Fashion Lashes!

Wow..Jag är liiite impressed av mig själv!!!! Shoppade bara till MIG idag;) *Char-lee fick sitta snällt i vagnen*
6 timmar va vi där och knatade runt, det betyder att vi hann med 2 mål mat:D Sushi*mmmmmm* och det nyttiga Mc Donalds, vi fikade förstås oxå.. det blev 1 semla*var den här gången* , man MÅSTE ju prova olika temlor...eller hur?

Nu är party outfiten KLAR! Hittade en lilatubklänning *har förkärlek till tubisar* , tänker matcha den med mina SKYHÖÖÖGA skor , döskalle accessoarer och lösögonfransar, och såklart mitt NYA läppglans;)
Svarta strumpbyxor*brrr kallt, men vill man va fin;)* är ett MÅSTE till:D

Det är verkligen jobbigt att spendera en HEL dag på ett shoppingcenter...*puuuh* Fram och tillbaka, oj nu sket Char-lee.. tebax IGEN..Fika tajm..Hit och Dit..Men det är värt allt spring!

På Hemtex fyndade jag sängkläder, skitsnygga..och billiga förstås;) Och så hittade jag en SNYGG salladsskål på INDISKA..!

Köpte ett par leopardtajts, skitsnygga enl mig..men Sandra förstår INTE hur jag kan gilla dom, man ser ju faktiskt ut som ett ryskt fnask i dom:D Hehehehe.. Hej jag heter Linda, och jag är ett svenskt fnask:D
Jag undrade över varför klänningarna va såå långa *vill ha små små fodral:D*, men då sa Sandra vänligt men bestämt att dom inte är långa utan att det är för att jag lyckas få tag i dom små annars..*varför heter det då kortkort?*

Nu ska jag och Jocke köra  ALLA våra miljoner sopor, hämtningen har inte varit här sen INNAN jul, ringde kommunen igår som berättade att vi inte har någon vinterkörning enl entrepenören...VA FAN!!!!!.. Varför i hela*ursäkta mormor* helvete betalar vi för det?... Så nu måste vi köra upp soporna till vägen..KUL!

Så Fnasket och sop lorten Linda säger Godnatt;) 

Mmmm semlor:DMina nya skitsnygga tjts, kolla in dragkedjan vid vaden:DNytt, me lajkilajk!Den lILA dressen:DSängkläderna!


Kommentarer
Postat av: enda

Det är bra, lär upp flickebarnet på en gång att livet går ut på att shoppa..!;) Men 6 j-a timmar, helt sjukt galen, löningsdag och allt.. Eller alla andra loosers kanske får imorrn, jajust det;)

2010-01-26 @ 20:56:13
Postat av: Therese

Inte såg jag er inte. Säkert satt ni och moffade när jag var där, sprang iofs igenom centrumet på typ 40min?.. hehe. Snabbaryck! Höll på dö i vinterjacka och mössa:/

Fick iaf med mig lite smått. Tror jag har den lila klänningen fast i svart, grymt bra för oss med big boobs!



2010-01-26 @ 22:06:16
URL: http://tisskisset.blogg.se/
Postat av: Saluki

Haha, alltid lika kul att läsa din blogg... Grymt bra shopping tur, 6 timmar är väl rekord va för oss va?!

Bara för att tillägga så är jag inte mycket för leopard (Men det kanske ni märkte haha), men det har hänt att någon topp av det mönstret glidit in i min garderob... Dumt att bannlysa, finns guldkorn =)

Tack för en toppen dag, Lördag kommer bli Great!!

2010-01-27 @ 07:35:56
Postat av: Anonym

Fanns det mycket på hemtex i täby? vsrit på tre olika o dom är helt urplockasde, vill ha gardiner & handukar ! :)

2010-01-27 @ 11:19:14
URL: http://izabellaakerlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0