Soolen vars är du?

Tar en kopp kaffe och tittar på regnet.. Längtar till solen, är verkligen inte någon nordbo .. Hade Jockobert velat flytta hade vi dragit men nu sitter vi här i regn och rusk .. Kul.. Verkligen! Sandra kommer och fikar och sen händer det nog inget mer idag. Vad ska ni göra?


Shopping

Char-lee har fått nya regnkläder " nån som provat McKinley regnkläderna? Hit eller shit?" och vindfleece från polarn, ett av mina favvo plagg till barnen faktiskt! Zebban fick en vindfleece och en höstmössa.. Måste hitta stövlar med lååågt skaft för korvens ben är vad man kallar very Berry big lixom. Jocke Nikki och Char-lee spelade bowling och kikade på bio medan jag Nattiz Angelica och Carina shoppade.. Skönt kan man säga.. He he!


Shopping!

En tripp till Kista C blir det idag.. Gillar inte centrumet värst men... Höst kläder till barnen ska inhandlas och medan jag och Zebban letar så går jockobert och lillpippi på bio!


Allsvenskan nästa... Nääää!

Såååå jävla kul! Satt första halvlek men lirade en hel del i 2:a platsar inte i allsvenskan men vad gör det? Nöjd och glad lägger jag mig i sängen och ler stort! " tog inga bilder , va föör taggad"


Uppladdningen nästan klar..

Håret är nyfärgat naglarna målade och musen rakad.. Lets play Lixom!!! Kom an bara!


En Sån jädra kickstart!

En sån här härlig morgon är det , ni vet när man vaknar utan att vara trött och ser fram emot dagen ... Jublar! Idag har den här crazy mamman tackat ja till att ränna runt som en jävla idiot och missa bollen på match ... Hahahahaha! Ja..... Ja.... Dax att ladda, börjar med att shoppa henna.


Snååålisar

Så många läsare men inget liiitet grattis ens... Snålisar!! Har haft en fab dagens mina nära <3 ätit min absoluta favvo tårta och blivit servad mat som min kusin lagat till mig. Nu väntar sängen gääääsp! Ni kan inte tro vad jag ska göra imorgon...


Ingen vanlig dag..

För 29 år sedan idag, föddes den här lilla damen nämligen jag :-) blev firad ordentligt nu på morgonen med sång tårta och en fiin gåva dagen till ära <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1549517/images/2012/pic_5035c51fe087c319370013db.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1549517/images/2012/pic_5035c53eddf2b320c70013c1.jpg" class="image">


Ho ho

En liten hälsning från mig och zebban.. NEEJ vi är inte galna!!


Dax för rutiner

Char-lee börjar dagis igen efter 10 veckors ledighet och hon tycker det ska bli skoj .. Jag oxå för rutiner är något jag gillar. Har verkligen rooliga saker att göra idag, tvätta och städa vad sägs om det? ;-)


Lika som bär?

Hemma igen efter en mysig tripp till mormor <3 tänkte ni skulle få se bilder på mig mamma och mormor, tycker ni vi är lika?


Me no like kids today..

Ibland gillar man inte barn.. Speciellt inte om dom vill vakna när det fortfarande är MÖRKT!! Thank good för iPaden säger jag bara! " vi pratar alltså om Char-lee" nu ska den trötta mamman gå och ta sig en kopp kaffe till, puss ! Visst är barn söta när dom sover.? Bilden är tagen igår kväll


Här <3

Äntligen hos mormor igen <3 umgås äter och bara njuter!


Of to Mormor <3

Idag sticker jag barnen och mamma till mormor och hälsar på, rullar hemåt om några dagar när vi är fullproppade med snask ! Får springa lite fortare efter sen så snasket inte blir permanent :-D Nu kaffe sen packa.


Bara va lixom

Skönt att bara vara ibland tycker jag så hemma fick bli dagens tema. Barnen och Jocke har badat och jag slappat<3 vi har grillat hamburgare och spikat panel.. Inte jag men Jocke ! Nu äre dax för snarr i soffan.


Biopsi Dax

On My way till ks för att ta sista biopsin innan operationen nästa månad! Ska bli skönt att slippa knölen men det blir mindre skoj att få ett långt ärr i nyllet .. Hörs sen


BVC dax!

Yes idag va det dags för 1 års kontrollen + vaccin på BVC , korv väger nu 14.360 g och är 81 lång... Char-lee som oxå va stor " tyckte jag då" vägde 11.400 g och va 76 lång! Puuuh vilken baddare korven är. Vad vägde era små vid 1? Annars idag har vi mumsat thai och slappat :-) puss på skinkan


Härliga fussball!

Lever!! Härliga fotboll <3 om något år eller 2 så är man nog i form :-D sitter och äter en ägg och kaviar macka och det är ju bara så gott !! Tänker inte dela med mig av en kaviar bild utan det får bli en korv bild på Zebulon ist


Dead or Alive? Det är frågan..

Fotbolls dax igen, sitter och laddar järnet här hemma och funderar på om jag har druckit ordentligt eller om jag kommer dö.. Muy intressante kan man säga!


Här är vi :-)


Sune Nicke Peppe

Hahahahaha bara ÄLSKAR översättningarna som blir ibland, skulle stå "some nice people" i rubriken men ni ser ju va kul den ändrar !! Japp, har haft fint besök här idag av mina kusiner och deras fina barn och fick dessutom gooda piroger som nattiz bakat, hon känner mig min kusin, vet att jag älskar mat och brukar jämt ta med sig goda saker.. Det mina vänner är kärlek det! Bjussar på en bild från i lördags på mig och Elin <3


Helt crazy!!!

Jora det går framåt..väldigt sakta men ändå * skrattar åt mig själv* men jag har ju älskat att lira boll och gör det fortfarande fast jag är värdo! Helgen har passerat och en massa skoj har hänt, bl.a. Tjejparty här hemma hos moi, 10 snygga brudar som samlas hos varann för en 3 rätters med snaskig dricka och en jävla massa tjatter! Helt jävla crazy!!


On My way

Foootbollen here i Come!!


Chill lixom

Fredagen är redan här och idag har i bara slappat tvättat och myst, imorgon är det "Rimbo dagen" och det är min tur att ha " Halv 8 hos mig " vad jag ska bjuda på ? Det är en hemlis såklart!! Slog just ihjäl en fluga som irriterat hela dagen ... Ville bara berätta det. Puss


Just nu..

C kämpar med sin nya glassmaskin :-)


Blueberries nu kommer vi!

Vi ska Int i skogen och plocka blåbär äta korv och umgås med Astrid och hennes pojkar, är sjukt hungrig och längtar efter att få snarra i mig en snorre! Char-lee värmer upp i soffan med lite Youtube!


Glass mAker!

Char-lee ville så gärna ha en barnglass maskin så vi kollade om det fanns enough veckopeng och visst fanns det det så idag körde vi till Lekia och shoppade. Passade sen själv på att smyga till Mio för att köpa gardiner, kunde inte stå emot erbjudandet Lixom !!! Efter tog vi en sväng till Lena och lekte lite , en fantastisk dag är slut och jag oxå...


Ikea - check

Spishäll köpt - check! köttbullar i magen - check! glada barn - check! och fattig mamma - check! Ikea alltså avklarat för denna gången - check! Ska ut i stugan och släpa in kartonger med bebis kläder som måste organiseras är en jävla slarver har jag insett och det måste det bli ändring på punkt. Kan ni gissa vem det är på bilden så vinner ni en natt med Jocke!


Blixten slog ner här..

Ja den rackaren slog ner så spisens magnetfält (?) och lite annat gick sönder Och vilken jävla smäll alltså barnen och jag var döva en bra stund efter ..och rädda som harar , iaf jag och Zebban Char-lee är lugn som vanligt och höll ställningarna hon *skrattar* .. Iaf så ska jag och barnen till Ikea och köpa spis idag och käka köttbullar förstås, nAm nAm! Men först Nyhetsmorgon och kaffe.


Lirar boll som värsta proffset ... Eller?

Jag spelade fotboll för 100 år sen och fick nu ett ryck och började lira igen... Jag är verkligen inte lika bra som förut man kan faktiskt säga att jag är helt jävla värdelös .. Ni vet en sån som man verkligen INTE vill ha i laget som bara förstör... Och så har jag så jävla piss ont i låret oxå Hahahaha!!! Herregud .. Helt otroligt men heter man Linda så gör man! Visar lite bilder på riktiga stjärnor ist.


1 helt år har gått ..

Och Zebulon har hunnit fylla år. Hans första år har passerat och idag döptes han ... Liite sent men va gör det! ;-) Char- lee min älskade Char-lee stod upp framför alla 60 gästerna och sjöng "du ska inte tro det blir sommar" såå himla duktig min älskade Char -lee <3 ... Kanske är jag tillbaka mina vänner kanske inte.. Puss


RSS 2.0