta upp. Är man hungrig äter man väll allt? (Vet att hundar käkar bajs, katter äter kanske också det?)

Det måste hon ju ändå tycka om tänker jag och öppnar burken, tjat från en katt orkar man ju inte med på morgonen..

Hon blir skitglad (tror jag, katter viftar ju inte på svansen direkt) och mumsar på.

Man tager vad man haver.

Lugn och ro igen, jag och Pion kollar på babblarna och Zeb sover.

Gomojjon❤️




Det här med sperma!?

Jag fick en present av min syster innan hon åkte till Malta, en live it box där man kunde välja på en massa kul att göra.

Jag bokade in en ansiktsbehandling som jag utnyttjade förra veckan.

Såå otroligt lyxigt och uppfräschande, kände mig minst 10 år yngre efteråt. Oklart om det syntes..

Skitsamma, efter behandlingen så fick jag med ett flertal prover på produkterna hon användt..Alltså, använder folk så här många produkter i nyllet varje dag?

Morgon och kväll olika prylar, när måste man gå upp om man ska hinna med allt? 75 timmar innan man ska iväg? 

Jag använder i nuläget tvål och hudkräm typ, men eftersom att jag börjar mogna ( tänk er en vindruva Som legat i solen, typ snart ett russin) så måste jag nog snart ta tag i saker och ting.. Antingen men de 100 krämernas väg eller så hörde jag något om att sperma skulle vara bra för att föryngra huden!? ( om man äter det, lever man längre då?)

Billigare att be om överbliven sperma än att köpa svindyra krämer.. 

Får fundera på det här ett tag.

Trevlig kväll❤️




Snoppen & Snippan

Nyss när jag lyssnade på NRJ så höll man på med ett test, man testade en intimdeoderant.

Tre män drog ner brallisen för att en sen fick paketet besprutat med deon.

Nu är dom tre ute på en timmes promenad och sen ska man lukta till sig vem som inte luktar pungjuice.

Hahaha det är så sjukt jävla roligt tycker jag, älskar sjuka grejer.

Funderingen för morgonen är ;
Ska snippan och snoppen inte längre lukta firre utan blomma nu? Ska man också käka ananas för att den ska smaka gott och undvika sparris?

Använde rövvärmare i bilen nyss, Det bränner som tusan just på ena skinksidan och ena låret. Känner nu när jag sitter på bussen att jag blivit skadad. Den verkar ha gått bananas! Har musen blivit svettig så jag också behöver deo tro?

On My way to work,

Ha det❤️

http://youtu.be/8Wp9iNINHMc


Idol Martins look alike

Jag måste ha blivit befruktad i sömnen av Idol Martin?!

Ser ni likheten? Hahaha, jag orkar inte!





Den där knappen ni vet!?

Känslan när man vaknar upp ur sin bubbla och inser att man åkt för långt.

Känslan som uppstår när man inser att man varit så fokuserad på det man nyss gjort att man stängt ute allt ljud och rum och att man kanske missar bussjäkeln pga det. (nackdelen med att åka kommunalt när man bor på landet)

Igår när jag var på väg hem från jobbet så fastnade jag med min syster i en chatt. Vaknade till liv när jag efter en ganska lång stund kände att allt tagit för lång tid. 

Mycket riktigt, jag hade använt min avstängningsknapp som jag skapat för att ibland stänga ute tjat och hörde helt plötsligt inte att tubgubben ropade ut min hållplats.. Vi har ju så smarriga saker att prata om jag och min syster!

(Alla har väll en sån knapp btw?)

Ingen fara på taket men det är ju helt otroligt vad man blir vimsig, när det man tror ska bli en rutinresa blir något helt annat. Fast sålänge man hittar hem tillslut är det väll ändå okej?

På väg hem nu också, idag gick jag av där jag skulle...

Hade jag tagit kort på mig själv i det ögonblicket hade jag sett ut såhär. Mest som den vänstra faktiskt..
Just sayin'



Char-lee och Zebulons Fiina pumpor❤️





Apropå Paris ❤️

Senaste tiden när jag kört när det är mörkt, så har jag sett möss springa över vägen.

Dom springer under bilen och jag har funderat på om jag kör över dom eller inte!?
Känner man när man kör på en liten mus? Den frågan är svårt att svara på för mig då jag inte stannar och tittar efter.

Borde jag göra det? För när man kör på ett större djur så stannar man och ser efter om man måste hjälpa den att dö och ringa polisen.
Nu har jag ju inte kört på ett större djur (än) men varför är dom små mössen mindre värda har jag funderat på? Man kan ju inte tvärstanna och riskera en krock för en mus skull?  För man riskerar ju inte att skada sig själv av att köra över den. ( om det inte blir bananskalseffekten då?)

Har alla samma värde?


Tänker på bombningen i Paris, det blir ett väldigt ståhej när man dödar folk där, med all rätt!  Fruktansvärt är det, MEN alla som dör av liknande händelser varje dag runt om i världen då? 

Är alla verkligen lika värda?

Eller är det som med mössen ungefär? Att man knappt bryr sig? Blir det så påtagligt för att det händer så nära oss där vi kan relatera till det på ett annat sätt?

Otroligt tråkigt iaf och snart vågar man sig inte ut på platser det är mycket folk?

Nu dricker jag kaffe och funderar på om jag vågar gå över sergelstorg idag på väg till jobbet...

God morgon iaf hörrni, för vi är ju ändå lyckligt lottade som får vakna upp idag ❤️







Då selfies inte fanns

På den tiden när man inte kunde se korten  innan dom framkallades...

På väg från Egypten 




När pappa säger

Känslan som uppstår när pappa skickar meddelande om att man ska köpa en lott.

Eftersom att jag lyder min far köper jag såklart en lott,  en lott jag valt ut med en känsla av att just den är den rätta. Pappa skrev ju att han kände något på sig.

Tittar på lotten, tar ett förväntansfullt foto duckfejs delux, för att för er visa hur spänd jag var.

Tar fram mina knöliga fingrar, vässar naglarna och skrapar..

Nu händer det!

Pappa, du måste ju ha menat någon annan lott typ?! För den här jäveln va ju en nitis.

Med smutsig nagel sätter jag mig på bussen mot jobbet.





Olika spermdonatorer

Nu kommer det en fundering till, eller snarare ett konstaterade?!

Två barn med olika spermdonatorer, så lika fast ändå så olika varandra. Ena är blåögd och nästan lite rödhårig och den andra brunögd och mellanblond.

På den övre bilden är det Zebulon och på den nedre Zion.

Detta måste betyda att dom är lika sin mor, alltså mig?

 Tänk sådan söt mor dom har.

God morgon ❤️





Damen från Rumänien

Utanför Ica i min stad sitter det en dam som jag tror är från Rumänien. Hon sitter där dag in och dag ut och "tigger".

Jag och mina barn handlar nästan dagligen och jag både hälsar och säger hej och hej då till henne då. Varje gång tittar hon glatt upp och hon är väldigt förtjust i Zebulon, så hon gullar på sitt språk mot honom. ( han tittar lite skumt varje gång på sitt blyga sätt) 
Jag ger henne aldrig pengar eller saker ( förutom en gång när hon tvingade mig att köpa en deodorant till henne) men hon blir alltid så otroligt glad när hon ser oss, antagligen för att vi ser henne och ger henne ett leende.

Idag när jag kutade förbi henne sa hon högt med ett stort leende - elegant supermum , med en dialekt blandad av svenska och engelska.

Det här gjorde hela min dag och det bara kom över mig att ett leende eller ett hej kostar ingenting. Kanske gör jag hennes dag varje gång jag hälsar och ler mot henne också?!

Snillet spekulerar än en gång..





Sparkar tuppjäveln i arslet

Goooomojjon på er,

Här ligger vi inte och sover bort dagarna inte.  Vi kramar ur dygnets alla timmar för att få ut så mycket det bara går av dagen (och natten tydligen)

När zion, alias terroristen vaknar vid 4-5 på morgonen (läs natten) så brukar jag swisha igång tvn och använda mig av Babblarna en stund, är ni i chocktillstånd för att jag använder mig av det en stund så är ni välkomna att flytta in och ta över skötseln här på dirren. 
Babblarna är så jävla bra, då sitter han still en stund och tittar.. Han kan ju inte gå annars (haha) men han är en rastlös typ som vill att man ska traska runt med honom så han får se allt. Nyfikenhet är ju bra förstås men jag gillar att ta det lugnt över en kopp kaffe på morgonen (läs natten) och låta mina ögonlock släppa från ögat så jag kan titta igen.  

Med dom andra barnen visste jag inte att det existerade några babblar så på den tiden använde jag mig av gummiklubban(?!) 

För att återknyta till rubriken; när jag och min kompis Marie besökte Tobago förra året i december, bodde vi i en liten fiskeby. Vi vaknade varje morgon av en tupp som gormade preciiiiis utanför vår veranda, faktum var att han stod på verandan och gal. Hahaha, skön snubbe det där. Undrar om han lever idag eller om någon annan gäst nackat honom eller sparkat honom i arslet(?)

Nu är vi iaf vakna och idag ska jag jobba ett par timmar.

När kaffet bildar ett hjärta ( för visst ser ni det?) så känner jag att det blir en extra trevlig dag..


   


Tuppen himself
  
 
It's just me, a coconut and a baby belly ❤️ chillin on the beach ( kolla benen, celluliterna attackerade dom på riktigt.. Grose!)






No filter needed

En halvt invalidiserad gravid Elin och en gravid lookalike, alltså jag rev av ett core pass på Friskis & Svettis nyss.

Under passets gång, vilket var en timme så pustade jag högt en miljon gånger och kroppen slet som ett djur för att upprätthålla den jädra hållningen som fröken bad om.. 

Jag klarade det, överlevde hela skiten och är så förbannat stolt över mig (och Elin) för att jag inte kunde hitta på en enda undanflykt som var relevant. Finally liksom, woohoooo I fakkin did it!

Nu är det duschen kvar, och jag hoppas verkligen att jag kan tvätta mitt hår, armarna är inte som dom var för ca två timmar sen precis. Spagetti i skåpet och  på kroppen just nu..

No filter needed när dom här snyggingarna är i farten. Det är en helt naturlig min jag använder mig av också.. Så ni vet bara.







Vad lider jag av?

God morgon, jag har efter ridningen igår funderat på om det jag gör är normalt??!

Hur är ni som föräldrar? Alltså när era barn sportar? 
Är ni den som sitter snällt och tittar tyst, är ni hemma och struntar i träningarna eller är ni den som står och gapar på sidan?

När min 7 åriga dotter vill att jag ska stanna hemma som de andra mammorna betyder nog det att jag inte är så jädrans kul att ha med?!

Åkej, här kommer förklaringen.
När Char-lee ska göra iordning hästen står jag där och säger - du måste borsta lite till där Char-lee, och kom igen nu fokusera lite Char-lee.. (Oklart om hon ens vet vad just fokusera betyder)
Och när det är dax att rida sitter jag nära sargen och viskar eller snarare fräser - korta tyglarna, koooorta tyglarna!

Jag kan liksom inte stoppa det, orden flyger ur min mun fast jag försöker att inte säga något. Är det någon form av tourettes eller vad fan är det frågan om?

Tänker att jag vill vara en engagerad förälder som vill lära mitt barn, samtidigt som jag betalar för att någon annan ska göra det men så ser jag att läraren har 75 andra ungar som oxå flaxar med ben och armar och vill underlätta lite för henne. Hahaha där ljög jag.. 

Nu ska jag och min tourettes dricka kaffe och lyssna på julmusik.











Old school

Solen har gått upp och livet tar helt plötsligt en ny vändning, eller snarare humöret! 

Nu känner jag att det kanske är mitt barn ändå. Speciellt när han mumsar på en hårdmacka med messmör och när det inte riktigt går att urskilja om det är snor eller pålägg runt mun och näsa, då är han lik mig! Kökshandduken är på runt halsen, känns lite som att det skulle kunna vara back in the days, på 1800-talet, då använde dom säkert också sådana. Visst är det nyttigt att få i sig snor? Det har jag hört.
Några kråkor om dagen gör susen för magen? Eller?




Storken får fan sparken!

För ungefär 6 månader sen så kom storken med en fantastiskt perfekt liten pojke till mig, en pojke med en hel frisyr färdig. Han såg ut som ett litet penntroll och då kände jag att direkt att han måste vara mitt barn.  En sådan perfekt liten skapelse var ju helt klart tänkt till mig!
Idag är jag övertygad över att storkjäveln måste lämnat av fel unge!!
Så känner jag just nu för att barnet är sjukt och har hållit sin mor vaken hela natten, känslan försvinner nog när jag får sova en liten stund, men just nu är jag övertygad om att det blivit en förväxling.

Gör om och gör rätt storkjävel, eller skaffa mig åtminstone en barnvakt för sådana här tillfällen. ( efter att ha skrivit detta känns livet genast bättre, jag tror att jag kör en liten dans med babblarna faktiskt, en stomp är aldrig fel eller hur whooohooo )





Tänk er en äggröra..

Nu tänkte jag på min systers begäran, börja blogga igen! ( hon har emigrerat till Malta och tjänar nu pengar på att sälja sin kropp till den som vill ha na')

Ni som följt mig innan och som inte känner mig kan nog inte förstå hur mitt liv ser ut just nu..

Jag ska börja med en sak i taget för att ni inte ska göra i brallan, för det har hänt ett och annat vill jag lova.

Om ni undrar vem det är bakom koppen, så kan ni vara lugna.. Det är bara JAG i ny hårfärg, ny päls på brunögat och några kilo tyngre.. Till det återkommer jag imorgon.
Puss och kram




RSS 2.0