Ett erkännande!!

JA, jag har fastnat i kolhydrater igen!!! Giftet har tagit mig i sina klor och HERREGUUUD va man sväller direkt !! Ser ut som om jag är preggo i typ 4 månaden!!... Men gott är de!! Ris och kyckling till lurre och mackisar med köpta köttisar till middag....... Fiiii fan! Spyr på mig själv... Men vaddå!!?? Det har ju hänt värre saker Lixom!! Over and out från bindan!!


Stackars Zeb <3

Han mumsar flarra just nu i mitt knä, hoppas han blir frisk snart!! Idag ska vi slarva, har köpt färdiga köttbullar.... Jag veeet så laat!! Men det är så vissa dagar!! Idag ville Char- lee vara med på bild så då jädrar gäller det att vara snabb!! :-) hon vill inte alltid .. Vad ska ni äta??


Mina <3

Morgon barn!!!


En morgonhälsning !!

Gooodmorgon!!!!min lilla prins är Inte riktigt pigg.. Så fortsättningen på den här veckan, till fredag iaf håller vi oss bara hemma!!! Förutom hämtningar av prinsessan da! :-) skulle gått på ett bloggevent idag, förhandsvisningen av " svansjön" men eftersom att prinsen inte mår bra så går han först såklart , måste vila och återhämta sig!!! Hörs senare!


Älskade Paula <3

Tusen tack för picket idag, Så här tjusig ser jag ut just nu!! Nästa gång vi ses , är det utan laser med lunch , visst pullan?!!! Så här snygg är jag just nu !!


Zammies B - day!!!

Grattis älskade bror på 16 års dagen!!!


Panin is pleasure!!?

Ny pinad, det är en Smärta som inte går att förklara ... Det är ju inte som att föda barn precis!! Och allt som inte kommer upp i den smärtgraden är ju ok !!! ;-) visar bild senare!! Är hos min mamma min bror fyller år idag.... Men schhyyyys.. Jag ska gratta honom på bloggen sen!!!


Time for laser!!!

Idag kommer Väsby stinka bacon!! Paula ska gå på min tatuering en 3:e gång!! Jag har alltså ångrat en tatuering som ska väck:-) Guuud va jag älskar att man kan ångra sig!!!!! Men hallå.... Jag har ju inte ens sagt godmorgon till er !!! Godmorgon!!! <3 hoppas ni får en morgon med lika gott kaffe som jag!!!?


Julmurre!! <3

Idag kom Bella hit en sväng, sen åkte jag ner till gummiverkstan och fick hjälp att byta däck!! Verkligen på tiden :-) under tiden ville Char- lee leka hos Oscar och Calle , tack Astrid !! Sen va det Dax för den veckliga handlingen mat! Bara det att jag glömde hälften... Hahaha!! Zebban har varit halvgnällig 2 dagar, kanske på väg att bli sjuk??!! Somnade innan 19.. Heelt slut! stackars prins!!!! Nu är det Dax för julmurre .... Have à trevlig kväll !


Meandi party!!!

Heeej!!! Den 25/1 vill jag gärna att ni kommer på Meandi party här!! Den nya kollektionen släpps samma dag!! Kl.18.00 är ni välkomna ! Hojta till om ni vill komma, självklart tar ni med era barn om ni vill!!!


Thank u!!

Tusen billiarder TACK till Mats som fixat med elen idag!!! Godnatt kära pruttar !


Jultävling!!

Nu mina vänner tänkte jag ha en pepparkakshus tävling !!!! Kom igen va me du oxå !!! Såhär gör vi; ni gör skitsnygga hus och mailar bilder till mig senast 3:de advent!!! ? Använd er av vad ni vill, ätbara saker eller inte det skiter jag i, bara det blir snyggt!!!! Hit mailar ni; [email protected] pöss


Juliga fönster !!

Åhhh så goda saker vi ätit !!!! Mummmms! Julen är fantastisk!! Men imorgon är det måndag och då kör vi nyttigt igen! Tänkte att ni kanske ville se mina jul fönster??!! Dom är inte riktigt färdiga än.. Julblommor ska inhandlas !! :-)


Happy 1:à advent!!!

Tack för igår fam Solder!! Idag gott folk Ska vi ha adventsfika här!! Min mamma, Mats och min moster kommer över!! Mysigt !! Tänkte bjuda på lussekatter, pepparkakor , olika stinkande ostar och fikon marmelad!! Och glögg förstås!! :-) * den tar mamma med :-)* glad 1:à advent hörrni !!!


Ny bakade lussekatter - check!

Så nu har jag och Char- lee bakat lussekatter!! Nu - provsmakning !!!!!


Godmorgon!!!

När tror ni Zebban vaknade?? Jo, 6.40 haha!! Roligt det där!!! Han lägger sig mellan 7.30 och 20.00, kom på att jag nog inte berättat det!! Idag, im Char-lee är frisk ska vi försöka hinna med att gå på 2 kalas!!! 1 i Norrtälje och ett hos fam Solder , inez fyller 6 och otis 2 !!! Nu en kopp kaffe och lite mys med Zeb!!


Härligt fredags nöje!!!

Gardinstryknings Dax!!! Riktigt underbara helgnöjen man skaffar sig när man får kids!!! Bäst att ta sig ett glas rött så blir det genast lite skojigare ;-) Trevlig kväll


Hmmmm!!

Det är mina FÖNSTER som putsats!! Inget annat :-D


Julen flyttar in!!

Fick ett ryck och putsade Alla * läs 5* slitit ner gardinerna, dom ska tvättas o strykas och julstjärnorna ska hängas upp!!! Julen flyttar snart in här!! Jag och Char - lee tänkte baka idag ... Hon är sjuk stackarn men ville knåda ändå!! Måste ner och handla först bara .,, men nu ska vi snarra i oss lurre!!!


Amazing kid!!!

Det började i onsdags.. Då vaknade Zebban 5.40... I torsdags vaknade han 6.40 och idag 7.40 halleballoluleja Lixom!! Till saken hör att korven började äta en hel portion gröt från i onsdags !! Kan det vara därför?? Ganska kul att det är 20 i han vaknar varje gång oxå tycker jag.... :-) nu lite kaffe innan jag väcker Jocke och Char-lee!


Flintis!!!

Är i en " sitta och dra i håret" period!!!! Gaaah ... Blir flintis för fAsiken !!! Låt bli Linda !!!! Aja baja Lixom !!


Ooooh NO!!

Trollungarna är nog på väg att bli sjuka :-( !! Snorigt och hostiga är dom små rackarna... Återkommer med det!! Gjorde mumsiga köttbullar och svampsås idag såååååå gott är de!!! Nu böda camping och julmurre!! Vad sägs om en vacker bild??


Lortigt!!

Ja, allt blir verkligen lortigt när det ör sånt här väder... Hellre lera än minusgrader !!! Vad tycker ni???? Idag har jag och Zebban varit i ntje på mamma Bootcamp , sen fick jag en härlig timma lugn och ro ... Då passade jag på att spela julmusik och dricka kaffe !!! Häärligt va det må ni tro!!! Nu har jag hämtat Char - lee och ska hem och fixa mat!! Roligare än så här blir det inte idag....


Bad hair day Lixom !!!


Vi kör italiano!!

Lasagne med avokadosallad, hur låter det???


The shit!!

Åååh va härligt det är när jympan är slut!!!! FAsiken va bra jag är!!!! Zebban ligger och sover och jag trycker i mig tonfisksallad, nAm nAm !! Ska nog städa... Vad gör ni idag??? Inte jobbar ni??? ;-) * nedan ser ni min franska bulldogg :-)*


Kniiip!!

Mammajympa time, men vi börjar dagen med kaffe och muttknip!! ;-) i sexy mamas out there r u med mig???? 1 2 3 kniiiiiiiip!!!


Godnatt puss!!

Från mig vart ni vill, med herpes läppen!!!!!


Bellis bloggmusis!!!!

Bellis darling!! Aj love u massor, min blogg hälsar - små smisk i massor på skinkan!!!! www.izabellaakerlund.blogg.se


Påpälsad!!!

Nu har alla åkt, alla skitsnygga damer som varit här alltså!! En majsig dag har blivit mysig eftermiddag!! Life is great!!! Fick en underbar kommentar idag!!! Men har valt att inte godkänna eftersom att det va en feg skit som skrev , hahaha!!! Våga stå för det du tycker;-) !!! Efter att ha mumsat stuvad potatis i isterband hos Fia förra veckan fick jag mersmak så här ska stuvas så det står härliga till sörrni!!!! Puuuss


Frans tajm!

Idag är det franstajm, Sandra kommer vid nio och Elin oxå, ska försöka bli först idag :-) senare kommer Carola sim oxå ska få päls och Linda på fika!! Fullt ös!


Food time !

Swisch, så va klockan 5 Lixom !! Vi har varit hos Astrid och lekt hela dagen, sen en sväng till Ica för veckohandlingen!! Nu lagas det foodi här hemma och så försöker jag tända skitbrasan som vägrar ge med sig!!!! Egen gjorda tortellini fyllda med ost ska vi äta!!! * skrev jag egen gjorda?? Menar egen köpta ;-)*


Något hemskt har hänt!!!!

.... Min kaffe press har gått sönder, min fina bästaste kaffegörare.... Buuhhuuu !!! Känns overkligt!!!


Hot as!!

Har ni ätit så stark mat någon gång så att det bränner i häcken ?? Igår köpte vi nudlar på thaien och jag bad om chili... Kan säga att hon inte glömde att lägga i det :-) tror fAsiken att hon tappade ner hela karet!!!!!! Men det är väldigt roligt att äta stark mat tycker jag!


Vilken tur!!??

Det va en vääldans tur att jag tog ett sånt fint kort igår kväll och visade er, för under natten växte ett monster ut på överläppen!!! Så nu blir det inga vackra bilder på mig på någon vecka!!! Nu har jag och Char - lee väldigt kul, vi leker nämligen med barbie !!


Fick dåligt samvete ...

Så här får ni en bild!! Finaste posen huset hava!!


Huset fullt!!!

Det började med att Therese kom med sin underbart söta skrutt för att titta på kläder, hon fick med sig 1 kartong :-) bara 3 kvar !!!! Sen kom Sandra och sen Bella som skulle ha fotat barnen! Sen fick Char -lee kusin besök, perfekt!! Så fick hon leka lite!! Och Jocke la klinkers i hallen, sååå snyggt! Nu halvligger jag i soffan , käkar gift * läs godis* och dricker julmurre!! Livet is great Lixom!!! Och inga bilder har jag heller, fii fan! Bättring på den! Pösar er där ni vill..


Beautiful !

En strålande dag, solen skiner och barnen är glada!!* Jocke inkluderad* idag ska vi umgås , njuta av oss!! Härligt !!!


En kvälls hälsning!!

Godnatt önskar vi!! Zebban med en spya runt munnen!!!!


Såå SNYGG!!!

FAsiken va snygg du är Linda !!! Speciellt i håret !!;-) pratar inte om mig själv utan Beverly hills bindan !!! Tank u för idag! Zebban är nog lite hängig... Fast det är oklart! Men jag tror det!! Vet ni vad??? Nästa söndag är det 1 advent!!!!! HERREGUUUD , trodde det va 3 december!! Måste rodda i julprylarna! Och börja julbaket! Mycket att göra blev det nu!!* känner svetten lackar i pannan* men jag ääälskar julen!! Är den bästaste högtiden! Och snarrigaste ;-) .. Vad tycker ni???


Sovmorgon!!

Ja, inte för mig...men Char-lee sover än!! När hon vaknar ska vi åka till kyrkis!! Linda och Ellie kommer idag!! Ända från hallstavik:-) Häärligt med fredag hörrni!!!!!! FAsiken!! Just love them Lixom!!! Kyss


Good tårta!!

Fick underbart god mat och good tårta hos fam Solder!! Hade köpt en liten grej till otis för han ska ha större kalas en annan helg men så hade han redan boken jag köpt!!! Så Zebban fick den istället !!! En traktor bok, kan bli poppis!!! :-) en härlig dag med en del aktiviteter är slut... Morgondagen bjuder på kyrkis besök... Och ev invigning av " rituals" i sturegallerian!! Nu soffhäng! God kväll kära vänner!!


Just nu!!!

img_6229 (MMS)

Just nu!!!


Grååter!!

Ingen väst hade dom, hade bara tagit in den på hamngatan.... * skriker i grinar höögt* men en trevlig dag har jag haft med fina damer!!! Och världens godaste latte har jag druckit !! Handlade som vanligt ingenting till mig själv men barnen fick fina saker !!! Nu snart ska vi fira gullponken otis som fyller 2 år idag!!!


Versace - H&M

Idag släpper ju versace sin HM collektion !! Jag ska till Täby och kika.. Det lär ju inte bara vara jag där...!!! Haha!! Ska hämta upp Astrid i rimbo, sen kommer Elin , Carola , Luzia , Paula och isabel <3 Zeb är ju med oxå, Char-lee vill leka på dagis!!! Nu frulle och sen skynda !!!! Vi hörs igen !!


Helt återställd!!!!!!

img_6032 (MMS)

Helt återställd!!!!!!


Missfoster!!!! Oohh no!!

Kolla hur jag ser ut!!!!!!!!!! Helvete!!! Jag använde gellyn från forever * Aloevera produkt* och ser ut som ett freak!!!!!!!!! Hjäääälp!!! Vad ska jag göra??? Paaanik!!!!


Fransförlängning!!

Någon som vill förlänga sina fransar?? Hör av er senast ikväll!! Puss


Mums med Bella !!!

img_8552 (MMS)

Mums med Bella !!!


RörA på fläsket dagen!!

Yepp!! Jympa och Norrtälje Dax!! Efter ska jag i Bella mumsa lurre!! Mys pys!! Kanske skrota i affärer ??!!! F


Pälsfri!!!

Kroppen är numera pälsfri! Va det så smart gjort nu när det är minusgrader!??! Kommer jag att frysa om delarna? ...... Soffhäng med underbara barn nu och frukt!! Snart har tisdagen passerat oxå!! Livet rusar fram och jag hänger inte med! En bild på min uppätna grekiska sallad visar att jag inte ens hinner med att fota maten innan den är slut!!...


Kolla in mjölken!!!!! Såå häftigt!!! Fin u...

img_5861 (MMS)

Kolla in mjölken!!!!! Såå häftigt!!! Fin underbar förpackning !! Jag bara älskar sånt här!!!!


Ser ut som en loppis invaderat !!

Ja... Det ser ut som någon släppt en bomb här!!! Myyycket kläder jag köpt år Char-lee och fiiina knappt använda!! Efter son att ingen verkar vilja ha dom gratis har jag beslutat att sälja dom på loppis istället !!! * skyll er själva* ;-P och köpa nya kläder till barnen för pengarna!!! Vad kan man sälja en pop tunika för tror ni?? 20:- e de för dyrt??? Villervalla brallor 20:- sakerna är kanske använda 2-3 ggr!!! O sen har jag rensat ur 2 kartonger med barnkläder som ska till behövande barn! Men 4 kartonger schyssta kläder ska säljas!!! Idag ska jag och Fia ha vår veckliga lunch!! Kan man säga så?? Skiter jag i förresten, det gör jag iaf :-D puussisar!!


Manisk rensning!!!!

Rensar som en galning här hemma !!! Nu ska det inte finnas 1 grej , bara för att!!! Nej det får vara slut på " kan vara bra att ha" saker... För NÄR är dom bra att ha Lixom ?? Nej fan heller !!!! Godnatt!!


Just nu!!

img_9546 (MMS)

Just nu!!


Nämen måndag!!!

Härligt att se en ekorre hoppa från träd till träd!!! Fast just idag är det enda jag ser grävmaskiner och lastbilar!!! Mindre kul... Om gubbarna varit snygga ändå :-) vad har då måndagen att erbjuda ?? Jo, vi ska hem till mamma och riva i hennes förråd efter mer barnkläder!! Fattar ni att jag hade 4 kartonger klädet från c i strl 74-80 varav kanske 10 plagg är Zebban vänliga!!! Har tom sparat 2 par villervalla tajts ett par är vinröda!! Det du Fia !!! ;-) och en röd didriksons overall !! ... För att återgå till dagsbeskrivningen igen.. Och så får vi ju såklart middag när vi är där!!! Jag bjöd in oss :-) men först lite mer kläd rens.. Tar Zebbans oxå!! Vad ska ni göra??? * c har fotat en tavla vi har hemma .. Otroligt bra gjort!!*


BF!!!

Wiiihhooo, båda barnen sover !!! Vad ska man hitta på tro?? Ha vilt sex på köksön?? Pippa i badet?? Eller vika tvätt ??? ... Börjar med tvätten!!! Trevlig kväll!!! * pussar så de smackar*


När Char- lee får välja!!

Ja då blir det Kina mat!!! Så just nu firar vi Jocke med Kinamat!!! Mela liis tack!!! ;-)


Flickkläder skänkes!!!!

Flickkläder strl från 50-56 - 78-80 skänkes mot avhämtning!! Pop, Meandi, didriksons, gegamoja och frithiof mössor bl.a... Först till kvarn!!!


Vad är det däär??!!!

Hög tid för Zeb att börja snarra mat! Gröt time...! Zeb tycker det är gott MEN HUR fAsiken gör man undrar han??!!! :-)


So happy!!

Idag är jag glad!! Pigg som en lärka, Zebban somnade som vanligt halv 8 igår och imorse vaknade han 07.00!!!!! Så den här mamman är en bra mamma så här på farsdag!!! Ha en fin dag älskade pappaor!!!!


Julmurre!!! <3

Idag har vi haft besök hela dagen, först alla damerna och sen har Jocke haft 2 av sina kompisar här.. Nu sitter jag kvar vid bordet.. Orkar inte resa på häcken !!! Men armen orkar jag lyfta så jag tar mig lite julmurre!! Gott !!!! Puss


Bilder från idag!!


Amen för fan!!!

Idag ska jag ha ett " må bra " party! Aloe vera produkter kommer Nannie och visar!! Själv är jag redan besatt av propolis krämen, använder den på Zebban !! Innan jag hittade den kunde han inte bada 1 gång i veckan ens men sen jag hittade den kan han bada varje dag utan att bli torr!!! Amen säger jag bara!!!!


En kyss!

Japp, vi har bakat bullar!! Och hela em. Och kvällen känns det som :-) otroligt gooda oxå ! Smällde i mig 2... Ångest?? Jepp, men det va de värt!!!? Zebban och Char - lee är inte riktigt pigga märkte jag ny ikväll... Bli inte sjuka för fan!!!!!!! * håll tummar i knip skinkor * nu funderar jag själv på att duna... Verkar så himla gojsigt Lixom! Japp det får bli så, kan bli en mindre kul natt det här! Kyss


Vitt puder!

Man baaahh fredag!!!!! Wiihhooo!! Idag , senare kommer Astrid i barn hit och vi ska baka bullar och ha fredagsmys! Mycket trevligt ska det bli förstår ni! Huset ska pudras med mjöl... 3 vilda barn med kavlar i högsta hugg... Thank god för snabeldraken Lixom !!! Men snarrigt blir det!


Spitchic.com

Coola brudar som lirar i bandet spitchic!!


Buffé !!


Pics!


Jag och Magda in de betou!!

Sååå tajta Lixom ;-)


Stick i pälsen!!!

Zebban har fått sitt 1:à stick i pälsen idag* läs vaccination * stackarn... Vaccinerar du ditt barn?? Om inte varför??? Funderat fram och tillbaka på för och nackdelar och kommit fram till att jag är ju vaccinerad och helt perfekt så why not Lixom??!!! Just det, han väger nu 8810 g och är 66 lång!!! Char - lee va inte ens lika stor när hon va 8 månader hahaha!! Min korv!!!! * blogg appen strulade igår så jag lägger in bilder från Eventet senare ist* all kärlek till er !! Och smisk förstås!!!


Om eventet !

Nu ska jag berätta om igår ... Vi börjar hemma!! Ewy * min svärmor * kom hit och skulle passa barnen och va tuperings proffs!! Så hon fixade mitt barr och tog hand om barnen!!! Jag hämtade Sandra och vi drog till stan... Försökte parkera men va lite osäkra på reglerna så vi hittade några som berättade att vi inte fick stå där vi stod ... Efter en stund hittade vi ett ställe vi fick stå på(?) och själva eventet, underbar buffé och sköna människor !! Vi spelade inte poker ner jag bestämde med Magda in de betou att hon skulle ringa idag och att jag ska spela en turnering ikväll... Haha jag kan ju inte ens reglerna!! Men det går nog bra;-) nu är det strax Jympa och sen lunch med Fia !!!!


Paf.com

Tack Skugge &Co för en supertrevlig kväll!!!


Poker event!!

Så många saker jag skulle behöva göra idag... Men att behöva och verkligen göra är 2 skilda saker ;-) ikväll ska jag och Sandra på ett poker event!! Paf.com ska lära oss poker hahaha!! Det blir vääldigt intressant ! Barnens farmor kommer och passar barnen några timmar!!! * taaack* nu ska jag fundera på vad jag ska ta mig för! Hörs sen!


Vackert!!

Otroliga konstverk har jag och Char - lee skapat!! Nu är det Dax för barnen att ta sig ett bad!!


Änglakakor!!

Det fick bli mördegskakor i olika former :-) tänkte vi ha glasyr på några så vi måste åka ner och handla!!! Char- lee vill bjuda sina dagiskompisar imorgon när dom har ute dag!!! Zebban sket på sig när syltisarna va i ugnen så dom blev nääästan brända ... Hehehe!! Ser det gott ut???


Baka baka!!!

Dörrar inköpta - check!!! Ska bli skönt och få en dörr som inte Zeb kan dra upp :-) Char - lee vill gärna baka pepparkakor , men det kan bli mördegskakor oxå.. Hon vill använda formarna tror hon skiter i färgen på kakorna!!! Köpte nämligen pippiformar åt henne i Ullared när jag va där!!! ;-) först pocka iordning lite här hemma och tvätta !!! Ingen som tvättat på hela helgen.... Hmmm !!


Nämen vad trevligt med söndag!!!

Usch vad jag har fuskat med maten i helgen!! Bombat mig själv med kollisar !!! Inte bra Linda , fy skäms!!men så blir det ibland och jag deppar inte ihop för det ;-) blir kanske en sväng till Uppsala idag ... Vi måste köpa nya ytterdörrar!! Jag fryser, brrr va ruggigt det är!!! Ett bubbelbad skulle va trevligt det oxå faktiskt!! Vad gör ni idag??


Glad alla helgons dag!!!

Fuego dans har jag och Char-lee varit på idag, Elin och Fia va ju oxå där men... ;-) Char - lee dansade hela passet så himla duktig!!!! Otroligt faktiskt!!!* blev otroligt glad när c ville pinka måste jag säga... Puuh va jobbigt!!* Sen har vi ätit en god middag med läbbiga saker vid och på bordet!! Jag syftar inte på Jocke ;-) nu är det badtime för barnen sen ska dom få sova!! Vad gör ni???


Vid graven!!

Gjort höst fint åt gammelmormor och gammelmorfar!!


Ingenting va??!!

Ingenting blev stor rensning av alla leksaker!!! Vem har köpt alla dessa saker... Kom genast o hämta tillbaka dom tack ;-) 1 svart mördarsäck fyllde jag och Char- lee idag!! Och det skulle behöva bli 2 till men fAsiken va svårt jag har att slänga saker!!! Jävla samlare eller vad??!! Och så mår jag illa och har huvudvärk , har nämligen smällt i mig candy och det är inge vidare!! Men kom igen.....helt sjukt vad socker gör med kroppen!!!! Giiift!! Zebban tog en tupplur i badet, han är skön han!!!


Vet ni vad?????

Idag ska vi göra ingenting!!!!!!!!! Japp ni hörde rätt!!!! Underbart skönt, pyjamamasen på heeele dagen!! Jag ska inte ens borsta piggarna!! Wwwiihhoo!!


New lashes!!

Bootcampen avklarad!! Kommer knappt ur soffan ..haha hur blir det imorgon?? Fullt hus idag , underbart !! Lena och sötisflickorna har varit här, och Elin såklart som skötte Zeb när jag fick päls!! Jag har stekt pannkisar men åt såklart inte några själv!!! Det är ju inte lördag idag ;-) nu ska nu få se mina snygga fransar !! Nåååå!?


Paiin!!!

Iiihh vad ont jag har i kroppen, mest baksida lår, röven, axlarna och så sträckte jag ena sidan magen igår oxå!! Hahahaha vilket proffs!!!!!!! Barnen och jag hälsar god jävla morgon ;-)


O så va det kväll Lixom !!

Poooff säger det då är det kväll!! Mammajympa, lunch med Fia och föräldrarmöte har jag sysslat med idag ... Bara Lixom !!?? Och så matlagning och rensning av en jävla massa svarre förstås !! Imorgon väntar bootcampen och fransar ska klistras på, Elin tar emot Sandra när hon kommer, jag är ju och tränar :-) ska man bli tajt så får man ligga i!!!!!! Gäääääsp!! Gooodi natti!! Bjuder på en miffo feja!


Prutt i brallan!!

Den här lille rackaren sket i brallan han så det var bara att stiga upp..! Kaffe i soffan nu och Nyhetsmorgon! Idag är det onsdag och då vet ni vad son gäller va??? Mamma jympaaaa.. Wiihhoo!!!


SMS-inlägg

img_8003 (MMS)


Nalle Puh!!

Idag ska jag och Char-lee på bio, vi ska se " nalle puh och nya äventyr i sjumulaskogen" Astrid och barnen ska oxå med och efter bion är det mc donalds som gäller !! Mamma passar Zebban !! Mysigt att få gå på bio en tisdags em!!!!


Scary Kitty !!!

På Char - lees dagis ska dom ha hallowen party idag och hon ville va " hello Kitty " så här blev resultatet !! Ser lite läskig ut tycker jag själv..... Haha!!


RSS 2.0