Nyskitna!

Kalops, potatis och betor bjöd jag hit min kära syster på!
Nyätna och nyskitna tar vi oss ut och gungar en stund!

See yaa

2 hg!!

Mvc idag, bebis växer och jag oxå ;) gått upp 2 hg*inte kg utan hg, så det inte ska bli missförstånd ;)* sen sist!

Hälsade på jobbet och fick en kopp te, ja Merja bjöd ju på kakor oxå men idag va det ju inte fest så jag avstod!
Höll nyss på att åka iväg 1 timme för tidigt, ska och byta däck.. har helt nya som ska på... TUR att jag tittade på klockan innan jag va framme :D annars hade det ju blivit väääldigt jobbigt!!

Sitter ute i solen, tog en  skål fil och en macka med leverpastej och gurka!! Mmmm va gott det är!

Prutt!!


Loungen <3

Vi bjöd hit mamma på jordgubbar och bigaråer i nya loungen, hääärligt det är att sitta och lapa sol!! Jag älskar att känna stålarna steka på skinnet, helst med olja på....Det är livet!! ;D
C somnade vid 17 idag...gick inte att väcka henne så jag bar in henne i sängen, vi får väl se om/när hon vaknar .... TRÄKIGT när hon sover!*iaf när hon somnar föör tidigt!!* Jag har flyttat vattenspridaren, hängt och vikt tvätt och nu sitter jag här!

Vågade inte tvätta på hela förra veckan va rädd att vattnet skulle ta slut eftersom att vi vattnar gräset heeela tiden, men nu jädrar är jag inte rädd längre så idag har jag tvättat 4 maskiner!! :D

Ibland undrar jag hur folks hjärnor fungerar, idag träffade jag en bekant man, han och frugar väntar barn.. beräknad utploppning var den 18/5 så hon går alltså på övertid... Enligt honom så är hon så harmonisk så barnet inte vill komma ut, den trivs sååå bra där inne!! Han menar alltså att lugna harmoniska trygga mammor INTE får för tidigt födda barn... så sa han rakt ut!!?? Hahahahahahahaha vilken dum jävel...

Själv så tror jag inte alls så... jag menar Char-lee kom 41+3 och hur jävla lugn är jag??? Bullshit alltså!!
Blir så less på idioter... gaaahhh drygpelle!!

Vad tror ni??

*försöker ladda upp bilder, men eftersom att min telefon och data inte verkar vilja det så får vi se hur det blir med den saken...*

Hej då!

Nyplockade blommor!

Igår åkte vi till Uppsala, vi gick in på Bauhaus och sen sprang vi över till Ikea... sen blev vi hungriga och sprang till Kens pizza! Har ni varit där?? Super goda pizzor... när vi hade ätit sprang vi vidare till Bauhaus igen... vi hade då bestämt oss för vad vi skulle ha för lounge grupp...:D

Väl hemma meckade vi ihop grejorna och sen drog vi hem till mamma med nyplockade blommor! Sen va klockan 22.00 och jag däckade...därav bloggtorkan!

Idag har vi hunnit med utvecklings samtal på dagis*gick superbra* , vi har tippat, handlat, ätit lunch och strax ska vi gå ut och spela "tennis" jag och Char-lee!

Hörs när vi kommer in igen!!

<3 ALLA mammor!!

Grattis ALLA mammor på morsdag <3
Hoppas ni får det xtra bra idag, Char-lee kom skruttandes med ett fint paket till sin mamma idag, visar senare vad jag fått!! ;)

Festen igår va kul som vanligt när vi är hos fam Solder, GOOOD mat hade Fia ordnat!! 3 portioner klämde jag i mig :D Mmmmm!

Nu ska vi till Uppsala och kolla efter fina utemöbler, lägger ut bilder från kvällen när jag komme hem!!

Min present till ALLA mammor blir en varsin  spank!!

Bye


Oh Happy day!!

Härligt det är med barnkalas!!
Barnen är så glada dom leker och äter och äter och leker :D *o gravida mamman oxå som har en ät vad du vill dag :D*
Kul att se hur andra fixar inför sina barns kalas, det mest spännande är att se temat tycker jag!!
Tack Cassandra med familj för ett super kalas <3

Nu slappar jag på soffan, vi ska åka igen om 1.5 timme!!
Tänkte att Char-lee skulle vila med mig men NEJ NEJ hon har massor med energi, hon gungar och tjatar på pappan!! Det är bra skönt när pappan är hemma hörni ;) Några minuters öronvila - det gillar jag!!

Mamma Ingela och Char-lee


Otroligt goda och fina isbitar pappan i huset gjort!!*tänk er dom i en iskall cider*


C blåser i tutan!!



Fiina glasstårtan, för att inte tala om hur god den va!! :P


Målat naglarna!

Hello på er en härlig Lördag morgon!
Jocke ligger och sover men vi morgonpigga är vakna...
Vi har gjort oss snygga inför kalasen jag och Char-lee.. målat alla naglarna , så nu är vi lika som bär :D Cerise rosa valde vi idag.... innan hade vi brunt!

Vi behöver möbler till vår altan!! Får väl ta en tur imorgon och försöka hitta några...
Blommor behövs oxå, funderar på att köpa blommor på stam och sätta murgröna runt, eller  hänglobelia beroende på vad jag hittar! Ser lite naket ut.. eller nu har vi lekpark uppe men den ska ner såklart :D

Som sagt 2 kalas att hinna med idag... vad ska ni hitta på???

*Jag har en utbrytare i magen... OMG vilket liv den för, börjar nog bli trångt nu... o värre blir det :D*

Slängpussar från mig och Char-lee <3



Spöökligt!!

Ni skulle ha sett hur Char-lee jagade Jocke med vattenslangen.... jag höll på att pinka på mig av skratt :D IS kallt vatten ska tilläggas!

Vi har haft fredags mys och eftersom att Char-lee somnade i bilen på väg hem från Väsby fick hon vara vaken längre idag..

Imorgon är det 2 kalas som gäller, ett 11-14 och ett som börjar kl 17, sluttiden vet man alldrig :D
Det är bara att be vädergudarna om fint väder i Rånäs *fast vi önskar regn pga gräset :D*  Vi ska nog vara ute hörde jag ryktas om!!
Mmmm och Fia som brukar göra så god mat..jag läääängtar!!!

Nyss hände en väldigt konstig grej..min farmor ringde mig och frågade vad jag ville när jag ringt så många gånger på mobilen....jag har inte ringt henne, faktiskt har jag inte ens hennes mobil nr...visste inte att hon va så modern :D
Jo, jag hade ringt och hon hade hört något på talsvar som lät som vi!! KONSTIGT det där *hon är inte snurrig om någon undrar :D*
Ibland händer det skumma saker som man inte kan förklara!! SPOOOKIE!

Godnatt!!

Vattnar lite ¨på gräset...

Och lite på pappa :D


Klänning 1


2


Char-lee och sötis Ellie



Maxiklännningar!!

Nu är vi hemma igen efter en härlig dag med Linda, Daniel, Ellie och Paula!!
Jag köpte 2 långklänningar som jag kommer att använda flitigt i sommar, perfekt att täcka benen med :D

Nu ska vi laga lite mat här, Char-lee är VÄLDIGT gnällig just NU... Hon somnade i bilen så nu piper hon hela tiden!! Guud...!

Lägger upp bilder senare!!

Pöss

Som Pippi Långstrump!

Oj va vi vaknade tidigt idag...*gäääsp* vid 5, så trevligt så ;) Nu när klockan är kvart i 9 känns det som att det snart är dax för lunch!!
JOcke är som Pippi Långstrump... han vattnar gräset fast det regnar!! Hahahahhahaahha... *okej den lilla skur som kom räcker ju inte till att dränka gräset!*

Just nu liiiider jag, jag sprutade på mig min "Dimond" Armani parfym... och jag gillar verkligen INTE den...ändå provar jag titt som tätt om jag ändrat mig....SPYYY färdig!!
Ibland undrar jag varför jag gör vissa saker om och om igen...Gör ni så??

Snart kommer nog fam Hedin, ska gå o pinka innan!!
Vi hörs kamrater

Skicka hit POLISEN, nu!!

1 gång i månaden, trotts graviditeten får jag menscravings.... det känns precis så och just så har jag kännt idag!! Ge hit något gott förfan... NU!! Tittade i skafferiet och ser en stor saftig påse ostbågar... Mmmmmmmmm
Tittar sen åt fruktfats hållet och ser avokado....Vad valde jag??
Jo jag proppade i mig 2 avokadon med en massa citron och salt!
Funderar dock på att hugga in på påsen med snarriga ostisar oxå...BIND FAST MIG FÖR FAAAAN!! Jag äter ihjäl mig!!!!!
Skicka hit polisen!!!



Ostbågar


VS Avokado


Skit bra!!!

Då har vi picknikat på Char-lee´s dagis, underbara fröknar där!! Dom spelade upp hur en dag ser ut... hahhahahahahhahahha några va små barn och HERREGUUD va kul det va!
Vi hade med oss grillad kyckling och potatissallad *nam nam nam*
Char-lee slocknade som en klubbad säl direkt efter dusch och kvällsmål :D SLUT va namnet!!

Imorgon bitti vid 9 kommer fam Hedin hit och fikar, sen ska vi till pappa Jockes jobb och titta på nakna män... hahahahaha nej da , Linda och Daniel ska planera tattoos med Jockonen.. Jag, Char-lee och Ellie får flörta med dom som har tid!!

Gääääsp va trött jag är, ska försöka att inte somna ifrån flyttningen av vattenspridaren ;)

Ha en skitbra kväll hörrni!!




Det är ruccola och potatissallad som ni ser hänger ur min mun :D



Made by ME

Undra om jag är världens klantigaste?? När Anna kom skulle jag böja vattenslangen så hon slapp bli blöt...då snubblar jag ner för trappen och ligger där som en padda :D hann ju sätta mig upp innan Anna kom fram!

I em har Char-lee´s dagis picknik så jag ska snart handla lite kyckling och bröd till det, ska bli mysigt och vilket väder!!

Här är tårtan, 2 ljusa bottnar och 1 maräng.. fylld med jordgubbsmousse och chokladkräm! Hoppas Ebba kommer att gilla sin tårta <3


En bak?

Hello!!
Har fullt upp just nu med vattenspridare och bak!
Hörs lite senare

<3

Snuskigt!!

Idag hade Cake and Design öppet och jag köpte RÄTT sockerpasta!! Blev Mc Donalds på vägen hem, Char-lee valde!! Jag åt en Mc feast - burgaren och en side sallad till...  Är det nyttigt överhuvudtaget?? Känns SÅ mycket nyttigare när man inte äter pommes lixom... Char-lee ville ha nuggets och mjölk, eller hade jag frågat henne om dricka hade hon valt cola men vissa saker behöver man ju inte fråga  ;D Eller hur?? Det är ju inte lördag idag juh!

Vattningen fortsätter... bara inte brunnen sinar! Vattnet har ju ändå stått på HELA dagen! Vad gör vi då? Jag gillar inte att vara utan vatten, vi bodde ju i husvagn förra sommaren när huset va utan golv och väggar .. det va intressant ska ni veta!!! Det va ju jobbigt att behöva pinka på natten... snuskigt att behöva tömma toan efter sig, puuuh vilken stank!!

Det byggs för fullt på Mc donalds i hägernäs, så ni vet!! Positivt att det knappt var några gäster :D

Preggo Linda säger Bye för idag!! <3






Poserar i min "beach bunny" bikini!

Eftersom att bebis firade 32 fulla veckor igår tänkte jag passa på att visa upp oss ;)
* I min snygga "beach bunny " bikini som bomberna vuxit ur...ser ut som fendrar*

Linda and baby poserar!!


Cupcakes ??

Morgonen började med gräsvattning i 2 timmar :D Väldans kul måste jag säga, blev ashungrig så det va tur att jag hade bokat in en lunch med Sandra och Fia!! En GOD broccoli och ädelostpaj hamnade i min magen!

Kom nyss hem igen, satt på vattenspridaren innan jag åkte så jag bytte just plats på den, Sandra är här och vi har bakat mocca rutor som hon ska ha med till skolan imorgon.. hon har avslutningsfika! På måndag börjar hon jobba igen :D *undrar ni varför jag inte använder vattenspridaren hela tiden så är det för att strålen är inte den bästa.. därav handvattningen*

Har fått en beställning av Anna på lite gott fika , hennes fina Ebba fyller 13 år imorgon.. tänker inte berätta om jag ska göra cupcakes eller en tårta.. det får ni se imorgon ;) Matrial till tårtan ska inhandlas idag RIKTIG sockerpasta som INTE smälter ska jag använda mig av :D

Nu soffslapp en stund innan jag ska iväg!!

Puss


<3

När jag hade duschat och lagt Char-lee tittade jag ut och såg en gul häck och grönt gräs... Vår bästa granne hade börjat lägga gräs!!! Vilken fin och gullig granne vi har <3
Jag gick ut och bar ett par gräsrullar precis när Jocke och Jim kom :D såg så arbetsam ut ;)

MEN eftersom att dom va 3 stycken som skulle jobba så behövdes inte min hjälp....*buuuhhuu så ledsen jag blev över att få sitta i soffan och käka äpple *
Funderar dock på att gå ut och sätta igång vattenspridarna..men jag funderar en stund till!!

God kväll gott folk!



Rulla gräs!

Någon som vill komma hit och rulla gräs???
Nej det är INTE rökgräs jag pratar om utan gräsmatta!
Kom igen nu!!

Elin ville gå spåret men när jag föreslog gräsrullning backade hon :D Latmask....

Självklart ska jag oxå rulla fast magen släpar i backen när jag står på alla 4 ;) Det ska faktiskt bli kul, varför tänker ni??!! Därför att jag inte har gjort det förut och det mesta man bara provar 1 gång är ju faktiskt kul..
Så det så!

Nu soffmys och frukt med loppan innan Pappan kommer hem!

Kola!

Char-lee fick rida idag, hon tycker det är så kul! När vi va klara skulle vi hugga in på matsäcken, 
Astrid hade med sig plättar och vi korv med bröd... men självklart va plättarna godare :D Det blev tillslut så att vi delade på allt..!! Lika bra!!

Vet ni vad?? Fast det inte är lördag har jag och Char-lee bestämt att vi ska snaska på lite godis.. så det gör vi just nu!!
Så med munnen full av kola undrar jag vad ni ska göra idag??




"Mamma byter bo" - Snusk kärring!!

Programmet "Mamma byter bo" ... men HERREGUUD vad är det för snuskig mamma som är med idag, BLÄÄÄÄ!! Röker och fläskar i sig skit... stackars barn som får en sån sjukt dålig start i livet!
Hon "lyser" snusk..*ryser som fan*

Jag och lillpullan åkte med kartonger till tippen idag och på väg hem stannade vi hos min mamma och åkte lite sparkcyckel.. fast lekparken va ju roligare :D

Jag tog míg en tur på träningscyckeln, kände att jag behövde röra på mig... skulle gått med syster och Kimmen men Jocke va tvungen att göra annat så jag fick nöja mig med det ;)

Fiiint väder det blev da:) Funderar över vädersnacket som alltid dyker upp, får man en lite pinsam tystnad säger man ofta... - oj va fint väder! Varmt och skönt! eller - Gud va tråkigt med regn...
Varför lixom?? Bryr sig ALLA om vädret?? För visst hörni, man använder ju väderämnet ganska ofta!!??

Nää nu är det slut på skitsnack ;)
Trevlig kväll


Jag och Char-lee myser <3


Övning ger färdighet :D


Myser med mormor


Skatten!

Regn idag , en anledning att ta det lugnt!! Perfekt!! Ska bara till tippen med lite present kartonger och sen veckohandla.. men det kan vi ta i em!
Har just damsugit och torkat golven *för er som är intresserade ;)* sitter nu i soffan och tänker på hur skönt det är att koppla av en stund!

Ska ringa Astrid och fråga om barnen ska rida imorgon eller inte.. hennes ena son har vattkoppor! Annars får Char-lee gå på dagis och jag kanske ta en lunch med Fia *om hon vill förstås ;)*

Bilder från kalaset jag inte lagt ut, Sandra som pirat! vaktar skatten.. :D



Char-lee och faster Mia har hittat skatten!

Platta platta och skyffla!!

DÅ så då har söndagen snart passerat och jag har inget jobb att gå till imorgon!! Undrar ni över hur det känns?? Neeeeeee klart ni inte gör ;) det fattar väl alla att det är lyxigt att få lite semester innan bebis kommer!!!
Idag hade vi fika här och Char-lee sa stopp innan vi högg in på tårtan och sa att vi skulle sjunga för henne, hahahahahaha hon är bara för rolig den ungen!!
Elin gav Char-lee ett jättefint My littlepony slott och av mormor fick hon en kitty hopp grej, va lite svår att hoppa på bara tills Elin visade henne hur hon skulle göra... ja Elin hoppade inte, då hade den nog smällt ;)

Sen satte mammam, Kimmen *som jobbat sen i onsdags* , Zammie och Jocke igång och plattade jord, skyfflade jor och plattade lite till... Puuuh vilken pärs!! Jag och Char-lee fixade maten och solade oss... jag plockade ett hundratal rester från smällda ballonger oxå...kul det är att krypa på alla 4 när man har en ballong mage:D

Nu är det tv tajm, snart slocknar jag nog i soffan som varje kväll :D

Bilder från idag



Presenterna är poppis!!

Godmorgon kl är 20 i 8 och vi vaknade för 10 min sen.. Char-lee leker med sina fina presenter och jag ska snart fixa frulle!
Idag får Char-lee besök av några som inte kunde komma igår, mormor , Zammie, gamel moster, en kusin till mig och Elin! Så sällskapet är mindre vilket betyder att man faktiskt har tid att sitta ner och snacka :D igår var det närmare 60 personer så då har man inte riktigt tid för det ;D

Vad ska ni göra idag??

Puss


Vilket najs kalajs :D

Nu är kalaset över och jag tror nog att alla barn hade askul, roligast var nog den ballongfyllda studsmattan och skattjakten tror jag!!
Oj så fina presenter Char-lee fått bla en gungställning, en sparkcyckel, fedräkt, ljudböcker, målarböcker, pennor, fingerdockor, badlakan, prinsess slott, kryptunnlar, gräsklippare, såpbubbelgrejor, fiina klänningar, memory, handväska, klackskor *som hon med sin faster Mia tog sig runt i skogen med under skattjakten :D *
Pysselgrejor, motorsåg, en Hello kitty kudde som hon sover med just nu.. mm 
Tack till alla som kom och gjorde den här dagen så otroligt kul!!

Tårthelveten som jag kämpat så med smälte sockerpastan på... HATAR bakels! Kommer inte köpa det märket igen!! NO WAY!

Nu ska tanten som fått åderbrock ända upp till tuttarna vila sig ;)

Bilder från idag
I morse:







Redo för kalas _:D


Nu börjar gästerna komma:





















Grattis Älskade Char-lee <3

Idag för 3 år sen föddes min älskade Char-lee, hon kom till världen 05.35 va 50 lång och vägde 4230 g!
Åhhh vad jag älskar den ungen!! <3
Nu ska hon firas!!!

I sin fina mössa och sin stooora napp! På BB.


Nyfödd med pappa!

Godnatt!!

Kikar in för att säga GODNATT, har stått hela dagen.. förutom när jag ätit och pinkat förstås ;)
Sandra och Kimmen har varit här och löpt amok på tomt, godispåsar och annat! Thank u! <3

Imorgon blir min fina Char-lee 3 år!!

ZZZZZzzzzZ

Skitsnack!!

Då är det full rulle igen, måste åka tll ICA och handla saker som jag glömt och som tagit slut!! Är det någon som har något bra recept på moccarutor i långpanna?? Alltså en HEL svart ugnsform o inget annat?? I alla recept står det långpanna men det är bara skitsnack, en ugnsform borde det stå!!!

Underbart ute men det ser ut att bli en innedag idag, måste hinna med allt som ska göras utan att stressa ihjäl mig :D Igår blåste det in torra löv, så det är vääääldigt lortigt på golvet... äckligt!!!
Måste ta mig ett sug med snabeldraken sen!

Char-lee har tappat en bit banan på golvet som jag bad henne plocka upp nyss... - Men mamma jag gillar inte smutsigt!! :D Hahahahaha men leka ute o rulla i lera det går bra det!!

Bye


Chili i barkarby!

Som tur var bad jag Jocke titta öppet tiderna på cake and design när jag satt i bilen på väg till barkarby outlet, vad tror ni det stod?? STÄNGT torsag och fredag!! Halleluja!
Kom på i min snurriga hjärna att panduro har sockerpasta! Puuuh, det löste tårtproblemet!! Thank gooood!

Nu har jag satt mig i soffan och Char-lee har somnat, bebisen i magen lever rövare den lille rackaren!

4 tårtbottnar är färdiga och alla tårtdekorationer, skönt! Imorgon ska jag fylla tårtorna och dekorera!

Jag har köpt gardinstänger idag som jag hoppas att Jocke *älskling.. ja jag smörar ;)* kan sätta upp! Har köpt nya gardiner oxå som jag lääängtar efter att få sätta upp!!
Har ni varit på Chili?? En inredningsbutik som ligger bla i barkarby... såååååå mycket fiiiina grejor, åk dit om ni får tid!

FAAAN va trött jag är i ryggen just nu, måste lägga mig en liiten stund och sträcka ut, hörs imorgon!

XXX

Älskade man!! <3

Åhh vad god lunch mina kollegor fixat idag <3 jag tom skakade ner maten genom att ruska lite på magen så att jag skulle få plats med mer :D Nam nam!
Nyckeln är lämnad så nu behöver jag bli insläppd för att komma in...undra om dom öppnar om jag vill komma o fika ??? :D
Tycker att dom är värda lite lugn o ro! ;)

Imorgon...puuuh.. lämna Char-lee på dagis först, sen till barkarby och chili, ikea.. till täby o handla på cake and design... sen till arninge och handla godis till kalaset *Jaaa min älskade Char-lee fyller 3 på lördag* och sist till Willys och handla resten!!
Detta ska jag hinna från 9-15.. men jag åker själv så då hinner jag nog! Är ju snabb som en vessla jag!!

När jag är klart med det ska jag hämta C, och åka hem och baka tårtbottnar... fixa lite med tårtdekoreringen och sen sova!! Laga mat och gosa ska jag förstås oxå hinna med!
Sen får torsdagen vara över tycker jag..
Fredagen ser himla hektisk ut oxå faktiskt, men då får jag backup av min underbara Sandra! Vi ska fylla tårtor och förbereda godispåsarna till skattjakten, blåsa upp 160 ballonger och slå in paket!! Just d.. måste fråga Linda om receptet på dom goda havrebollarna oxå!! Dom va riktigt goda!

Lite av vad jag ska pyssla med den här veckan ;) iaf fram till fredag.. sen är det ju kalas lör och en mindre bjudning på söndag för dom som inte kan komma lördag! *mamma och elin bla* Får hoppas att det finns tårta kvar till dom ;P

Nej nu funderar jag på att gå ut och hjälpa min älskade man att kratta ut jord!! Göra någon nytta!! Latmaskar gillar ingen  ;D

Trevlig kväll

Beautiful day!!

Idag jobbar jag sista passet för iår iaf :D Jag har beställt en tårta *japp, jag har inte haft tid att göra en egen* en wihte lady, den vet jag att damerna är väldigt förtjusta i!! Ett lager med typ chokladpudding och sen grädde..om jag nte mins fel.. God!
Snart ska jag o älskade C äta frulle och sen ska jag köra henne till jympan! Ser ut att bli fiiiint väder så idag får hon ha klänning!

Idag skulle vi powerwalkat men det började med att Elin bangade *hehehe hon va tvungen att jobba * och sen ringde Sandra igår och sa att hon skulle träffa en kompis... så jag får helt enkelt sätta mig på träningscycklen och köra till Uppsala!! :D



Vi hörs senare kamrater ;)

Min älskade mormor!!

Ni anar inte vad som hände för någon timme sen...
Hörde en blidörr slås igen och tittar ut, där står min mormor!! Min älskade mormor <3
Hon hade varit i norrtälje , hennes hund har fått sig ett skjut.. så nu blir det nog snart valpar!!

Jag och Char-lee blev så glada!!! Hon har inte varit här på 2 år, och då såg inte huset ut så här :D

Mormor jag älskar dig!! <3 <3 <3

Puss

Coola brudar!!

Jag LEEEVER!! Promisen gick bra, hängde på ganska bra...fast jag vet ju inte om det va dom som smög i min takt!!?? Det var iaf en härlig promenad med coola brudar! <3 


Tittar nu på "1 unge i minuten" som varje måndag!! Laddar för fullt inför förlossningen nu är det bara 9 veckor kvar gott folk! Bra att det inte är imorgon för jag har inte köpt någonting...ingen vagn och ingen vagga... stackars barn!! ;)

This monkey need a banana now såååå god kväll!


U wanna lick my ear??

Fast det är mulet o pissigt väder mår jag sååå skitbra idag!
Idag har jag varit med på en operation *typ operation* och det va så kul och annorlunda... dagen har flugit iväg som man brukar säga :D

Nu steker jag pannkakor* ja, det blir lite mycket av dom nu men C bestämde att vi skulle käka det idag :D*
Jag ska ut på powerwalk med Sandra och Elin i kväll, hahahahha power o power.. det kommer sluta med att snyggpullorna får bära mig på ryggen hem :D
TUR att dom är vältränade!! Hahahhahahahhahaha!!
Men jag ska göra mitt bästa...ta på mig mina snabbaste skor och ge järnet! ;)

2 dagar till att jobba innan grav pengen.. kommer nog att kännas konstigt! Kommer nog att sakna det mer än jag tror! Vi får se, TUR att jag har annat att göra!

Återkommer efter den snabba promisen ;)
Slick i örat!

RAIN and ko shit!

Det började med att vi körde helt fel, men som tur va ringde jag min far och vi kom rätt igen :D
Sen började det REGNA och jag hade som vanligt INTE med mig regnkläder till mig *C va ju såklart regnklädd*
Astrid hade som tur va paraply med sig som jag fick låna, hon hade ju gortex skor och regntålig jacka * borde jag lära mig snart eller??*
Barnen lekte runt och vi fick bullar och  mjölk att snaska på... sen blev barnen grisar och rullade runt i leran(?) som tur va i regnkläder!!!
Det va kallt !!
Tillslut släppte dom ut korna så vi fick åka  :D
Vi hade ju med oss korv i termos och annat smask som vi ju inte kunde äta ute, så vi åkte till Astrids bror som bor i närheten och åt vår picknick..

INGA fler regnutflykter för mig!! Punkt slut, jag är INTE gjord för det!

Mjölk o bullar, dagens YES!!





Redo att rulla!!


Efter rullningen, snygg va??


I Love You

Helt otroligt vilka underbara människor jag har i min familj! <3 Som dom jobbar och sliter för att hjälpa oss att ordna med tomten!
Känner mig så otroligt lyckligt lottad..!!
Jag älskar er <3 <3 <3

Char-lee älskar lördagar, för det 1:A får hon alltid köpa godis då och så har vi kakor och fika som vi nästan alldrig har!! Hon äter och snaskar hela dagen :D
O vilket underbart barn hon är, vi jobbar allihopa och hon skruttar runt och hjälper till... kräver ingenting!!! Det ni, det är min dotter det ;)

Guud va jag skryter idag, men det är så det är!! Ett underbart liv fyllt med underbara människor och härliga stunder!!!

Imorgon ska jag och Char-lee åka iväg med Astrid + barn och se ett koutsläpp!! Visar självklart bilder från dagen när vi kommer hem !!

Nu är det soffläge som gäller efter allt slit idag, puss!!


Lånad bild!

Pannkisar!

Status just nu: steker pannkisar för 10 pers! ja vi e bara 7 men alla äter ju som dårar!

Efter lunch är det tippen som gäller, ris och sly ska väck!!!!!

Bye


En snigel på ögat!!?

Både jag och Char-lee va lite trötta såhär en fredag em, Hon slocknade just i soffan och jag i väntan på att riset ska bli klart, dumpade stjärten i soffan jag oxå :D
Vi ska äta ris, kassler, gröna bönor och vitlöksyoughurt!! Mmmmm!
Sen ska vi parkera bilen hos Sandra och ta en kvällspromis *C får åka vagn* ska bli skönt, fast jag känner just nu för att sova en stund! Men det gör jag ikväll, annars är jag pigg inatt och det har jag inte lust med!

Nu är det HEEELG, Wiiii och jag har 3 pass kvar att jobba innan havandeskapsledigheten börjar... Så på onsdag har jag sista passet.. vill nog bjuda mina kära kollegor på tårta! Vi får se om jag orkar baka den själv eller om jag köper en!

Förresten, Char-lee som verkar älska alla små djur hade idag en liten snigel i jackfickan!! HJÄÄÄLP, häromdagen hade hon juh en död humla i handen! Neej att stoppa djur i fickan är inte så trevligt! Men det vet hon nu... hoppas att det inte händer igen :D


Vad ska ni göra i helgen???

Nakna män!!

Gårdagen bjöd på en suuperskön kväll, nakna *okej, halvnakna;)* män.. god mat och många intressanta personer!
Hertz, freerider, sååå kuul!

Länk till bilder från kvällen http://www.skuggeco.se/hertz-freerider-5-ar/

Stort tack till Skugge & co för en ascool kväll!!

Klar for takeoff!!

Re


Ehhh NICE guys vaaaaa!! För faaaan!!


Corona, jag älskar corona...men en annan gång ska dom svalka min strupe!!



Ja, jag fick ju iaf en bild...smaken är och förblir okänd!


Nam nam ;P


En otroligt skön människa, en kille.. eller?

Nu drar jag!!

Nu har jag gjort mig iordning för eventen! Svettas som en gris :D hoppas att stanken inte smyger sig på.... ;)
Ska försöka blogga ikväll när jag kommer hem!

Pösssss

Vill du gifta dig med mig??

Sitter och tittar på "fyra bröllop".. och eftersom att Jocke inte vill gifta sig undrar jag:
Vill DU gifta dig med mig?? *någon??*
Okej, jag kanske inte är så het just nu... men om några månader är jag i form igen och då ;D

Tror nog att jag skulle vara den vackraste bruden av alla i hela världen!
Vad tror ni??



Make my day!

WOW vilken härligt vaaarm dag, tog mig runt svettandes på jobbet! Puuuh..

Sitter nu hemma i soffan, altandörren är fortfarande öppen.. + 23 visar termometern är inte livet som bäst när det är varmt? *trotts överflödiga kilon runt magen;)* Hade JAG fått välja hade jag flyttat till ett varmt land, helst igår! Men så har jag ju Jocke oxå :D den riktiga svennen!!! Okej, kanske inte just nu på sommaren men under vintern och hösten !


Måste måla naglarna och plocka brynen, kan ju inte se ut hur som helst imorgon! Eller hur??

Kyss kyss och kyss

Docklands - Raveparty!

Oj vad jag har haft det bra idag, en vilodag.. ja eller en hemma dag iaf ;) städat, lekt och myst.. och haft besök av Sandra förstås :D

På onsdag ska jag på ett bloggevent,, Freerider firar 5 år så då är det party på än så länge hemlig plats! Får mess under onsdagen om vart festen hålls!
Texmex mat och coronas, hehehehe dom kan jag ju bara drömma om ;D

Har ni hört att docklands ska ha öppet 1 sista gång? Nu på fredag faktiskt! Vet inte om en ravefest passar mig i detta nuet, har en mage stor som en ,... vet inte vad, så ravedans fungerar inte :D
Annars hade jag nog gått!

Slapptid i soffan nu!

Char-lee hämtade en mössa ist för sina hörselkåpor.. tyckte att den fungerade bättre :D


Nere vid sjön idag, i väntan på Sandra!



Jäser med en glarre på altanen..

Aj law jo!

4 lass ris och det finns MER kvar... som jag har kämpat och slitit idag!
Vet inte om jag orkar skriva något mer, snarkar snart!!! Jo, några rader till....


Big thank to; Mamma, Zammie, Sandra, för den braiga arbetskraften!
Johnny och Fia för tippningen Aj law jo guys!
O Rille såklart som alltid är här och jobbar!!

Sista lasset uppe hos Fia m fam så fick vi rabarberpaj ;P och barnen fick åka bak på gräsklipparen! Det är så bra barnen har det här på landet! ;)

En väldigt smutsig Char-lee, men har man jobbat hela dagen så har man ;D Kusin Inez brevid, redo att åka!



A beautiful morning!!

Då var det söndag igen, söndagar är lediga dagar *iaf för dom flesta* och därför bra dagar!! Skitsamma att det är måndag imorgon, ledig då me ;)

Tippen va ju stängd när Jocke kom hem igår, så idag ska köra ris! Helst vill jag åka till Mio och kolla efter stolsöverdrag...men vissa saker måste göras innan...och Mio hinner jag med imorgon :D
*hoppar glädjehopp*Jocke måste vara hemma när jag kör släpkärran, för jag kan INTE backa! Annars får jag koppla på o av och dra runt den...Neeee det orkar jag inte!

Nu tar jag mig en kopp te till och kramas en stund med min lille loppa!
Sen i em kanske vi åker till Marholmen, båtarna ska sjösättas idag! O jag hörde något om tårta....


Summer heat! <3

Va tvungen att ta en kisspaus på jobbet...det känns som att min bebis gräver på kissblåsan!! Inte så skönt, känns som att jag är pinknödig hela tiden! *när bebis håller på alltså:D*

Efter ICA, gick vi och åt lunch jag och Char-lee, sen hem till Luzia för lite fika! *Där kastade jag in handuken och ringde Jocke som fick hämta oss där :)

Mina fiiina nya stolöverdrag är fööör små!! VARFÖR kan jag inte mäta grejerna innan? Funderar på att blöta en och försöka tränga på den!! Vad tror ni om det? Är bomull, eller linne tror jag så det borde funka... Något proffs??

Char-lees klänning och mössa va superfina, det är ju skönt :D Blir lite trött på mig själv ibland...MEN vad vore livet u
UTAN fel och katastrofer?? SKIT TRISST!! Eller hur? Och då skulle jag ju inte vara Linda heller ;)

Vi har ätit potatissallad och grillad kyckling + rostbiff ute på verandan, HÄRLIGT!!
Nu är det soffhäng med min älskade *Char-lee*

Vad gör ni? Dricker öl i solen kanske?

Hell yeeeaaah!

Dagen som Char-lee väntar på varje vecka är här LÖRDAG, godis dagen!! Äntligen!! ;)

Vi ska snart ta oss en långpromis ner till ICA och hämta ut ett paket, sen vidare till presskiosken och hämta ut ett annat!! Ska bli skönt att få traska en bit, då kan jag med gott samvete snaska i mig lite godsaker ikväll... eller hur*eller bli av med det jag åt igår, ostbågar och godis ;)*

Sen ska jag nog, när jocke kommer hem igen.. lasta släpkärran full med ris och köra en sväng till tippen! Ska ringa min bror som fick lön i förväg och tvinga honom att jobba!!! *hell yeeeaah*

Hörs när jag e hemma igen!!


Förvandlingen..!!??

Nu blir jag rädd, håller jag på att förvandlas till ödla? Armarna är lixom inte som dom ska.. eller är det för att jag fyller 28..*i aug*
Ni gamlingar *alla över 27.5 år* kan väl svara!!!
Kan det bero på graviditeten?? Får jag svans snart? Vassa huggtänder?.. Börjar bitas?
*Det är alltså skinnet som är lite läbbbigt*
HJÄÄÄLP, gillar inte att förfalla!

Helt snurrigt!!

Jocke ringer och säger att det ser väääldigt släckt ut på dagis...har dom stängt idag?
Neej det ska dom väl inte ha, eller?
Jopp, det va stängt så Char-lee fick jobba med mig idag, ja bara några timmar sen kom mamma och hämtade henne!!
SNURRIG!!!?? Men jag är nästan säker på att det inte stod någon lapp någonstanns....

Återkommer senare ;)

Katrin Zytomierska!

Vi ni få er ett gott skratt??Eller jag menar dö av skratt... Gå in på Katrin Zytomierskas blogg och se när hon dansar lambada!! JAG DÖÖÖÖR!!! Så jävla roligt!
www.finest.se/katrin

VINNA!!

Vifta med händerna alla morgonpigga *viftar för fullt ;)*
Char-lee sov till 7 imorse, snacka om trött! Men nu verkar hon pigg som vanligt, idag ska jag jobba från 12-20 sista kvällen på väääldigt länge.. hur det känns? -BRA som F.N!
Dagpassen passar mig bättre :D

Jag sitter och funderar på när jag ska vinna på lotto... det är lixom min(vår) tur nu, visst?? Har så många platser jag vill resa till, ja inte just nu som en blåval men i höst/vinter och vår och ja,hela livet!!! Man får INTE nog av att resa lixom! My favorite thing to do, yepp!
Älskar Thailand!
Vart reser ni helst??

Nu ska jag resa på elefantröven och göra lite nytta!!

Char-lee säger puss till er alla <3


Naken i soffan, eller??

Lilla C somnade sittandes med en bit päron i handen 18.00 *ca* snacka om trött, hon frågade oxå vid middagen om jag kunde känna henne på pannan... kändes inte varm men hon kanske kände sig slut, min älskade unge!!!
Och när jag fick en timme extra*att göra vad jag ville;)* så passade jag på att sätta mig på träningscyckeln och trampa, tror jag kom till stockholm ;)

Nu äter jag upp päronbitarna som C somnade ifrån och har just satt mig i en naken soffa, alltså det är inte jag som är naken... det är soffan som ska rengöras*och jag oxå snart, men först ett litet break*

Ohhh look at this sexy mama * låtsas inte se dom halvt hängande ögonfransarna ;)*



Goodiebagen, provade "go green" couscousrmix idag.. nam nam!!!


Smutsigt, äckligt!!

Kan man hjälpa att man skriker rakt ut? Att man lixom inte kan kontrollera sig själv när man ser vidriga saker? Idag tex hade någon lagt ner en vidrigt smutsig skärbräda i en låda på jobbet, HALLÅ!! HUR kan man missa att den såg ut så? Helt ärligt, blundar man och lägger ner saker eller??
Jag blev tokig och skrek rakt ut! Ja, blir faktiskt riktigt äcklad!

Hur tänker ni om mitt beteende, är det ok att få krupp? och framför allt den vidriga skärbrädan, Gör man så ??

Berätta!! ;)

*snart kommer bilderna från igår*

Puss så länge

Ola Rapace, Angels in america!

Hemma igen, och det tidsinställda inlägget fungerade inte...!!
Otroligt bra teater, men det bästa var nog när Ola bara hade kalsingar på sig ;) det ni.. kan vara värt att se teatern bara för det ;P

Goodiebag med hem, visar den och lite annat imorgon!
Har suttit hela dagen, fyyyyyy det är INTE bra för en gravid... STEL!!


Fasiken..




Vad trött jag blir på tidsinställda inlägg... kommer inte ihåg hur man gör :D


Ett viktigt meddelande!

LYSTRING alla, jag har en viktig sak att berätta! *nej vi ska inte gifta oss ;)*
Idag på besöket hos Mvc så hade jag gått ner 1 hg wiiiii, fläsket växer inte.. Men det gör ungen så ni kan va lugna!

Imorgon ska vi ha planeringsdag på s/s Norrtälje, sen ska jag in på ett event .. det gäller att gasa ordentligt om jag ska hinna dit i tid :D
Jag tänkte göra ett tidsinställt inlägg och berätta vad för event jag ska på! *det kommer imorgon alltså :D*

Så tills vi hörs igen, farväl...

Mina nya skor


Char-lee provade en hatt på H&M och ville ta kort brevid provdockan..men visste ni att det var förbjudet att fota där..??


Vi tog en fika, Sandra svullar som vanligt!


O Char-lee såklart..ser ni tekoppen i hörnet? Det va vad jag tog ;) *Nöjd som tusan*



Off to Skoman!

Toppen kalas igår, Annika sprang runt som en dåre och grejade! Jag satt och åt.. ja, nästan hela tiden!!
Så fort vi kommit hem och jag lagt Char-lee så slocknade jag i soffan :D

Idag har jag grejer på g, ska snart åka in till Ntje och byta ett par skor, veckohandla och sen till Mvc! Fullt upp idag.. som alla dagar!

Vad hittar ni på?

Hampa!!

Jag efterlyste ju stolöverdrag..hittade en modell jag hoppas duger ;)

Inte den här färgen utan en hampa färgad, tror det kan bli snyggt!! Annars åker dom tillbaka med en jädra fart !! Hahahahha!

Överdrag till stolÖverdrag till stol

Amazing Sunday!!

Nämen heej!
Igår när jag och Sandra utfodrat männen som jobbat gick luften ur mig, blev snurrig och yr.. *hahhahaha eller super trött som det oxå heter *
Gick och la mig och sov... så nu är jag som vanligt på mornarna pigg!
Jag och C har målat naglar och haft lite tjejmys ;)

Min kompis Annikas barn har kalas idag som vi ska åka på, kuuul för Char-lee att få leka lite och smaska förstås!
Det är så skönt att åka till kompisar med barn, då får man lixom vila :D Ja, barnen leker och mamman fikar!! Det är lixom min grej !!!!!

Lägger in bilder ikväll!

KLEM

RSS 2.0